Въпроси за DeFi, Jumpstart Mining и OKB, отговорени от ръководителя на продукта на OKEx

Обобщение на сесия AskOKEx Ask Me Anything с главата на продукта на OKEx, Wayne

Официалната група на OKEx Telegram наскоро беше домакин на сесия Ask Me Anything с ръководителя на продукта на компанията, Wayne. По време на AMA, потребителите и членовете на общността OKEx успяха да накарат Wayne да отговори на всичките им актуални въпроси относно бъдещето на платформата, подкрепата за децентрализирано финансиране и други теми.

Ето основните моменти от AMA на Wayne с общността OKEx Telegram:

Здравей Уейн, чудесно е, че си тук днес! Преди да започнем AMA, бихте ли ни разказали малко повече за себе си? Как влязохте в крипто индустрията?

След като прекарах 10 години в инвестиционно банкиране, се присъединих към OKEx в началото на 2018 г. и оттогава съм развълнуван да стана свидетел на бързото развитие на тази вълнуваща индустрия, която се разрасна от обикновена спот търговия до различни форми на търговия с деривати и, в наши дни към всякакви сценарии за децентрализирани финансови приложения.

Много съм развълнуван да се присъединя към всички вас днес, за да си поговорим за развитието на продуктите на OKEx по пътя и напред.

Еха! Чудесно е да знаете, че сте опитен и в традиционната финансова индустрия – трансформацията е невероятна! Добре, ще започнем първата част на тази AMA с въпроси от потребители. Първият е: Какви са вашите бъдещи проекти и продукти? Можете ли да споделите с нас?

Има много! DeFi, като гореща тема, ще преобладава известно време и ние ще осигурим повече шлюзове за клиентите за лесен достъп до тази област – но трябва да се внимава, тъй като мехурчетата могат да се надуят, когато всички са развълнувани.

Освен DeFi, подобряваме и потребителското изживяване. Например добавяме езици за не-англоговорящи и систематично подобряваме езиците на уебсайта и приложението, един по един.

Понастоящем други пазари вече предлагат търговия с равностойни методи и предоставят транзакции, използващи традиционни електронни портфейли – като PayPal, OVO, Perfect Money и др. Ще OKEx също последва примера и ще улесни потребителите да купуват крипто?

В бъдеще ще се разширим с повече методи за депозит във валута, базирани на държави, включително P2P и кредитни карти, а също така ще подкрепим местните канали за плащане, за да подобрим депозитния опит – като QIWI на руския пазар.

Какво е демо търговия?

Като обмен с цял набор от търговски продукти, на нов клиент може да му се струва малко поразителен и да се поколебае да опита с реални пари. Функцията Demo Trading позволява на по-малко опитни клиенти да усвоят напълно всички функции, без загуба. Когато се почувстват по-уверени след някои симулационни сделки, те могат да преминат към реалния пазар.

Можете ли да подчертаете продуктите, които екосистемата OKEx има в момента? Какви продукти се разработват, за да може екосистемата OKEx да става все по-добра и по-добра?

Добър въпрос!

Ние се отнасяме сериозно към потребителския опит. В допълнение към подобренията на езика, ние инвестираме много в борда на уебсайта и приложението, търговията и печеленето на опит. Неотдавнашното обновяване на нашия уебсайт и дизайна на приложения получи много комплименти.

Що се отнася до продуктите за търговия, ще пуснем изцяло нов набор от подобрени инструменти за управление на риска, за да подобрим потребителския опит в края на тази година. Това също ще увеличи драстично капиталовата ефективност за търговците, които търгуват с различни продукти и бизнес направления. Извинявам се, че не можах да разкрия твърде много подробности тук, но ви уверявам, че това ще бъде най-доброто в цялата индустрия за обмен на криптовалути.

Освен това планираме да разширим инвестирането и съществуването си в децентрализирано финансиране. Предвид неотдавнашния ентусиазъм за DeFi, ние се стремим да изградим солиден шлюз за клиенти както от централизирания, така и от децентрализирания финансов свят, за да оценим красотата на блокчейн технологията и крипто активите. Това ще бъде преобладаващ проект за следващата година.

Нека сега преминем към живото Q&Раздел от този AMA! Можете ли да обясните как работи добивът на OKEx Jumpstart?

Много е просто – просто закупете OKB от спот пазара. След това преместете OKB от вашия Spot акаунт към вашия акаунт за залагане. След това отидете на Спечелете или просто отворете тази връзка.

Честит майнинг!

Как пазарът на фючърсни деривати OKEx предпазва спекулантите от големи загуби в дериватите? Какви са механизмите за контрол на риска?

Току-що стартирахме една много хубава функция – Stop Loss / Take Profit с OCO функция – с която можете лесно да зададете удобните си цени за задействане и да успокоите ума си.

Децентрализираното финансиране и децентрализираните приложения са два стълба, подготвени да управляват криптовалути – каква е вашата стратегия за DeFi и DApps?

Току-що предоставихме няколко приятни предложения с нашия продукт „Спечелете“. Също така работим усилено, за да стартираме суапове за продуктите на DeFi.

Сигурен съм, че DeFi ще бъде ново бойно поле за големи борси и ние сме готови за предизвикателството. Иновациите никога не спират в блокчейн и крипто.

Как екипът на OKEx ще насочва и обучава хора, които не знаят за крипто и блокчейн?

Моля, разгледайте OKEx Academy!

В тази група на Telegram има много колеги от OKEx, които с удоволствие отговарят на вашите въпроси, а също така съм сигурен, че много сърдечни потребители в тази група са готови да споделят / предлагат помощ.

В кои области се фокусирате най-много в момента и какви са вашите цели за тази година?

Разширение в чужбина, задоволяване на нуждите на клиентите, инвестиране на големи средства в технологията и продуктите на DeFi и по-солиден търговски пакет за търговски и търговски къщи на дребно.

Благодарим ти, Уейн, че отдели време да бъдеш тук с нас и ни дадеш повече прозрения и възможност да научим повече за продукта OKEx!

Докато оптимизираме продукта и подобряваме търговското изживяване за потребителите на OKEx, вярвам, че ще има по-вълнуващи функции, които ще стартират на живо. Моля, следете!

Общността OKEx е най-доброто място да бъдете. Благодаря ви – с удоволствие бях тук!

Следвайте OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner