Прогноза за цена на NEM 2021 – спасена и нарастваща

(Актуализирано на 14 февруари 2021 г.) Миналата година беше решаваща за прехода на NEM блокчейн и XEM токена. През периода XEM регистрира значителни печалби, които съвпаднаха с преработване на неефективната структура на управление на екосистемата.

Както стоят нещата, NEM има много потенциал, като се има предвид широката гама от реални случаи на употреба и сега, когато има пълната подкрепа на фондацията NEM. През 2020 г. тази платформа има възможността да води останалото, тъй като технологията на блокчейн е интегрирана в света на бизнеса. Следователно, увеличените случаи на използване и интеграции ще имат положително въздействие върху цената му.

В тази статия ще разгледаме различните фактори, които обещават да повишат цената на XEM нагоре, включително експертни мнения и технически анализ на графиките.

Купете XEM на Binance днес!

Становище на експертите за това защо Nem ще се издигне

NEM е 27-ата най-голяма цифрова валута, базирана на пазарната капитализация. Стартирала през март 2015 г., криптовалутата е била заграбена през миналогодишната крипто зима и е спаднала с 97% от рекордното си ниво от 2,11 долара за януари 2018 г. Въпреки тази негативна тенденция, нека да разгледаме защо експертите смятат, че NEM може да се повиши скоро.

Сааим, инвестиционен анализатор в Lombardi Media Corporation, държави че хакерството на платформата NEM и изгубените монети може да бъде потенциално положително, което може да доведе до движение на цената нагоре. Тя съобщава, че монетата е изправена пред конкуренция от други по-големи алткойни и добавя, че откакто монетата се присъедини към Binance, това може да тласне цената й към щастливата страна от $ 1.

Освен това Тим Фалк от Finder.com, вярва, че NEM има много потенциал. Платформата има широк спектър от реални случаи на използване и подкрепата на фондацията NEM.io, като по този начин тя има възможността да бъде в челните редици на мащабната интеграция на блокчейн в бизнес света, което може да прокара монетата цена към по-високи нива.

Новоизбраният президент на фондацията NEM, Алекс Тинсман, изрази високо ниво на оптимизъм когато тя заяви, че е вълнуващо да бъдеш част от фондацията, като се има предвид, че тя разполага със здрав набор от инструменти и общност, която върви напред, за да промени бъдещето. Този оптимизъм показва, че тя вярва в голямото бъдеще на монетата, предвид многобройните й предимства.

В момента цената на NEM се търгува на 0,04 долара с пазарна капитализация от 371 милиона долара. Въпреки това, последните събития около проекта обещават да повишат цената и пазарната му капитализация още по-високо. По-долу има още четири причини, които оказват положително влияние върху цената на NEM (бележка на редактора: тук ще използваме NEM вместо „XEM“).

Купете XEM на Binance днес!

Нов старт след спасяване от 8 милиона долара

По-рано този месец фондацията NEM заяви, че е готова за нов старт, след като миналия месец получи финансиране за около 8 милиона долара и след съкращаването на по-голямата част от персонала си. Ключови членове на общността NEM одобриха освобождаването на 210 милиона NEM токени от резерви на 20 февруари, които трябва да финансират операциите на фондациите до 20 февруари 2020 г..

Алекс Тинсман, който е новоизбраният президент на фондация NEM, разкри по-рано тази година, че организацията с нестопанска цел е почти разбита, след като предишният управителен съвет е управлявал неправилно средства.

Като част от новите промени, новото ръководство извършваше съкращения на персонала, при които 100 души загубиха работата си. Калайджия отбеляза че „В интерес на компаниите е да бъдат финансово отговорни с платформата, продуктите и екипите си. Трябва да сме фокусирани върху продукта и това сме направили. Това е знак за добри неща, които предстоят. ”

Също така в благодарствено послание към общността на NEM за одобряване на финансирането на фондацията отбеляза че ще бъде „Работим със съответните членове на общността, за да преминем през процеса на изплащане на средства и сме били в контакт с нашите адвокати в Сингапур, където е учредена фондация NEM. Както обещахме, ще преминем към фондация, ориентирана към продуктите и ориентирана към приходите, и ще предоставяме редовно актуализации. “

Така че напредвайки, както отбелязва президентът, инвеститорите трябва да очакват добри неща от NEM, особено ценово.

PUBLISH ще използва NEM Blockchain

Новината на медийната арена скоро ще започне да се възползва от предимствата на блокчейн технологията.

Това е след TokenPost, корейска платформа за новини, базирана на блокчейн, и Kchain, водеща консултантска компания за блокчейн, също базирана в Корея, си партнираха за стартирането ПУБЛИКУВАЙТЕ – софтуер, който ще подпомогне процесите на интеграция.

Чрез платформата двете организации планират да подобрят екосистемата на медийните новини в тази ера на технологията на разпределената книга.

PUBLISH се описва като „софтуер за публикуване на новини от ново поколение, задвижван от блокчейн“. Нещо повече, целта му е да изкриви дизайна на медийната медийна мрежа с подход на глобално участие.

Проведените досега проучвания за осъществимост показват, че протоколът е съвместим с практиките за публикуване на новинарско съдържание и освен това е икономически изгоден.

Проектът PUBLISH blockchain ще се изпълнява по протокола NEM. Той ще използва услугите на NEM, включително възможността за персонализиране на активи и използване на криптирани съобщения.

Правейки това, платформата се надява да изгради мрежа, която да задоволи всички участници в индустрията на новините от рекламодатели, потребители, създатели на съдържание и редактори в системата.

Като има различни роли за различни участници в мрежата, PUBLISH се откроява от другите блокчейн проекти, които се опитват да приложат същата идея.

Издателите и редакторите, работещи на платформата, ще бъдат пазители на базирани на блокчейн новини в мрежата.

Също така, хибридният децентрализиран подход, който се използва за управление на PUBLISH мрежата, се очаква да подобри прозрачността и автономността, когато става въпрос за публикуване на новини. Освен това NEM работи с много други компании и подписва нови партньорства, които биха позволили на потребителите да имат по-добри решения.

Въпреки това си струва също така да си спомним, че милиони NEM монети бяха откраднати от борсата Coincheck преди няколко години.

Стартиране на блокчейн център за стартиращи компании, базирани на Nem

Наскоро стартира NEM блокчейн център в Мелбърн, Австралия. Хъбът ще види представителите на NEM да предоставят подкрепа на обществеността относно блокчейн технологията и криптовалутите.

Той също така ще бъде домакин на блокчейн събития и образователни програми. Най-важното е, че ще служи като бизнес инкубатор и център за поддръжка за NEM-базирани блокчейн стартиращи компании.

Австралия има светли перспективи за фондацията NEM. Напоследък проектът се възползва от местна подкрепа чрез партньорства със стартиращи компании като TravelbyBit.

Очаква се тази нова разработка да повлияе положително на цената на XEM, както беше неотдавна след NEM вдигна от Mijin, базирана в Япония блокчейн платформа.

Джиан Чан, ръководител на фондацията NEM в Австралия и Нова Зеландия, заяви, че стартирането на центъра в Мелбърн е категоричен знак за ангажимента на NEM да подкрепя иновациите и в двете страни.

Вече NEM си сътрудничи с много стартиращи компании в Австралия, включително LaunchVic, Blockchain Center, Stone $ Chalk и много други.

NEM също така обяви, че работи по създаването на повече австралийски партньори и скоро има планове за някои базирани на NEM ICO.

Партньорство в ОАЕ

Меморандум за разбирателство (MoU) е подписан от екипа на NEM с Министерството на развитието на общността (MOCD) в ОАЕ. Този Меморандум за разбирателство ще обхваща предоставянето на различни консултантски услуги на MOCD за бъдещите му блокчейн проекти. ОАЕ беше много прогресивен в приемането на блокчейн технологията като средство за управление на своята пълна политика за дигитализация, което се надява да постигне през 2019 г..

Това е последното от поредица партньорства, сключени с различни компании. NEM също е включена в редица борси като BitPanda и Kuna Exchange, базирана в Украйна крипто борса, която ще предлага както крипто, така и фиат базирани сдвояване с NEM.

Анализ на NEM (XEM) Price TradingView Актуализиран на 14 февруари 2021 г.

&# x1f4a1; Не пропускайте страхотната възможност за покупка в NEM / USD от ПрогнозаCity_World На TradingView.com

Според този анализатор има възможност за временно прибиране към линията за подкрепа, показана на диаграмата, която е 0,31 USDT за монета. Той смята, че е възможно търговците да задават поръчки въз основа на ценови действия и да очакват да бъдат постигнати краткосрочните цели. 

Освен това NEMUSD също е в обхват и може да се очаква началото на възходящия тренд. Освен това 21-дневната WEMA е действала като динамична поддръжка. Освен това RSI в момента е на $ 70 и може да продължи да се движи нагоре, ако цената премине към по-високи цени. Анализаторът е настроил стоп загуба под 0,28 USDT.

XEMUSDT завършващ финал на Shark | Очаква се движение до 124% от moon333 На TradingView.com

NEM продължава да се търгува в същия диапазон, както докладвахме преди няколко седмици. Анализаторът не предостави актуална информация за текущата тенденция, но е възможно да се види, че цифровата валута се е движила с по-ниски минимуми, но с относително стабилно ценово действие, действащо като съпротива. 

В момента нивото на съпротива го намираме при 0,2452 USDT и изглежда, че NEM се опитва да пробие това ниво. Също така си струва да се спомене, че NEM на това ниво би оспорило нивото на корекция от 0,618 на Фибоначи от местния връх на 0,3194 USDT за монета. Това ясно ще зависи от това как се държи целият крипто пазар.

XEMUSDT завършващ финал на Shark | Очаква се движение до 124% от moon333 На TradingView.com

За двойката за търговия NEM / USDT виждаме, че анализаторът прогнозира възможен ход към 0,28 USDT през следващите седмици от 2021 г. Това може да се случи на различни етапи. Въпреки това, NEM се търгува близо до нивото на цените 0,22, което представлява нивото на Фибоначи 0,50. 

Освен това анализаторът показва потенциална зона на обръщане или покупка между 0.15576 и 0.1240 UDST на монета. Това е нещо, което може да се промени в близко бъдеще. Всъщност нивото на Фибоначи от 0,236 също може да работи. Зоната за продажба може да бъде над 0,1989 и близо 0,2788 USDT, както показва анализаторът на графиката.

NEM – Любимият ми алткойн..! от thejanuary1994 На TradingView.com

Според този анализатор виждаме как двойката XEMUSD за търговия се движи към червената линия, която в момента е близо до $ 3 на монета. Това ще позволи на виртуалната валута да продължи през целия бик, за да достигне нови върхове. 

Максималната цена, достигната от виртуалната валута, беше близо 2 долара през декември 2017 г. Ясно е също така, че виртуалната валута може да продължи да се движи нагоре, тъй като цялото крипто пространство се развива. Анализаторът смята, че ще бъде възможно NEM да се докосне до тази линия преди 2022 г. Следващите месеци могат да бъдат много положителни за дигиталния актив, който продължава своята възходяща тенденция.

Лесни цели за XEM NEM – NEMXEM XEMBTC XEMUSDT XEMUSD XEMETH от ClubTrillionair На TradingView.com

Анализаторът на NEM за криптовалутата XRM / BTC видя чудесна възможност да навлезе на пазара и да търгува с този цифров актив. Той прогнозира, че виртуалната валута ще се премести от 0,00000635 на 0,00001267, където тя се търгува по време на писането. 

Освен това той сподели с нас две различни нива на подкрепа и съпротива, които работиха много добре през последните месеци. Виждаме, че първият е близо до 0.000000872 BTC на XEM, а другият е на 0.00001020 BTC на XEM. Освен това цифровият актив показва повтарящ се партньор, който може да бъде полезен за търговци, които извършват суинг търговия.

Какво следва?

Миналата година представляваше повратна точка за NEM блокчейна и нейния токен. Той сигнализира за някои значителни промени в модела за управление на екосистемите на NEM. И сега е създадена нова оперативна структура. Новите промени имат за цел да коригират предишни грешки и тесни места.

Като такъв пазарът реагира положително на промените и печалбите на XEM през последните няколко месеца свидетелстват за това. С предстоящото стартиране на Catapult, печалбите се очаква да продължат през втората половина на годината и би било разумно всеки инвеститор да добави малко XEM към своето крипто портфолио, за да гарантира, че няма да пропусне предстоящия неочакван.

Искате ли да научите повече за NEM? Вижте това ръководство, което обяснява всичко за проекта. Това ръководство ще ви научи как да купувате XEM на Binance. Също така, след като закупите своя XEM, ще искате да ги съхранявате на сигурно място, така че ето ръководство за най-добрите NEM портфейли през 2019 г..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner