Пасивният крипто доход може да бъде от полза за милиарди хора, казва OKEx Executive в Blockchain Economy 2020, Турция

OKEx (www.okex.com), най-голямата борса за криптовалути в света и борса с деривати, пътува до Турция, за да присъства на Blockchain Economy, най-очакваната среща на върха на blockchain в MENA и Евразия миналата седмица в Истанбул. Докато OKEx проведе много разговори на местната крипто сцена, Lennix Lai, директор на финансовите пазари на OKEx, изказа своята мисъл за пасивни доходи изключително на крипто пазара на събитието миналия петък (21 февруари 2020 г.).

„Блокчейн и дигиталните активи постепенно променят начина, по който печелим лихва. Основните потоци определят социалния капитал за начина, по който лихвеният процент разпределя и приема банките като основна информация и кредитни междинни продукти “, каза Леникс Лай, директор на финансовите пазари на OKEx. „Придвижвайки се напред, базирани на PoS и DPoS, както и на DeFi кредитиране, той потенциално ще извлича нови продукти, които осигуряват редовни интереси. Това може да бъде взаимно изгодно за традиционната финансова система и следователно да донесе на милиарди потребители предимството да получават пасивен доход. “

Lennix Lai, директор на финансовите пазари на OKEx, изнесе основна реч на 21 февруари 2020 г.. Lennix Lai, директор на финансовите пазари на OKEx, беше поканен на интервю за медии на място.

Безбанкността се превърна в глобално предизвикателство

Традиционната финансова система има признати предизвикателства. Високите оперативни разходи за създаване на банкови клонове и предоставяне на услуги в развиващите се или слабо развити страни се превърнаха в пречка. Ерата на ниски лихвени проценти донесе няколко нежелани странични ефекти на реалната икономика, особено щети за банките, които плащат допълнително, за да съхраняват прекомерни резерви, но не са в състояние да предадат отрицателни лихви на вложителите.

Пасивни доходи в крипто

Важността на блокчейна, както и на криптовалутата, може да действа като алтернативно решение при разрешаването на такова предизвикателство, когато интелигентните договори, хоствани на блокчейн, водят до по-интелигентни изменения в търговското финансиране на намалени разходи.

Финансовите инструменти без разрешения могат да свалят 99% от бариерата, за да създават и издават поръчки, които могат да се търгуват по поръчка за всеки, който да хеджира, търгува и печели. OKEx Pool вече поддържа залагане от 8 основни символа, включително EOS, ATOM, DAI и VSYS и др., с лихвени проценти до 15%.

DeFi визия в OKEx – икономика без триене

Автоматизираната интелигентна договорна търговия може да постигне незабавно уреждане с нулеви рискове на контрагента, като минимизира нуждата от обезпечение с 99% и баланс в търговския цикъл. По отношение на DeFi, крипто пазарът предлага алтернативна полза от традиционния паричен пазар. Традиционният паричен пазар може да бъде ограничен до местни регулации, институционални и капиталови изисквания по отношение на достъпността, DeFi кредитирането предоставя глобален опит без разрешения, с текущ мониторинг и спазване. Отделно от това, рискът на контрагента при кредитиране от DeFi е много по-нисък от традиционното взаимно кредитиране. Нещо повече, интелигентният договор също така ускорява значително времето за обработка и подобрява лекотата на използване, като премахва тромавата документация за посредниците.

OKChain – притежаван от OKEx търговски публичен блокчейн

Важен момент в развитието на своята екосистема DeFi, OKEx наскоро стартира OKChain, търговската публична блокчейн, която поддържа създаването и пускането на приложения DeFi. Потребителите могат да създават свои собствени DeFi приложения, базирани на блокчейн технологията на OKChain. В същото време OKEx пусна и OKEx DEX, децентрализираната борса, обменя първото приложение на OKChain. За да осигури по-добро търговско изживяване и ликвидност, OKEx DEX поддържа сетълмент в реално време в ненадеждна среда.

За най-важните събития, моля, посетете OKEx.

Снимки на събитие:

Щандът на OKEx в Blockchain Economy 2020 с ангажиращи сувенири и информация беше емблематичен на срещата на върха.

Lennix Lai, директор на финансовите пазари на OKEx, ангажиран с много медии, гости и бизнес партньори по време на двудневната среща на върха.

Lennix Lai, директор на финансовите пазари на OKEx, представи основен доклад на Blockchain Economy 2020, изследвайки темата за пасивните доходи, изключителни в крипто. Екипът на OKEx беше на мястото, за да се срещне и поздрави всеки посетител на събитието.

КРАЙ

Относно OKEx

Най-големият и най-разнообразен пазар на криптовалути в света, OKEx е мястото, където глобалните криптотърговци, миньори и институционални инвеститори идват, за да управляват крипто активи, да подобряват инвестиционните възможности и да хеджират рисковете. Ние предлагаме спот и търговия с деривати, включително фючърси, вечен суап и опции, на основните криптовалути, предлагайки на инвеститорите голяма гъвкавост при формулирането на техните стратегии за максимизиране на печалбите и намаляване на рисковете.

Контакт с медиите:

Вивиен Чой

Електронна поща: [имейл защитен]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner