Aprovat per primera vegada el Bitcoin ETF i el mercat Stablecoin assoleix una nova fita

Les històries més importants del món de les criptomonedes que potser us heu perdut.

Com sol passar, va ser una altra setmana molt ocupada a la indústria de la cadena de blocs i de la criptomoneda. Un esperat ETF de Bitcoin està previst que arribi a una borsa regulada a finals d’any, ja que tant la Unió Europea com els Estats Units pretenen prendre més seriosament les monedes estables (que arriben als 20.000 milions de dòlars en total)..

Llegiu els detalls més pertinents sobre aquestes històries i molt més en aquesta edició de Crypto News of the Week de OKEx Insights!

Primer fons negociat a canvi de criptografia que cotitza a les Bermudes

Després d’anys d’espera, el món finalment té el seu primer ETF Bitcoin.

El tan esperat fons negociat en borsa es presenta en forma d’ETF Hashdex Nasdaq Crypto Index, que apareixerà a la llista a la Borsa de Bermudes per la gestora de fons amb seu a Brasil, Hashdex.

S’han posat a disposició tres milions d’accions mitjançant una ubicació privada i tenen un preu de 1.000 dòlars cadascun.

Punts clau

  • El primer llistat d’un fons negociat en intercanvi de criptomonedes probablement reforçarà les possibilitats que un ETF de Bitcoin obtingui l’aprovació reguladora als Estats Units, cosa que encara no ha passat, amb la Securities and Exchange Commission que cita regularment la manipulació del mercat com a factor determinant. en la seva freqüent aplicació de rebutjos.
  • L’ETF Hashdex Nasdaq Crypto Index també veurà molt d’interès per part d’inversors institucionals que volen obtenir una exposició totalment regulada a BTC.

Els bancs nord-americans poden mantenir reserves per a monedes estables

L’Oficina del controlador de la moneda dels Estats Units ha reforçat una vegada més la indústria de les criptomonedes mitjançant l’emissió de noves directrius que permeten als bancs nacionals i a les associacions federals d’estalvi mantenir fons de reserva per a les monedes estables – és a dir, criptomonedes vinculades a monedes fiduciàries.

Naturalment, les directrius de l’oficina no són una aprovació explícita de les stablecoins i els bancs que opten per proporcionar serveis als emissors de stablecoin encara hauran d’adherir-se a les pràctiques contra el blanqueig de diners, com ara els requisits de Know Your Customer.

Punts clau

  • La carta interpretativa de sis pàgines de l’oficina independent del Departament del Tresor dels Estats Units augmentarà en gran mesura la confiança en els emissors de stablecoin que opten per col·locar els seus actius de reserva en comptes bancaris nacionals, ja que això garantirà que les stablecoins emeses estiguin, de fet, totalment recolzades..
  • La nova orientació també il·lustra la voluntat continuada de l’OCC de jugar a pilota amb la indústria de les criptomonedes regulades, després d’haver permès recentment als bancs contractats federalment mantenir criptomonedes..

La Comissió Europea proposa un marc regulador per a les criptomonedes

Després de la recent notícia que la Comissió Europea tenia previst proposar un marc regulador de les criptomonedes, el poder executiu de la Unió Europea ho va fer dijous a través d’un Proposta provisional de 168 pàgines.

Punts clau

  • La proposta destaca que les estables moneda, així com les criptomonedes, tenen el potencial de ser àmpliament acceptades i, per tant, requereixen "requisits més estrictes." Aquest sentiment hauria de reforçar aquells que creuen que les monedes digitals estan en el camí de l’adopció generalitzada.
  • Com que la proposta forma part del paquet de finançament digital de la comissió, il·lustra com la UE està interessada a mantenir-se amb les tendències recents, si no les darreres, en els àmbits blockchain i fintech.

La solució d’escala Ethereum Optimism llança testnet

Després de la notícia congestió induïda per DeFi a la xarxa Ethereum, una start-up d’escala Ethereum Layer-2 anomenada Optimism ha va llançar el seu limitat testnet. L’optimisme utilitza específicament una eina anomenada "Resum optimista" en un esforç per proporcionar una solució de segona capa i, en fer-ho, reduir les taxes de gas a la plataforma de contractes intel·ligents més popular del món.

L’aplicació descentralitzada Synthetix, un intercanvi d’actius sintètics, ja s’ha integrat amb el testnet d’Optimism i incentivarà els usuaris amb recompenses de token SNX.

Punts clau

  • S’espera que l’intercanvi descentralitzat líder, Uniswap, s’integri amb Optimism en un futur proper, cosa que hauria d’ajudar a reduir les tarifes increïblement altes associades a l’ús de DEX. Chainlink (LINK), el testimoni DeFi més popular basat en Ethereum, també s’espera que s’integri amb Optimism.
  • Una reducció de les taxes de gas per l’ús de projectes DeFi basats en Ethereum ajudaria molt a reforçar la naixent indústria.

Les tarifes mitjanes de transacció a la xarxa Ethereum han augmentat junt amb l’emissió de nous tokens DeFi. Font: Butaca

El mercat de Stablecoin arriba a una nova fita i supera els 20.000 milions de dòlars

El valor total combinat del mercat de la stablecoin ha assolit una nova fita en superar els 20.000 milions de dòlars dijous. Això es produeix només quatre mesos després que el valor combinat de les stablecoins arribés als 10.000 milions de dòlars.

Punts clau

  • L’increment continuat de les emissions de stablecoin és indicatiu de la demanda d’inversors i comerciants de cobrir el seu risc enmig de la pandèmia COVID-19 en curs i de les seves conseqüències econòmiques mundials..
  • A més, l’augment de l’emissió de stablecoin es pot atribuir en part a l’augment agressiu de les finances descentralitzades, en què les stablecoins s’utilitzen freqüentment per generar rendiments elevats.

La capitalització de mercat total de les stablecoins ha superat els 20.000 milions de dòlars. Font: Coin Metrics, sense desplegar, Twitter

OKEx Insights presenta anàlisis de mercat, funcions en profunditat i notícies seleccionades de professionals de criptografia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner