Bitcoins tokenitzats, intercanvis sota foc i TRX com a seguretat: Crypto News of the Week

OKEx Insights presenta les cinc notícies criptogràfiques més destacades de la setmana passada.

Bittrex i Poloniex es van afegir a la demanda col·lectiva contra Bitfinex i Tether

S’han afegit els intercanvis de criptomonedes Bittrex i Poloniex una demanda esmenada d’acció col·lectiva contra Bitfinex, Tether i entitats associades.

La demanda, presentada originalment l’octubre de 2019 i actualitzada aquesta setmana, al·lega que Bitfinex i Tether van manipular el mercat de criptomonedes inflant els preus mitjançant tàctiques fraudulentes. Com explica la denúncia oficial:

“En realitat, Tether es va emetre milers de milions de USDT a si mateix sense cap suport en dòlars nord-americans, simplement creant l’USDT a partir de l’aire. Tether va ocultar aquest fet “venent” USDT recentment emès a Bitfinex, un intercanvi criptogràfic que era propietat i operació secreta dels mateixos individus que posseïen i operaven Tether. Com que Bitfinex i Tether eren essencialment els mateixos, Tether simplement podria transferir USDT recentment emès al seu compte a Bitfinex sense rebre dòlars nord-americans a canvi, tal com s’exigia als clients genuïns ”.

Mentrestant, Bittrex i Poloniex haurien participat conscientment en l’esquema d’impressió USDT mitjançant la transferència de grans quantitats de lligams sense respostes.

Punts clau

 • Tether no és aliè a la controvèrsia i actualment es troba embolicat en una batalla legal amb el fiscal general de Nova York. Aquesta notícia només afegeix combustible al foc.
 • La demanda esmenada contra accions col·lectives contra Tether i empreses associades està creixent, amb la incorporació de nous intercanvis com a demandats. Pot existir la possibilitat d’afegir altres intercanvis de criptomonedes.
 • Si es guanya la demanda, les onades de xoc es sentirien sens dubte a tota la indústria i el preu de Bitcoin probablement reaccionaria negativament.

Bitcoins tokenitzats a Ethereum superen el nombre de Lightning i Liquid

Quan es tracta de transaccions de Bitcoin fora de la cadena, els projectes basats en Ethereum com WBTC i imBTC són actualment les opcions més populars, superant projectes coneguts basats en Bitcoin com Lightning Network i Liquid.

Segons informa CoinDesk, n’hi ha 70 per cent més bitcoins en aquests projectes Ethereum que aleshores a les cadenes laterals de Bitcoin esmentades anteriorment. A més, el subministrament de Bitcoin simbolitzat ha crescut un 330% el 2020.

Un gràfic del valor total bloquejat a WBTC. Font: Pols DeFi

Punts clau

 • Més opcions per a les transaccions de Bitcoin fora de la cadena ofereixen més opcions als usuaris, facilitant l’adopció.
 • La diversitat de casos d’ús d’Ethereum s’il·lustra amb el nombre creixent de bitcoins simbolitzats. És lògic que continuarem veient com creixen els casos d’ús.

“Crypto Mom” ​​Hester Peirce nominada al segon mandat de la SEC

Hester Peirce, coneguda per alguns en criptografia com a “Crypto Mom” ​​per la seva defensa de la indústria, ho ha estat nominat per complir un segon mandat com a membre de la Securities and Exchange Commission (SEC) dels Estats Units fins al 2025.

Peirce ha estat històricament un fort defensor de tecnologia blockchain i oposat la postura estricta de la SEC respecte a les criptomonedes.

Punts clau

 • Peirce ha estat l’únic membre de la SEC que ha manifestat l’oposició a les denegacions de l’aplicació Bitcoin ETF. En cas d’aprovar-se el seu segon mandat, la probabilitat de veure mai aquest fons negociat en borsa no es perjudica, com a mínim,.
 • Peirce també ha defensat l’autoregulació i un port segur de la SEC per a projectes amb fitxes descentralitzades.

L’Europol posa l’objectiu en l’eina de privadesa de Bitcoin Wasabi Wallet

Segons els informes, Europol s’orienta a la cartera de Bitcoin de codi obert centrada en la privadesa, Wasabi Wallet.

La notícia va ser publicada per primera vegada per CoinDesk després que a Telegram es filtrés l’informe de la cartera de l’agència policial de la Unió Europea sobre la cartera. La filtració va ser posteriorment verificada pel departament de premsa d’Europol.

El European Cybercrime Centre (EC3) d’Europol va citar les dades de Chainalysis, l’empresa líder en anàlisi de blockchain de l’espai. L’informe diu:

“Segons [Chainalysis], durant les darreres tres setmanes, BTC per un import de prop de 50 milions de dòlars es va dipositar a Wasabi i gairebé el 30% provenia de mercats de la xarxa fosca. Es tracta d’una quantitat significativa, relativament parlant, ja que s’estima que les transaccions a la xarxa fosca només comparteixen l’1% del total de transaccions ”.

Punts clau

 • Tot i que no necessàriament dedueix que Europol prendrà mesures específiques, l’informe il·lustra clarament com són les eines de privadesa de Bitcoin al radar de l’aplicació de la llei.
 • Les eines de privadesa enfosquen les dades del llibre major distribuït de Bitcoin, però els reguladors poden intervenir.

El TRX de TRON s’assembla molt a una seguretat, diu el consell de la indústria

El Crypto Rating Council (CRC) ha considerat extraoficialment que els tokens respectius de Tron, Nervos i Polkadot s’enfronten a una major probabilitat de ser considerats valors segons la legislació nord-americana sobre valors, segons una llista de qualificació de mitjans d’abril obtinguda per El bloc.

Segons els informes, la llista de qualificació inèdita assignava una puntuació a cada símbol de 4,75 sobre 5,00, cosa que significa que s’assemblen molt als valors..

Punts clau

 • El CRC va ser fundat per Coinbase, Circle, Genesis Capital i altres empreses de criptografia de gran perfil per proporcionar claredat sobre els problemes regulatoris que envolten les criptomonedes. Per tant, la seva avaluació no significa que TRX i altres siguin realment valors als ulls dels reguladors, només que el consistori ha determinat que s’assemblen a ells..
 • Si la SEC fes cas hipotèticament de l’avaluació del CRC, els ecosistemes Tron, Nervos i Polkadot probablement experimentarien una experiència tumultuosa.

OKEx Insights presenta anàlisis de mercat, funcions en profunditat i notícies seleccionades per professionals de criptografia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner