Езда на августовската вълна с монети на OKEx Jumpstart

Малта, 21 август 2020 г. – Август засега се оказа благоприятен месец за цените на много основни токени на OKEx. По-специално, OKEx Jumpstart, символичният инкубатор от OKEx, който стартира досега 26 проекта на OKEx, видя рекордни ROI от множество проекти. За първи път иницииран през 2019 г., OKEx Jumpstart е платформа за продажба на токени, която помага на качествените блокчейн проекти да станат публични и да бъдат включени в ликвиден пазар от световна класа. Jumpstart има допълнителната полза от подпомагане на растежа на блокчейн пазара и насърчаване на здрава екосистема за цифрови активи.

Главният изпълнителен директор на OKEx Джей Хао вярва, че все по-голям брой проекти се привличат към Jumpstart поради силата на марката, потребителската база и маркетинговите ресурси на OKEx, коментирайки:

„Много проекти разглеждат многобройните предимства на силен инкубатор като Jumpstart като огромно подобрение на ICO. С Jumpstart OKEx действа като надежден посредник между абонатите и екипа на проекта, който се стреми да пусне своя токен. Докато инвестирането в какъвто и да е крипто актив носи собствен риск и инвеститорите винаги се съветват да направят свое собствено проучване, притежателите на OKB, които участват в Jumpstart, имат уверението, че OKEx е извършил усилено задължително проучване на жизнеспособността и надеждността на всяко изброено предложение. ”

Няколко неотдавнашни Jumpstart проекти, особено тези, включващи DeFi, се откроиха като надминаха очакванията и генерираха големи ROI за ранни инвеститори.

ПЪТ

Jumpstart’s 9th token sale with ПЪТ стартира на 14 ноември 2019 г. ROAD е автоматична книга, която обхваща пълно взаимодействие на жизнения цикъл и счетоводни системи за автомобили, базирани на блокчейн технология. От листинг цена от $ 0,0143, ROAD проби $ 0,03 на 1 август 2020 г., но достигна връх от над $ 0,17 в средата на август, за да се установи на $ 0,13, към момента на писане. С възвръщаемост на инвестициите от около 1000%, звездното представяне на ROAD е особено забележително сред монетите на Jumpstart.

WaykiChain (WGRT)

WaykiChain (WGRT) беше 14-ият проект Jumpstart, стартиран на 17 юни. WaykiChain е публична блокчейн, която се фокусира върху технологията на блокчейн и разработването на приложения. WaykiChain има за цел да изгради децентрализирана платформа и екосистема от световна класа и стартира първата базираща се на интелигентни договори игра за прогнозиране на DApp през май 2018 г. От цената на листинга от $ 0,003, цената на WGRT нарасна до $ 0,0122 в началото на август, но непрекъснато се увеличи до $ 0,027 в средата -Август. С възвръщаемост на инвестициите от близо 1000%, WGRT е едно от забележителните предложения за Jumpstart през 2020 г..

HyperDAO (HDAO)

10-та продажба на символи на Jumpstart с HyperDAO (HDAO) стартира на 25 февруари 2020 г. Подкрепена от разпределена книга и блокчейн технология, HyperDAO има за цел да осигури ефективна, прозрачна и надеждна екосистема DeFi, която се управлява от членовете на общността. С листинг цена от 0,01 долара, HDAO се движеше на 0,022 долара в началото на август, но се повиши с 50%, за да достигне максимума от 0,033 долара, преди да се установи на 0,0245 долара към момента на писането.

За сравнение, други проекти на Jumpstart са регистрирали по-малко печалби през август, но все още са имали големи ROI след своите IEO.

Digital Entertainment Asset Pte.Ltd (DEP)

Digital Entertainment Asset Pte.Ltd или DEA стартира токена DEP – 11-ия проект на OKEx Jumpstart – с две абонаментни сесии на 8 април 2020 г. DEA, "PlayMining" (т.е. mine-while-playing) платформа, е посветена на създаването на значителна икономика на цифрово забавление чрез използване на blockchain като основна технология. С листингова цена от $ 0,0025, DEP отбеляза огромни печалби през Q2 и Q3 2020, достигайки $ 0,008077 в началото на август. Въпреки че цената му намалява до $ 0,007706, към момента на писане на DEP все още има ROI от над 300%.

NDN връзка (NDN)

OKEx Jumpstart стартира NDN Link (NDN) като своя 13-и проект за продажба на токени на 20 май 2020 г. NDN Link разработва бъдеща мрежова технология, наречена Named Data Networking. NDN Link има за цел да изгради ориентирана към съдържанието мрежова технология от следващо поколение с мисия да насърчава развитието на следващото поколение интернет приложения и услуги. С листингова цена от 0,006 долара, NDN достигна рекорден връх от 0 0282 в средата на юли, който се понижи до 0,01304 долара в началото на август и в момента е на около 0,0104 долара.

За повече информация относно OKEx Jumpstart, моля, вижте https://bit.ly/2CItyzA

КРАЙ

Относно OKEx

Водеща в света криптовалутна спот и борса за деривати, OKEx предлага най-разнообразния пазар, където глобалните криптотърговци, миньори и институционални инвеститори идват, за да управляват крипто активи, да подобряват инвестиционните възможности и да хеджират рисковете. Ние предлагаме търговия на място и деривати – включително фючърси, вечен суап и опции – на основните криптовалути, предлагайки на инвеститорите гъвкавост при формулирането на техните стратегии за максимизиране на печалбите и намаляване на рисковете.

Контакт с медиите

Вивиен Чой

Имейл: [email protected]

@vivienchoi

Следвайте OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner