CEO de OKEx Talk: The Indian Crypto Landscape

L’Índia m’ha cridat l’atenció pel seu ràpid desenvolupament de criptografia. Al segon país amb més població del món, la criptografia augmenta gràcies a les agressives polítiques monetàries del seu banc central en resposta a la recessió econòmica causada per la pandèmia COVID-19. Els països de tot el món estan ocupats a imprimir diners per mantenir la liquiditat del mercat, tot i que disminueix gradualment el poder adquisitiu de les seves monedes locals. Hi ha més gent que s’ho adona i ha començat a cobrir les seves carteres cap a la criptografia com a alternativa d’inversió, especialment a l’Índia. Avui dia, hi ha més indis que accepten la criptografia per compensar la depreciació de la rupia índia.

Crec que hi ha múltiples factors que contribueixen al desenvolupament de la criptografia a l’Índia. El criptogràfic s’utilitza per a dues aplicacions principals del país: un mitjà de remesa transfronterer i una moneda del vehicle per convertir la rupia en monedes fiduciàries més estables, com el dòlar nord-americà..

Cripta per a les remeses internacionals

A més, el país amb més flux de població del món, l’Índia va tenir més de 17 milions d’immigrants el 2019, cosa que va contribuir a la forta demanda de remeses internacionals.

Tot i això, les comissions de remeses mundials a l’Índia són excessivament altes a causa de la gran demanda (el país va registrar 5.67 milions de dòlars en honoraris de remeses el 2019). Viouslybviament, els indis necessiten una millor sortida per al seu pagament transfronterer. L’ús de Bitcoin o altres criptomonedes com a mitjà de pagament transfronterer és la millor solució viable per a ells.

Des del 4 de març de 2020, el Tribunal Suprem de l’Índia ha anul·lat la prohibició bancària contra les criptomonedes del Banc de Reserva de l’Índia (RBI), el mercat global de criptomonedes de l’Índia ha tornat a ser pròsper, especialment reflectit en el volum de negociació dels intercanvis criptogràfics. A causa de la gran demanda de remeses, crec que impulsarà la prosperitat del creixement de la moneda digital a l’Índia durant molt de temps.

Crypto com a moneda del vehicle per convertir la rupia en monedes fiduciàries més estables

La deflació deprecia el valor de la rupia índia, especialment durant l’epidèmia de COVID-19, on el tipus de canvi entre la rupia i el dòlar nord-americà encara augmenta.

L’Índia sempre ha tingut una gran demanda de dòlars nord-americans per a compres en línia, subscripcions en streaming, etc. Tant si es deu a la preservació de la rupia o a la demanda dels consumidors, amb la constant depreciació de la rupia, els indis tenen una forta necessitat de convertir la seva rupia en una moneda fiduciària més estable. Tanmateix, les estrictes regulacions sobre divises han dificultat molt la conversió de la rupia directament al dòlar, de manera que la majoria dels indis opten per convertir la rupia a Bitcoin i després al dòlar mitjançant plataformes de negociació P2P o grups de xat, com WhatsApp, Telegram i Facebook..

Després de la retirada de la prohibició de dos anys de comerç criptogràfic al país, s’espera que l’economia índia es dirigeixi cap a un mercat més lliure i just on se’ls permeti intercanviar lliurement el dòlar nord-americà amb Bitcoin. Segons dades de Similarweb, durant el primer trimestre del 2020, el trànsit de llocs web dels principals intercanvis de criptografia de l’Índia ha augmentat. Entre elles, les visites d’OKEx des de l’Índia van registrar el major augment, fins a arribar al 545,56%. És previsible que la competència del mercat a l’Índia esdevingui cada vegada més ferotge.

El pla OKEx India

Actualment, l’ecosistema de criptomonedes índies encara està en desenvolupament i millora progressivament en termes d’intercanvis, mitjans i infraestructures. Aquí a OKEx, volem completar l’ecosistema de comerç criptogràfic a l’Índia connectant els usuaris indis als mercats comercials internacionals.

Per fer front a la creixent demanda, estem desplegant serveis adaptats al mercat indi per facilitar el comerç de la gent. Estigueu atents al meu canal oficial de Twitter o d’OKEx per a l’anunci!

Mentrestant, si esteu interessats en conèixer més sobre l’ecosistema criptogràfic actual a l’Índia, OKEx s’ha associat amb Coinpaprika i ha redactat un informe per compartir informació des d’una perspectiva global. El Informe OKEx x Coinpaprika: traçat de l’ecosistema Blockchain de l’Índia analitza diversos nous mercats que creixen ràpidament a nivell mundial en termes de volum de negociació. Podeu descarregar l’informe aquí.

Seguiu OKEx a:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/OKExOfficial_English

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner