Els rumors de PayPal s’estenen com a dipòsits de confiança Ethereum en escala de grisos – Notícies criptogràfiques de la setmana

OKEx Insights presenta les cinc notícies criptogràfiques més destacades de la setmana passada

Imatge de Notícies de la Setmana

Es rumoreja que PayPal i Venmo oferiran vendes directes de criptografia aviat

L’espai blockchain i criptomoneda va rebre una sacsejada d’energia aquesta setmana quan van començar a circular rumors que PayPal i Venmo podrien donar suport a les compres de criptografia en un futur no tan llunyà.

L’informe inicial provenia de la premsa criptogràfica CoinDesk, que va parlar amb “tres persones familiaritzades amb l’assumpte” que afirmen que PayPal té previst oferir la venda directa de criptomoneda. Tanmateix, actualment es desconeixen els recursos digitals específics que estarien disponibles.

PayPal encara no ha confirmat els seus plans per oferir compres de criptografia a partir del moment de la premsa.

Punts clau

  • PayPal té més de 300 milions de comptes. En cas que l’empresa ofereixi vendes directes de criptomonedes, s’obririen les proverbials comportes per als inversors minoristes.
  • El suport per a les compres de Bitcoin des de PayPal proporcionaria més competència a l’aplicació Cash de Square Inc., que ha comprovat que les compres de BTC eren reals una oferta popular – i donar als inversors minoristes més opcions.

Tancs de grisos Ethereum Trust com a accions preparades per inundar el mercat

L’Ethereum Trust de Grayscale ha experimentat una dràstica disminució de preus aquest mes: ha baixat d’un màxim de 260 dòlars el 5 de juny al mínim de 78 dòlars del dijous. Aquesta setmana, en particular, el preu del vehicle d’inversió institucional amigable per als inversors ha vist accelerar ràpidament la seva disminució. En el moment d’escriure aquest document, ETHE cotitza actualment a 98,29 dòlars.

Gràfic de grisos Ethereum Trust (OTC_DLY: ETHE) gràfic de 2 hores. Font: TradingWiew

Com assenyala El bloc, la prima pagada per l’èter subjacent ha caigut del 948% a principis de mes al 356% el dijous.

Aquesta dura disminució s’avança al llançament previst de més de 500.000 accions ETHE a final de mes, segons les condicions del període de tancament d’un any del fons..

Com a nota lateral, la disminució d’ETHE s’acompanya més informes que Grayscale Investments ha comprat prop de 500.000.000 de dòlars en BTC des que la recompensa per blocs de la criptomoneda líder es va reduir a la meitat el mes passat.

Punts clau

  • Tant el preu com la prima ETHE poden tenir dificultats per recuperar nivells tan alts amb una inundació massiva d’accions que estarà disponible per al comerç al mercat secundari..
  • Pot ser que la dramàtica disminució dels preus de l’ETHE reforçar el preu spot de l’èter, ja que la pressió de venda dels primers pot crear un suport per a les ofertes perllongat.

Les fitxes dels aficionats del FC Barcelona s’esgoten en dues hores

Es van comprar més de 1,3 milions de dòlars en fitxes de fans del Barca una venda de fitxes de dues hores de durada dilluns associat al futbol golejador del FC Barcelona. En concret, es van vendre 600.000 fitxes BAR a 2 euros cadascuna. A partir del temps de premsa, el preu per fitxa és 5,76 dòlars – gairebé un augment de 3 vegades el preu de venda.

Segons els desenvolupadors, les fitxes estan dissenyades per facilitar la participació dels fans. Es van posar a disposició dels seguidors a través de la plataforma de votació pròpia del club i a través de la plataforma de blockchain centrada en l’esport Chiliz.

Punts clau

  • L’èxit de la venda de tokens de fans del FC Barcelona és un exemple més de les criptomonedes que s’accepten a la corrent general. El club de futbol ho és un dels més rics del món i manté una de les bases mundials més grans de seguidors.
  • Els projectes de blockchain i criptomonedes continuen veient la penetració amb èxit en el món de l’esport.

El regulador de Nova York publica una nova norma BitLicense de tres atacs

El Departament de Serveis Financers de Nova York s’està implementant una nova regla de tres vagues pel que fa a les sol·licituds de BitLicenses, el nom de les llicències comercials de l’estat per a activitats de divises digitals.

En essència, la nova norma permetria al NYSDFS denegar les sol·licituds que no van fer els canvis necessaris sol·licitats pel regulador.

Punts clau

  • La nova norma sobre tres tocs d’atac hauria de simplificar i racionalitzar encara més el procés d’obtenció d’una BitLicense en permetre als sol·licitants comprovar amb més facilitat que les seves sol·licituds són suficients..
  • L’actualització també mostra una certa voluntat del regulador financer de fer el procés de sol·licitud més amable per a les empreses que vulguin fer front a les monedes digitals a Nova York.

Les targetes criptogràfiques deixen de funcionar després de la debacle de Wirecard

En l’últim capítol de la debacle de Wirecard, l’Autoritat de Conducta Financera ha suspès oficialment les solucions de targetes de Wirecard. Com a resultat, les targetes de dèbit MCO Visa de Crypto.com han estat congelat – evitar que els titulars de targetes al Regne Unit i Europa facin transaccions i dipositis.

Els fons dels titulars de la targeta no es perden, però, i s’espera que es retornin els propers dies.

Mentrestant, Crypto.com triarà un nou proveïdor per al seu programa de targetes criptogràfiques.

Punts clau

  • El col·lapse de Wirecard ha enviat onades de xoc a través del món fintech, tal com estem veient amb l’aturada de les targetes criptogràfiques emeses per WCS.
  • Com assenyala El bloc, La filial de Wirecard també ha emès targetes de dèbit TenX i Cryptopay, cosa que significa que també hauran de trobar nous proveïdors..

OKEx Insights presenta anàlisis de mercat, funcions en profunditat i notícies seleccionades de professionals de criptografia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner