Ethereum 2.0 arriba a un milió de participacions en ETH mentre els productes institucionals s’amunteguen a l’espai criptogràfic

Les històries més importants de la setmana del món de les criptomonedes que potser us heu perdut

Aquesta setmana hi ha hagut múltiples novetats positives en el sector de les notícies per a la indústria de la cadena de blocs i de les criptomonedes. El més notable és que el llançament amb èxit de la cadena Beacon d’Ethereum 2.0 ha suposat ingressos en el contracte de participació de l’actualització del protocol, que supera el milió d’ETH. Al mateix temps, la demanda institucional d’exposició a les criptomonedes continua augmentant, impulsant la creació de diversos productes orientats a particulars i clients institucionals d’alt valor net..

Aquí teniu tot el que us podríeu haver perdut en les novetats de blockchain i criptomonedes aquesta setmana, en aquesta edició de Crypto News of the Week de OKEx Insights.

El contracte de participació Ethereum 2.0 supera el milió d’ETH

El contracte de participació d’Ethereum 2.0 va arribar a més d’un milió d’ETH dipositats aquesta setmana després de llançar amb èxit la seva cadena Beacon. A l’hora d’escriure aquest escrit, l’import total d’ETH del contracte equival a més de 600 milions de dòlars, amb 1.082.851 ETH participats.

Punts clau

 • Tot i que actualment les recompenses per a les primeres parts interessades són elevades, disminuiran en línia amb els nous dipòsits.
 • Els més d’un milió d’ETH dipositats al contracte de participació estan bàsicament bloquejats fins que es llanci la fase 1.5 el 2022.

Actualment, el contracte de participació d’Ethereum 2.0 té més d’un milió d’ETH. Font: Etherscan

Spotify busca contractar director per dirigir esforços en criptografia

Segons, Spotify espera ampliar els seus esforços en la criptomoneda i l’espai d’actius digitals una publicació de feina pública al lloc web del popular servei de transmissió. L’empresa busca específicament un director associat per dirigir un equip d’estratègia de pagaments que inclogui moneda digital.

Punts clau

 • Spotify participa en el projecte Diem. El nou director liderarà l’activitat de la companyia en el projecte, que fins al canvi de marca d’aquesta setmana es coneixia com a Libra.
 • Segons la publicació de feines, Spotify també pot considerar altres oportunitats relacionades amb cadenes de blocs i monedes digitals.

Unitat fintech especialitzada SEC per convertir-se en oficina independent

La Comissió de Valors i Borses dels Estats Units està convertint el seu centre estratègic per a la innovació i la tecnologia financera, anomenat simplement "FinHub" – en una oficina independent, segons un anunci fet el dijous.

Punts clau

 • La nova estructura mostra l’interès de la SEC per fer-se càrrec de la política pel que fa a la tecnologia fint, i, juntament amb ella, blockchain i criptomonedes..
 • El canvi organitzatiu també pot assenyalar la consciència de la SEC que, potencialment, no està al dia amb el ritme d’innovació de la indústria fintech i, com a tal, requereix una oficina independent.

Un banc privat alemany llançarà un fons de criptomoneda per a inversors institucionals

Hauck & Aufhauser, un banc privat alemany, té previst llançar un fons de criptomoneda centrat en les institucions el gener del 2021. Segons un anunci oficial, el fons es dirà HAIC Digital Asset Fund i comptarà amb una cistella de criptomonedes, incloses BTC i ETH, que serà salvaguardada per l’empresa de tecnologia fintech alemanya Kapilendo.

Punts clau

 • El fons d’actius digitals HAIC representa un dels primers fons de criptomoneda que va llançar un banc privat per a clients institucionals.
 • Amb un requisit mínim d’inversió de 200.000 euros, el fons de criptomoneda es centrarà directament en els inversors institucionals, que s’han anat apilant al naixent espai el 2020.
 • Hauck & Aufhauser va citar l’augment de l’interès institucional pels actius digitals com a motor de la creació del fons.

S&P 500 Dow Jones Indices llançarà el servei d’indexació de criptomonedes

En línia amb la narrativa que la inversió institucional en criptomonedes continua creixent, la firma de dades financeres S&P Dow Jones Indices ha declarat a un comunicat de premsa que llançarà un servei d’indexació de criptomonedes personalitzable el 2021.

Punts clau

 • El servei d’indexació de S&Els índexs P 500 Dow Jones competiran amb grans noms, com l’índex Bloomberg Galaxy Crypto i els índexs Nasdaq.
 • Més serveis d’indexació a nivell institucional equival a una major transparència del mercat.

OKEx Insights presenta anàlisis de mercat, característiques detallades, investigacions originals & notícies de professionals de criptografia.

Promo
banner
Promo
banner