KuCoin es va comprometre i BitMEX es va carregar, però el nom del testimoni MOON de Reddit es comprova

Les històries més importants del món de les criptomonedes que potser us heu perdut

Ha estat una setmana excepcionalment dramàtica en el món de la cadena de blocs i de les criptomonedes, sobretot pel que fa a la regulació dels Estats Units. Vam veure un important intercanvi d’actius digitals compromès per una pèrdua de més de 150 milions de dòlars i un altre intercanvi de derivats de criptomonedes cobrat per la Comissió de comerç de futurs del departament de justícia i mercaderies dels Estats Units. Mentrestant, el Servei d’Ingressos Interns va adjudicar contractes per trencar les funcions de privadesa de Monero i la comunitat MOON de Reddit recompensa el testimoni aterrant inesperadament a la proverbial lluna.

Aquí teniu tot el que heu de saber sobre aquestes històries i molt més, a l’edició d’aquesta setmana de Crypto News of the Week d’OKEx Insights..

KuCoin es va comprometre, els fons es van rentar mitjançant intercanvis descentralitzats

KuCoin, un intercanvi d’actius digitals amb seu a Singapur, va veure escorreguts almenys 150 milions de dòlars de les seves carteres calentes després d’un o més pirates informàtics segons se suposa va obtenir accés a les seves claus privades. Es van robar una gran quantitat de criptomonedes i fitxes basades en Ethereum, amb estimacions recents superiors al que es va informar inicialment.

Punts clau

 • Com a resposta, diversos projectes van exercir un control centralitzat congelant o revertint els seus contractes intel·ligents, posant en dubte la descentralització de molts d’ells..
 • Els intercanvis descentralitzats Kyber Network i Uniswap també es van posar en el punt de mira, una vegada que els lladres van començar a intentar blanquejar els fons robats a través dels DEX. Això pot cridar més l’atenció reguladora a mesura que els intercanvis descentralitzats continuen creixent.

Fundadors de BitMEX acusats pel Departament de Justícia dels Estats Units i CFTC

El Departament de Justícia dels Estats Units ho ha fet carregat oficialment Els fundadors de BitMEX, Arthur Hayes, Samuel Reed i Benjamin Delo, per haver infringit la Llei de secret bancari i conspirar per violar les lleis financeres. El cap de desenvolupament de negoci de la borsa de derivats, Gregory Dwyer, també va ser acusat. Les notícies de les acusacions van provocar que el preu de Bitcoin caigués de 10.892 dòlars a 10.438 dòlars, una caiguda de més del 4%, i els altcoins també van registrar una important vendada.

Punts clau

 • La saga legal que es produirà probablement atraurà una important atenció dels mitjans fins al futur, ja que molts esperen que Hayes i altres executius de BitMEX es defensin enèrgicament als tribunals. L’advocat de Dwyer ja va declarar que contestarà els càrrecs.
 • BitMEX va anunciar recentment que començaria la verificació obligatòria de la identitat de Know Your Customer, que alguns de la indústria consideraven una marca vermella que l’intercanvi de derivats podria sentir la calor dels reguladors dels Estats Units..

L’IRS adjudica dos contractes per trencar la privadesa de Monero

Després de donar a conèixer per primera vegada el seu objectiu d’eliminar la naturalesa ofuscant de les transaccions de Monero enfocada a la criptomoneda, el Servei d’Impostos Interns ha contractes adjudicats a Chainalysis i Integra FEC. Els contractes tenen un valor de 625.000 dòlars cadascun i es van escollir els destinataris d’un total de 22 sol·licitants.

Punts clau

 • El preu de la XMR (potser sorprenentment) ha reaccionat favorablement a la notícia que l’IRS ha adjudicat contractes per trencar el seu protocol de privadesa. Després de l’anunci, la moneda de privadesa va augmentar un 12,3% i va augmentar un 3% a partir del temps de premsa. Durant l’últim any, la XMR ha augmentat un 82,3%.
 • No és d’estranyar que Chainalysis guanyi un contracte, ja que rep periòdicament aquests contractes de seguiment de blockchain del govern dels Estats Units. Integra FEC, en canvi, és un nom relativament desconegut a la indústria.

El preu de la XMR ha augmentat des que es van adjudicar els contractes de l’IRS per trencar el seu protocol centrat en la privadesa. Font: CoinGecko

Kik va violar la llei de valors, Salt ha d’oferir reembossaments als inversors d’ICO

Kik Interactive Inc. va violar la llei de valors en recaptar 100 milions de dòlars mitjançant una venda simbòlica el 2017, segons el de dimecres decisió d’un jutge de districte nord-americà del districte sud de Nova York, el jutge Alvin Hellerstein. El conseller delegat de Kik, Ted Livingston, ha plantejat des de llavors la possibilitat d’apel·lar contra la decisió, que arriba després que la Comissió de Valors i Borses presentés la demanda el 2019.

Al mateix temps, la SEC ho ha fet ordenat que Salt Lending ha d’oferir devolucions als inversors de la seva oferta inicial de monedes del 2017 després d’haver infringit la llei de valors. Salt també ha de pagar una liquidació de 250.000 dòlars per no registrar la seva venda de tokens al regulador. No obstant això, la plataforma de préstecs registrarà posteriorment les seves fitxes SALT com a valors.

Punts clau

 • La sentència contra Kik probablement no sorprendrà a molts de l’espai de criptomonedes que han seguit la seva batalla legal amb la SEC, donat el seu aparent fracàs evident de la prova de Howey, una mètrica creada pel Tribunal Suprem que considera les transaccions o no es poden considerar valors.
 • La sentència contra Salt pot semblar una forta bufetada al canell, ja que la plataforma de préstecs només ha d’oferir reembossaments, en lloc d’emetre reembossaments directes. Un acord de 250.000 dòlars també és una pena relativament petita en una indústria que tracta xifres significativament més altes diàriament.
 • El preu de la SAL s’havia reduït, potser sorprenentment, al 140% després de la notícia. Això podria ser una reacció a la intenció de la plataforma de préstecs de registrar el testimoni com a seguretat a la SEC.
 • Tot i que actualment estem a punt de finalitzar el 2020, aquestes resolucions il·lustren que les ofertes de valors no registrades de la moda de l’ICO 2017-2018 no s’escaparan de franc.

El preu del SALT ha reaccionat favorablement a l’ordre de la SEC que la plataforma de préstecs ha d’oferir un reemborsament als inversors. Font: CoinGecko

El testimoni de la comunitat Reddit, MOON, veu que la capitalització del mercat ha arribat a la proverbial lluna

El testimoni de la comunitat de Reddit per al subredit de r / CryptoCurrency, MOON, actualment es ven per la DAI stablecoin amb seu a Ethereum, de manera rotonda.

MOON només existeix al testnet de Rinkeby i, com a tal, no es venia al mercat de criptomonedes obert. Tanmateix, un lloc web anomenat xmoon.exchange va permetre als titulars de MOON convertir els seus tokens testnet en un producte derivat anomenat xMOON, que després es podia negociar mitjançant un intercanvi automàtic de mercats per xDAI, un derivat de DAI que es pot convertir fàcilment en la popular moneda estable.

Punts clau

 • A partir del temps de premsa, un testimoni MOON val aproximadament 0,067 DAI, inferior al seu valor inicial de 0,095 DAI. Atesa la seva oferta actual i el seu tipus de canvi amb DIA, la capitalització de mercat actual de la fitxa comunitària s’ha multiplicat còmicament en territori de milions, superior a la de tota l’economia mundial.
 • Un tipus de canvi que disminueix ràpidament farà que la capitalització del mercat de la fitxa MOON retrocedeixi en xifres més realistes.
 • Fins ara, el testimoni MOON no ha tingut cap valor inútil. Tanmateix, l’intercanvi descentralitzat de MOON per xMOON per xDAI a DAI està imprimint alguns Redditors actius "diners gratuïts."

La capitalització borsària del DAI ha augmentat dràsticament durant els darrers mesos, impulsada en gran mesura per la demanda de finançament descentralitzat. Font: CoinGecko

OKEx Insights presenta anàlisis de mercat, característiques detallades, investigacions originals & notícies de professionals de criptografia. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner