OK Jumpstart: Echoin (EC) отвори 3,5 пъти от цената на листинга и Pledgecamp (PLG), обявен 7-ми проект за продажба на токени

OKEx, водеща в света борса за криптовалути, ще стартира 7-ия проект на OK Jumpstart на Pledgecamp (PLG) след стартирането на символичната продажба на Echoin (EC) миналата седмица.

Echoin (EC) отвори при 0,04 USDK миналата седмица, което е ~ 3,5 пъти от листинговата цена на OK Jumpstart. EC / USDT двойка за спот търговия също е достъпна сега.

Само за пет месеца след създаването си, OK Jumpstart вече стартира седем проекта. С цел да инкубира висококачествени блокчейн проекти, платформата cherrypicks проекти с доказани записи въз основа на холистичната си оценка с Модел COMPASS. Моделът оценява потенциалния растеж на всеки кандидат кандидат в седем основни аспекта: креативност, оперативна компетентност, маркетингова компетентност, напредък, активност на общността, устойчивост, както и мащабируемост, с 105 оценени фактора.

https://twitter.com/OKEx/status/1161837003736080384?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1161837003736080384&ref_url = https% 3A% 2F% 2Fokexpressroom.prowly.com% 2F67858-ok-jumpstart-echoin-ec-opens-35x-of-listing-price-and-pledgecamp-plg-the-7th-token-sale-project- съобщи

OK Jumpstart 7-ма продажба на токени, Лагер за залог (PLG), който ще бъде пуснат на 22 август 2019 г.

Pledgecamp е наречен проект за блокчейн 2.0. Това е платформа за краудфандинг от следващо поколение, която комбинира децентрализирана система за краудфандинг с блокчейн технология. Компанията стартира първата система за депониране на интелигентни договори в индустрията за краудфандинг, инвеститорите са защитени по време на процеса на краудфандинг и са възнаградени с PLG токени. Децентрализираният механизъм за управление на потребителите на системата и споделеният икономически механизъм ще дадат възможност за експоненциален растеж на потребителската мрежа и ще осигурят краудфандинг за амбициозни предприемачи по целия свят.

"Pledgecamp е страхотен проект по начин, по който свързва компании и общности и споделя с всички по света възможност да станете предприемач. Подобен стремеж заслужава добро място на пазара," каза Анди Чунг, ръководител на операциите на OKEx. "Развитието на блокчейн нараства със светкавична скорост. Важно е да изследваме различни сектори на цялата индустрия и да положим усилията си за насърчаване на всяка възможност."

Подробности за абонамента

Pledgecamp има обща доставка от 10 000 000 000 PLG и ще бъде на разположение на OK Jumpstart при $ 0,0025 на PLG, с индивидуален минимален абонаментен размер от 200 000 PLG. OKB е единственият жетон, приет за абонамент и сетълмент. Обменният курс на OKB / USD ще бъде потвърден в деня на продажбата. Все още ще има 2 абонаментни сесии. Първата абонаментна сесия ще се отвори в 06:00 (CEST, UTC + 2), а втората в 07:00 (CEST, UTC + 2).

Доставка на първа абонаментна сесия: 400 000 000 PLG

Индивидуална минимална сума за абонамент: 200 000 PLG

Индивидуално ограничение: 400 000 PLG

Лимит за прекален абонамент: 800 000 000 PLG

Доставка на втора абонаментна сесия: 400 000 000 PLG

Индивидуална минимална сума за абонамент: 200 000 PLG

Индивидуално ограничение: 1 600 000 PLG

Ограничение за свръх абонамент: N / A

След продажбата на токени, двойките за спот търговия PLG / USDK и PLG / USDT ще бъдат налични съответно в 10:00 ч. На 22 август 2019 г. и в 10:00 ч. На 23 август 2019 г. (CEST, UTC + 2).

За подробности относно правилата за продажба на токени, моля, вижте Подобряване на правилата за продажба на токени OK Jumpstart.

Моля, следете Twitter на OKEx и OK Jumpstart за най-новите актуализации.

КРАЙ

Предупреждение за риск: Търговията с цифрови активи включва значителен риск и може да доведе до загуба на инвестирания ви капитал. Трябва да се уверите, че напълно разбирате свързания риск и да вземете предвид нивото си на опит, инвестиционни цели и да потърсите независим финансов съвет, ако е необходимо.

Относно OKEx

Най-големият и най-разнообразен пазар на криптовалути в света, OKEx е мястото, където глобалните криптотърговци, миньори и институционални инвеститори идват, за да управляват крипто активи, да подобряват инвестиционните възможности и да хеджират рисковете. Ние предлагаме спот и търговия с деривати, включително фючърси, вечен суап и опции, на основните криптовалути, предлагайки на инвеститорите голяма гъвкавост при формулирането на техните стратегии за максимизиране на печалбите и намаляване на рисковете.

Контакт с медиите:

Вивиен Чой

Имейл: [email protected]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner