Ametlla: és el canvi que necessita la terra

Què és “Ametlla”

Almond és una empresa basada en blockchain que busca garantir un futur brillant a la Terra. La companyia ofereix una plataforma orientada a incentivar els consumidors a desenvolupar hàbits de despesa amb una mirada posada en la sostenibilitat. La plataforma es basa en mòbils i es pot utilitzar tant en sistemes iOS com Android.

Aquesta plataforma gratuïta vol introduir un futur més brillant mitjançant tasques d’incentius com:

 • Reptes de compra
 • Consells considerats per utilitzar béns i serveis sostenibles
 • Reptes d’acció
  • Adaptar accions habituals com exercici, dutxar-se, etc., per reflectir una actitud sostenible
  • Desafiaments compensadors
   • Foment de la participació en activitats de compensació de carboni.
   • Al jugar i incentivar la realització d’aquestes tasques, s’espera que els hàbits canviïn i ja no ignorem els problemes que ens ocupen. Més aviat, participarem en activitats sostenibles per defecte.

    Quin és el problema?

    Vivim en un món llençable. La majoria de nosaltres simplement ignorem la quantitat de residus creats cada dia, mitjançant tasques i activitats mundanes normals. Aquest malbaratament es justifica sovint en nom de la conveniència. Tot i que algunes empreses han començat a donar-se a la idea de sostenibilitat (ja no hi ha articles d’un sol ús), continua sent un tret lamentablement subdesenvolupat a la majoria de les indústries.

    Una gran part del problema és simplement la manca de transparència que ofereixen els consumidors. La gent no sol ignorar a causa de la seva pròpia elecció: no es pot saber allò que no sap. La indústria dels béns de consum necessita un mitjà eficaç i fàcil d’utilitzar per comunicar al món, el nivell de sostenibilitat dels seus productes. Amb sort, en fer-ho, els consumidors poden prendre una decisió activa per comprar “verd”.

    Com ho solucionarà l’ametlla?

    Almond té la intenció de resoldre els problemes comentats anteriorment mitjançant el desenvolupament continu de la seva plataforma. Per garantir un desenvolupament constant, l’empresa ha decidit allotjar la seva pròpia oferta de fitxes de seguretat. Aquest esdeveniment de recaptació de fons serà facilitat per TokenMarket, una plataforma d’emissions amb seu al Regne Unit amb una sòlida trajectòria en finançament col·lectiu.

    Durant el curs de la venda, l’equip d’Almond té la intenció d’aconseguir 2,4 milions de lliures esterlines. Indiquen que aquests fons no només cobriran el full de ruta publicat, sinó que donaran a la companyia una pista de dos anys per assolir els seus objectius.

    Coneguts com a accions d’ametlla, aquests valors digitals representen un actiu que combina els avantatges de la cadena de blocs (transparència, immutabilitat, eficiència, etc.) juntament amb les inversions tradicionals. Com a tals, aquestes fitxes no només representen drets de propietat, sinó també dividends.

    Naturalment, com que es tracta de valors digitals que es venen a través de l’esdeveniment de finançament, la participació comporta restriccions. Per obtenir més informació sobre l’elegibilitat, assegureu-vos de visitar el lloc Almond AQUÍ.

    L’equip?

    Basant-se en la seva experiència en una gran varietat d’indústries, les persones següents estan ben preparades per assegurar el brillant futur de l’ametlla.

    Oliver Bolton – conseller delegat

    Thomas Matecki – CTO

    Rory O’Grady – CPO

    Lorenzo Curci – COO

    L’equip va establir Almond el 2017 i continua orientant les seves operacions avui.

    Comentari

    En un recent comunicat de premsa, tant Oliver Bolton com Ransu Salovaara, el conseller delegat de TokenMarket, van comentar el desenvolupament comentat avui aquí.

    Oliver Bolton, conseller delegat d’Almond, va afirmar,

    “Almond està dissenyat per garantir que aquells que compren de manera sostenible i realment canvien el seu comportament siguin recompensats per fer-ho. La gran experiència de TokenMarket en el món de l’emissió, l’assessorament i la tecnologia de tokens va significar que treballar amb ells era una decisió fàcil. Estem entusiasmats amb la nostra associació amb TokenMarket i el futur que ens espera “.

    Ransu Salovaara, conseller delegat de TokenMarket, va afirmar,

    “El consumisme sostenible és un tema que creiem que s’ha d’abordar. El treball d’Almond és realment pioner en la forma en què les persones poden comprar de manera sostenible, incitant-les a conèixer més sobre el que compren i utilitzant la tecnologia blockchain per fer un seguiment de la seva cadena de subministrament. TokenMarket està orgullós de treballar amb una empresa que realment pot ajudar a canviar la manera de comprar dels consumidors ”.

    Que segueix?

    Els d’Almond han concretat un full de ruta que els portarà des d’ara, fins al 2020. Aquí teniu un breu repàs a alguns marcadors clau del seu camí..

    19 d’abril de 2019: l’oferta de testimoni de seguretat s’obre al públic

    19 de setembre de 2019: la plataforma completa es posa en funcionament al Regne Unit

    Primer trimestre del 2020: llançament de la plataforma pilot als Estats Units

    Promo
    banner
    Promo
    banner