HUB | Codi clau d’OKEx: ecosistema digital global basat en la tecnologia

La criptomoneda és una indústria especialitzada que s’ha desenvolupat amb incertesa i volatilitat. El 2019, el llançament proposat per Facebook de la seva moneda estable, Libra, va rebre crítiques i desconfiança i encara està lluitant; la cadena pública va patir una sacsejada brutal; Els ETF de Bitcoin van ser rebutjats contínuament; i les regulacions de diverses jurisdiccions es van fer més estretes. Tant la indústria financera tradicional com el món criptogràfic pateixen COVID-19. Com pot OKEx superar la volatilitat de la indústria per convertir-se en un dels principals intercanvis? I quin és el codi clau perquè la plataforma continuï desenvolupant i innovant?

El tercer Cointelegraph China HUB se centra en els assoliments d’OKEx el 2019, la internacionalització d’OKEx. Juntament amb el nostre amfitrió Vadim Krekotin i la co-amfitriona Kristina Lucrezia Cornèr, Jay Hao, el conseller delegat d’OKEx, parlarà dels seus pensaments sobre derivats, el desenvolupament i els plans d’OKB i OKChain, les regulacions mundials, etc..

El més destacat

1. La pròpia indústria de les criptomonedes abasta les incerteses i la missió innata d’OKEx és estar preparada per afrontar nous reptes en totes les ocasions. La tecnologia és el motor del món criptogràfic basat en la tecnologia blockchain. La fe en la tecnologia uneix la gent d’OKEx. El 2019, OKEx va polir la construcció del sistema sense aturar-se i va dur a terme centenars d’actualitzacions importants per garantir que la plataforma pugui funcionar de manera estable, fins i tot en condicions de mercat extremes..

2. “El primer client” sempre ha estat el valor bàsic d’OKEx, que també actua com la pedra angular de la nostra internacionalització. La internacionalització d’OKEx té tres punts: (1) primer els clients; (2) per satisfer les necessitats globals diferenciades i proporcionar serveis localitzats; (3) OKEx no està construint un intercanvi, sinó un ecosistema de xifratge lliure, igual i saludable a nivell mundial.

3. El principal competidor és un mateix. Una competència contínua i sana aportarà nova vitalitat al mercat. Tot i oferir un avanç en la indústria, també permet als usuaris tenir una base de referència millor a l’hora d’escollir una plataforma comercial. OKEx aprendrà bones ofertes de serveis d’excel·lents competidors perquè l’equip creu que els beneficiaris d’una competència sana haurien de ser sempre usuaris.

4. La seguretat tècnica continua sent un dels majors desafiaments a què s’enfronten les plataformes comercials. En el futur, OKEx continuarà augmentant la inversió i millorant la capacitat de la plataforma per resistir els riscos, així com tractar els pics de transaccions i protegir els actius dels usuaris.

5. Tothom sap que OKB s’ha adoptat com a testimoni de la plataforma OKEx. Serveix de “pont”, connectant OKEx i usuaris globals. La construcció d’ecosistemes d’OKB, amb els usuaris globals com a nucli, implementa l’estratègia global al voltant dels drets addicionals per als usuaris basats en la plataforma comercial OKEx, escenaris d’aplicacions formats amb el suport de socis externs, període de deflació OKB, expansió del canal de transaccions OKB, etc. l’ecosistema d’OKB sempre crea valor per als usuaris d’OKEx.

6. Pel que fa a les cadenes de blocs públiques, OKChain es concentrarà en les solucions de l’aterratge a gran escala d’aplicacions que el nostre equip creu que és el principal obstacle per al desenvolupament actual de la cadena pública.

7. Com a plataforma de comerç d’actius digitals líder al món, OKEx s’ha comunicat activament amb els departaments de compliment de tot el món. Dins de la plataforma, s’han establert sistemes KYC, contra el blanqueig de capitals i el comerç just amb els mateixos estàndards estrictes que les institucions financeres tradicionals. Per tant, per a qualsevol país i regió del món que hagi arribat a un consens amb el món criptogràfic, OKEx està disposat a adoptar la regulació local en qualsevol moment.

8. Els actius digitals no poden sobreviure de forma independent sense el suport de la tecnologia blockchain ni del seu ecosistema del projecte. En tota la indústria criptogràfica, els actius digitals només juguen com a eines per a l’intercanvi de valor. Per tant, si voleu comprendre o mantenir un actiu digital, hauríeu d’entendre la lògica del suport al valor que hi ha al darrere.

9. L’equip d’OKB celebra el seu segon aniversari oferint el 20% d’activitat d’OKB als usuaris. Feu clic a aquí per conèixer més detalls i participar en l’esdeveniment.

Es tracta d’un comunicat de premsa de pagament Cointelegraph no dóna suport i no es fa responsable ni es fa responsable del contingut, la precisió, la qualitat, la publicitat, els productes o altres materials d’aquesta pàgina. Els lectors han de fer la seva pròpia investigació abans d’emprendre accions relacionades amb l’empresa. Cointelegraph no es fa responsable, directa o indirectament, dels danys o pèrdues causats o suposadament causats o relacionats amb l’ús o confiança en qualsevol contingut, béns o serveis esmentats a la nota de premsa..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner