Marko Hafez, president i conseller delegat de Blockstation – Sèrie d’entrevistes

Marko és un empresari i innovador en sèrie que va fundar la seva primera empresa als 19 anys i mai va mirar enrere. La seva passió per la tecnologia blockchain i el potencial transformador de la tokenització d’instruments financers el van portar a cofundar Estació de bloqueig.

Vostè va ser el primer creient en valors digitals, ja que va llançar Blockstation el 2014. Què va ser el que el va convertir en un creient abans que tothom??

Vaig conèixer les capacitats de Blockchain per primera vegada el 2010 i vaig supervisar el preu de Bitcoin fins al 2014. Vaig fer una àmplia investigació per entendre com els registres de Blockchain són immutables i com ens permet transmetre valor a tot el món al més ràpid i costós. manera eficient possible. Aquests fets, a més de com el preu de Bitcoin va demostrar un creixement significatiu en només 4 anys, van ser els principals punts de validació per a mi.

Vaig contactar amb el meu bon amic Jai Waterman, expert en programari i eventual cofundador i CTO de Blockstation, per començar a estudiar el Blockchain i les oportunitats que comporta..

El que vam trobar va ser que la majoria dels mercats de criptografia no estaven (i segueixen) no regulats i no tenen protocols de gestió de riscos (RMP), assegurances ni supervisió reguladora adequats per proporcionar protecció als inversors, promoure l’eficiència i la integritat del mercat, un gran problema per a l’adopció generalitzada. Per descomptat, on hi ha un problema, hi ha una oportunitat. Hi havia tants diners, tant volum passant per aquests mercats que l’ecosistema financer tradicional no tenia manera d’accedir.

No hi havia cap dubte a la nostra ment que la regulació d’aquest nou espai d’actius digitals només era qüestió de temps. Les institucions financeres regulades haurien d’adoptar la tecnologia Blockchain per permetre el comerç d’actius digitals i entrar en aquest nou i emocionant mercat..

Al mateix temps, ningú no construïa una solució clau en mà que satisfés totes les necessitats de l’ecosistema sencer. Heu vist gent centrada en la custòdia, centrada en el comerç, però res holístic. Ens va quedar clar que Blockstation seria l’empresa que superaria la divisió entre la tecnologia blockchain i les institucions financeres regulades.

https://www.youtube.com/watch?v=gCehm557X8w&t = 14 segons

Podeu compartir amb nosaltres què fa Blockstation?

Per començar, som una empresa canadenca de FinTech amb seu a Toronto que va desenvolupar una plataforma de punta a punta, compatible amb Blockchain, per a borses de valors regulades i tots els seus socis ecosistèmics: corredors, dipositaris, reguladors, creadors de mercats i tothom. simbolitzar, llistar, negociar, esborrar i liquidar actius i valors digitals mentre compleixen el mateix i les funcions que fan per als actius tradicionals.

En resum: permetem que l’ecosistema financer tradicional participi en actius digitals, inclosos Bitcoin, Ether i IPO tokenitzades (Ofertes de testimoni de seguretat o STO).

La nostra plataforma reflecteix l’ecosistema tradicional, però s’aprofita dels processos digitals intel·ligents i els cargols de la cadena de blocs per generar eficiència, seguretat i transparència, complint els requisits de la Financial Action Task Force (GAFI) per al blanqueig de diners (AML) i el finançament contra el terrorisme (CTF). Redueix eficaçment els costos operatius mitjançant l’optimització del flux de treball i els processos per a totes les parts interessades i permet als inversors operar en un entorn segur, fiable i 100% assegurat..

Marko Hafez, president & amp; Director executiu de Blockstation - Sèrie d’entrevistes

A principis del 2019, Blockstation es va associar amb la Borsa de Valors de Barbados i la Borsa de Jamaica per tal de facilitar les futures OPI / STO Tokenized. Com es van desenvolupar inicialment aquestes relacions?

El 2017, un representant de desenvolupament de negoci del Borsa de Jamaica (JSE) va escoltar la nostra plataforma i ens va convidar a visitar la JSE a Kingston, Jamaica, per demostrar la nostra tecnologia, així com proporcionar una mica d’educació sobre la cadena de blocs i els seus beneficis per al mercat de valors..

Jai i jo vam veure això com una gran oportunitat, ja que la JSE és la borsa de valors més forta del Carib i reconeguda internacionalment. Bloomberg Businessweek acabava de nomenar l’intercanvi de millor rendiment mundial al 2015. El JSE ha continuat essent un intèrpret fort a nivell internacional i un soci ideal per a Blockstation, aconseguint novament el reconeixement de Bloomberg pel mateix assoliment el 2018..

Després d’aquestes primeres reunions i demostracions amb l’equip de direcció de la JSE i la Comissió de Serveis Financers (FSC) de Jamaica, les nostres visions estaven alineades i la relació va avançar fins al llançament d’un pilot comercial comercial reeixit el 2018 i un calendari d’inici a principis del 2020.

Durant aquest mateix període, l’equip de Blockstation va créixer fins a incloure persones amb talent que van establir relacions existents amb institucions com la Borsa de Barbados (EEB) i altres. Van proporcionar incursions valuoses per expandir-se a altres mercats i anunciarem col·laboracions amb altres borses al llarg del 2020.

Quins són alguns dels projectes que llançaran a la Borsa de Jamaica?

Com ja sabeu, les primeres quatre OPC tokenitzades que figuren a la plataforma JSE Digital Asset Trading Platform (DATP) es van anunciar recentment a l’escenari de la JSE Investment and Capital Markets Conference 2020.

A més, el nostre Portal d’acceleradors de llistats intel·ligents (SLAP) s’ha publicat recentment, de manera que els emissors poden iniciar sessió i començar a crear el seu fulletó.

Les cinc empreses principals són:

Wipay des de Trinitat (transferència de diners)

CRIADOS de Toronto, Canadà (Béns Arrels)

Lotus Energy d’Austràlia (sector energètic)

VeleV Capital de Toronto, Canadà (Mortgage Investment Corporation)

Cultura de coneixedors (CBDMS) de Montreal, Canadà (Cànnabis)

Altres sectors a punt són la biosalut, la publicació de videojocs, la música, els esports i la mineria.

La nostra llista completa de propers llistats està disponible aquí

Tenim encara una data per a quan es llançarà el primer projecte a Barbados i quins són aquests projectes?

Vam rebre interessos de diversos emissors amb el desig d’iniciar la seva sortida a borsa simbòlica a l’ESB. No tenim cap hora específica en aquest llançament, però tot avança i esperem que es pugui publicar aquest any.

Ets a Toronto, Canadà, casa d’Ethereum i molts altres projectes de blockchain més emocionants. Creieu que la seva ubicació fora de Toronto ha estat beneficiós per a Blockstation?

A Toronto hi ha molta gent amb talent i coneixedors de la cadena de blocs i dels mercats de capitals, a més d’un centre de comerç internacional. Hem establert moltes connexions fantàstiques només per situar-nos on som, alguns d’ells a l’equip de Blockstation ara mateix.

Al novembre de 2019, vau anunciar la vostra incorporació i assumir un paper de lideratge al grup de treball Crypto Asset organitzat per IIROC, un organisme d’autoregulació canadenc. Quins són els objectius d’aquesta organització?

La pilota ha estat rodant al Canadà des de fa un temps, ajudada pel llançament de mitjans de 2019 de l’informe GAFI, que recomanava un estàndard global per als actius digitals que incloïa els mateixos requisits AML i CTF per als proveïdors de serveis d’actius digitals que per a les institucions financeres tradicionals..

Grup de treball sobre actius criptogràfics de l’OICRC (CWG) es va crear a finals del 2019 amb l’objectiu de desenvolupar un marc regulador per als actius criptogràfics, tot abordant la integritat del mercat i la protecció dels inversors. És altament col·laboratiu, amb representació d’institucions financeres i empreses tecnològiques de tots els aspectes de la indústria, inclosa Linda Montgomery, membre de l’equip de Blockstation..

La nostra participació en aquest grup de treball parla de l’estat de Blockstation com a líder en actius digitals compatibles per al mercat regulat, sobretot pel que fa a la nostra eina ChainWatch AML / CTF. El nostre primer enfocament en matèria de regulació és un dels principals motius pels quals hem rebut una carta d’objecció de la Comissió de Serveis Financers de Jamaica i podem avançar amb la JSE.

Estem encantats de formar part del grup de treball de l’IIROC i esperem aprofitar les nostres aliances amb altres reguladors de valors per desenvolupar un marc que funcioni per al mercat canadenc..

Quins són alguns dels altres projectes en què està treballant BlockStation?

És el 2020: és hora que els actius digitals regulats es converteixin en una realitat quotidiana i habitual al Canadà i als Estats Units. Tot i que ambdós mercats han pres mesures amb cert grau de concessió de llicències per a proveïdors de serveis i un grapat d’institucions com Fidelity o Bakkt publicant titulars, encara no hi som.

A Blockstation, creiem que és el moment adequat per aprofitar els esforços reguladors fins ara i reunir els participants de la indústria per demostrar exactament el que podria ser un marc complet per a un ecosistema d’actius digitals complet i extremat en acció..

Al Canadà, això significa un pilot de comerç d’actius digitals en viu per complementar i informar els esforços del grup de treball de l’IIROC. Puc confirmar que ja tenim interès per part de diversos participants motivats en l’ecosistema, inclosos corredors, borses de valors i fins i tot dipositaris, i estem encantats d’avançar amb un pilot al nostre propi jardí..

Als Estats Units, estem treballant per donar a conèixer completament una nova oferta de serveis: assistència de corredors i emissors d’extrem a extrem per a les operacions bancàries, que compleixin plenament la normativa de valors..

Els emissors es beneficiaran de les mateixes eines per a la documentació de divulgació, l’emissió de tokens i la gestió del cicle de vida, alhora que podran reformatar les seves sol·licituds per a diversos reguladors de jurisdicció diferent. Però per als corredors és un veritable canvi de joc. Un cop a bord, tindran accés centralitzat a la base de dades completa d’emissors, amb un motor intel·ligent de concordança del perfil de risc que els connecta amb les oportunitats que millor s’adapten a les seves necessitats..

Hi ha alguna cosa més que vulgueu compartir sobre Blockstation?

Blockstation és molt més que una empresa FinTech. El nostre equip aporta anys d’experiència en compliment, gestió de riscos i mercats de capitals. Sempre estem pensant anys endavant per assegurar-nos que la tecnologia de les institucions financeres tradicionals estigui preparada i esperem quan entrin en vigor les regulacions.

Ho fem amb èxit mantenint discussions extenses i productives amb bancs centrals, reguladors, borses de valors, custòdies, corredors, emissors i inversors de tot el món. Aquestes dades col·lectives ens proporcionen una avantatge i una visió clara sobre quina direcció hem de prendre per desenvolupar la tecnologia adequada en el moment adequat.

Estem feliços de comptar amb un gran equip amb l’experiència adequada per complir els nostres objectius actuals i futurs, i esperem un 2020 brillant per a Estació de bloqueig.

Promo
banner
Promo
banner