OKEx стартира Peer-to-Peer платформа за търговия с множество методи за плащане в Индия

Малта, 4 август 2020 г. – OKEx (www.okex.com), водеща в света криптовалутна борса за спот и деривати, обяви, че на 5 август ще бъде пусната платформа за равнопоставена търговия в Индия, която позволява на индийските потребители да купуват криптовалути с индийски рупии (INR) с нулеви такси за транзакции. В същото време ще се проведе кампания с 30 000 USDT награден фонд. Чрез търговия на платформата P2P, препоръчване на приятели, публикуване в социалните медии и отговаряне на дневния тест, участниците могат да спечелят точки, което е ваучер за съответния дял от наградния фонд.

Платформата за търговия OKEx P2P вече предлага двойки Bitcoin и USDT за INR, като скоро ще станат достъпни още монети. В допълнение към най-ниската цена, най-дълбокия пазар и най-бързият KYC процес, осигурен от OKEx, потребителите могат да използват и най-широко използваните в Индия методи за плащане – включително UPI, IMPS, NEFT и т.н..

Сред зашеметяващото население на Индия от 1,3 милиарда, в момента около 5 милиона души притежават цифрови валути с огромна възможност за растеж в краткосрочен план. Неотдавнашното вдигане на забраната за криптовалута от Резервната банка на Индия на 4 март доведе до драстична промяна в инерцията за индийския пазар, като обемите на местните борси се възстановиха след няколко месеца на застой. Според данни на CoinDCX, партньор на OKEx, обемът на търговия BTC / INR се е увеличил с 1031,4% на месечна база след отмяната на забраната през март и поддържа темп на растеж от над 100% през април.

Обем на CoinDCX BTC / INR (Брой по BTC)

Източник: https://coindcx.com/trade/BTCINR

Според съвместен доклад, публикуван от OKEx и Coinpaprika, Докладът за изследване на крипто пазара на Индия за екосистемата на криптовалутите в Индия показва, че огромното търсене на трансгранични парични преводи и обмен на чуждестранна валута демонстрира голяма страст към криптовалутата, която може да намали разходите значително. Предвид това и високата степен на уважение по отношение на местното регулиране, OKEx има удоволствието да продължи с нов ангажимент в Индия.

Индия, квазисин океан за пазара на криптовалути

В момента пазарът на криптовалута в Индия все още е изправен пред много предизвикателства и ограничения. Въпреки че забраната за крипто е била отменена от RBI, неясната регулаторна политика доведе до това, че някои банки все още отказват да отворят сметки за крипто борси, като твърдят, че чакат допълнителни инструкции от RBI относно криптовалутата. От друга страна, търговците също така все още не желаят да свързват банковите си сметки с каквито и да е криптовалутни сделки.

Изправено пред огромно търсене, индийското правителство предприема положителни мерки. Съобщава се, че индийското правителство води дискусии с RBI и Индийския съвет за ценни книжа и борси относно регулаторна рамка за криптовалутата. Освен това правителството чака и Върховният съд да разгледа резултата от друго дело за криптовалута, преди да вземе окончателно решение за регулиране на криптовалутата.

Като се има предвид, че влизанията на широкомащабни платформи за търговия в Индия несъмнено ще завършат екосистемата за крипто-търговия в Индия и ще доведат до печеливша ситуация за платформите и индийските търговци.

Платформа за търговия OKEx P2P с множество начини на плащане

Платформата OKEx P2P е пазар за търговци, които извършват фиат-към-крипто транзакции помежду си чрез ескроу. Платформата позволява на търговците да купуват биткойн и USDT с 0% такса за транзакция и широка гама от методи за плащане, достъпни за тях. Този INR fiat onramp ще бъде обвързан директно с търговските сметки за търговия OKEx, което позволява на потребителите да имат достъп до по-широката екосистема за търговия OKEx с лекота.

„Винаги обръщаме внимание на промените на глобалния крипто пазар и имаме голямо доверие на индийския пазар. С все повече и повече криптовалути и проекти с високо качество, които се появяват в Индия, ние разглеждаме Индия като един от най-важните допълнителни пазари на крипто и блокчейн индустрията “, каза изпълнителният директор на OKEx Джей Хао. Той добави:

„Вярваме, че блокчейн технологията ще премахне бариерите пред транзакциите и сме ангажирани да свързваме индийските търговци с международния пазар за криптовалута, като предоставяме обслужване на едно гише за индийските търговци, включително спот и много видове деривати. Нещо повече, OKEx ще подобри допълнително екологичното оформление в Индия и ще подобри търговския опит на индийските потребители. Например, скоро ще пуснем OTC бюрото в Индия. Моля, останете на линия. “

КРАЙ

Относно OKEx

Един от най-големите и най-разнообразни пазари на криптовалути в света, OKEx е мястото, където глобалните криптотърговци, миньори и институционални инвеститори идват, за да управляват крипто активи, да подобряват инвестиционните възможности и да хеджират рисковете. Ние предлагаме спот и търговия с деривати – включително фючърси, вечни суапове и опции – с големи криптовалути, предлагайки на инвеститорите забележима гъвкавост при формулирането на техните стратегии за максимизиране на печалбите и намаляване на рисковете.

Контакт с медиите:

Вивиен Чой

Имейл: [email protected]

@vivienchoi

Следвайте OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner