OKEx изброява 21 токена DeFi през последните 30 дни, подхранвайки иновациите в икономиката на DeFi

Малта, 4 септември 2020 г. – OKEx (www.okex.com), водеща в света криптовалутна борса за спотове и деривати, демонстрира силния си ангажимент към икономиката на DeFi, като изброи общо 21 токена DeFi през последните 30 дни, поставяйки го в челните редици на борсите от първо ниво в световен мащаб и подчертавайки изключителната му способност да идентифицира и проверява висококачествени проекти за своята глобална потребителска база.

Последният месец беше пълен с възможности за крипто ентусиасти. В началото на август много алткойни поеха водеща роля в нарастването, включително мрежовия протокол Web3 Polkadot (DOT) и PoS blockchain платформата Algorand (ALGO), която отчете 80% увеличение само за два дни, което накара много анализатори да заявят, че т.нар. -Наречен "Сезон на Алт" официално започна сериозно. В същото време много IEO токени, включително OKEx Jumpstart, също показаха ослепителна производителност.

Въпреки това, най-привличащото вниманието пространство досега е процъфтяващата икономика на DeFi, която прави експлозивни печалби за много инвеститори. Според OKLink данни, общата пазарна капитализация на DeFi достигна рекорд от 17,74 млрд. долара на 1 септември, което представлява увеличение с повече от 250% от 1 август, когато беше на 6,87 млрд. долара.

С ангажимента да осигури най-интересните нови проекти за своите потребители, OKEx хвърли своята тежест зад движението DeFi и вече предлага 35 DeFi токена, 21 от които бяха изброени през последните 30 дни. Борсата обаче бързо отбелязва, че инвеститорите трябва да бъдат предпазливи при търсенето на бързи печалби и трябва да се стремят да разберат истинската цел на проекта и проблема, който той се стреми да реши.

Главният изпълнителен директор на OKEx Джей Хао коментира: „Ние сме много насърчени, че толкова много висококачествени и иновативни проекти DeFi се появиха на пазара и се радваме да предоставим на нашите потребители възможността да влязат в основата на тяхното развитие. Въпреки това поддържаме много високи стандарти, когато става въпрос за избор на продукти за включване в нашата платформа. Едва след обективно задълбочено проучване на проекта, за да разберем и прогнозираме посоката му на развитие, ние решаваме дали да продължим напред или не."

Той добави:

"Ние насърчаваме инвеститорите да поддържат същите усърдни стандарти и се надяваме, че всички инвестиционни решения на търговците също се основават на разбирането на проекта и рационалния анализ."

Разбира се, винаги ще има спекуланти, които се стремят да спечелят печалбите, които много токени на DeFi правят. Въпреки това, освен впечатляващите процентни скокове и настоящата треска над реколтата, се правят истински значими крачки за справяне с основите на DeFi, които според някои не растат толкова бързо, колкото цените на символите на протоколите..

Някои от последните проекти на DeFi за това включват PowerPool, който се стреми да реши проблема с управлението на платформи DeFi; UniTrade, която се занимава с проблемите с ниска ликвидност, свързани с търговията на децентрализирани платформи; и UMA, която е създадена, за да даде възможност за универсален достъп до пазара чрез договори за самоприлагане, които позволяват на всеки два контрагента да проектират и създават свои собствени финансови договори.

PowerPool (CVP)

PowerPool (CVP) е изключително иновативен протокол, предлагащ удобно решение за обединяване на маркери за управление. Това позволява на притежателите на малцинствени токени да обединяват различните си токени DeFi, за да натрупват управление и да извличат допълнителна полезност, като същевременно решават проблема с апатията на гласоподавателите за много протоколи, изградени върху блокчейна Ethereum. Потребителите му също могат да отпускат заеми, обединяват и печелят стимули на платформата.

За кратък период от време след пускането на живо CVP вече е постигнал среден дневен процент на трансфер от 5000 транзакции и среднодневно увеличение от 1000 адреси на холдинг, което показва висока активност.

UniTrade (ТЪРГОВИЯ)

UniTrade е напълно децентрализирана платформа за търговия, която е изградена върху пулове на ликвидност на UniSwap и не изисква KYC, няма сметки и няма ограничения за търговия. Unitrade предлага и поредица от функции, които UniSwap не предлага, включително книги с поръчки в реално време, данни за дълбочина в реално време, история на транзакции и лимитирана поръчка, които значително подобряват търговския опит на потребителя.

UMA (UMA)

UMA е платформа за издаване на синтетични активи, която е технологично иновативна в сравнение с подобни продукти. Изградена на базата на Ethereum, финансовата инфраструктура на UMA предлага основно два продукта: механизъм за проверка на данни (DVM) и децентрализирана услуга oracle и безценен дизайн на финансов договор, който може да се използва за създаване на синтетични токени. Като основен проект в пространството на синтетичните активи, според OKLink данни, UMA понастоящем заема второ място по пазарна капитализация сред всички проекти DeFi, с пазарна капитализация от 1,24 милиарда долара.

Освен трите обещаващи проекта по-горе, OKEx изброи още 18 изключителни токена DeFi, включително SushiSwap (SUSHI), YFII.finance (YFII), Aave (LEND), Децентрализиран информационен актив (DIA), yearn.finance (YFI), Xensor (XSR), протон (XRP), крива (CRV), серум (SRM), клерос (PNK), мантра DAO (OM), лентов протокол (BAND), просто (JST), REN (REN), резервни права (RSR ), Nexus Mutual (wNXM), Tellor (TRB) и YFValue (YFV).

Джей Хао добави:

„Твърдо вярваме, че DeFi ще бъде дълготрайна добавка към традиционните финансови услуги и настоящите постижения са само началото. Очакваме също така появата на по-иновативни и практични проекти и ще направим всичко възможно, за да подкрепим развитието на DeFi. “

КРАЙ

Относно OKEx

Водеща в света криптовалутна спот и борса за деривати, OKEx предлага най-разнообразния пазар, където глобалните криптотърговци, миньори и институционални инвеститори идват, за да управляват крипто активи, да подобряват инвестиционните възможности и да хеджират рисковете. Ние предлагаме търговия на място и деривати – включително фючърси, вечен суап и опции – на основните криптовалути, предлагайки на инвеститорите гъвкавост при формулирането на техните стратегии за максимизиране на печалбите и намаляване на рисковете.

Контакт с медиите

Вивиен Чой

Имейл: [email protected]

@vivienchoi

Следвайте OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner