OKEx llista 21 fitxes DeFi en els darrers 30 dies, impulsant la innovació en l’economia DeFi

Malta, 4 de setembre del 2020 – OKEx (www.okex.com), un intercanvi de derivats i de criptomonedes líder mundial, ha demostrat el seu fort compromís amb l’economia DeFi enumerant un total de 21 tokens DeFi en els darrers 30 dies, situant-lo a l’avantguarda dels intercanvis de primer nivell a nivell mundial i destacant la seva excel·lent capacitat per identificar i examinar projectes d’alta qualitat per a la seva base d’usuaris global.

L’últim mes ha estat ple d’oportunitats per als entusiastes de la criptografia. A principis d’agost, molts altcoins van assumir el lideratge en la pujada, inclosos el protocol de xarxa Web3 Polkadot (DOT) i la plataforma de cadenes de blocs PoS Algorand (ALGO), que van registrar un augment del 80% en només dos dies, cosa que va portar a molts analistes a declarar que el -va trucar "Temporada Alt" havia començat oficialment de debò. Al mateix temps, moltes fitxes IEO, incloses les fitxes OKEx Jumpstart, també mostraven una actuació enlluernadora.

No obstant això, l’espai que més crida l’atenció ha estat, amb diferència, l’economia creixent de DeFi, que va obtenir guanys explosius per a molts inversors. D’acord amb OKLink dades, el límit de mercat total de DeFi va assolir un rècord de 17.744 milions de dòlars l’1 de setembre, el que suposa un augment de més del 250% respecte a l’1 d’agost, quan es va situar en 6.878 milions de dòlars..

Amb el compromís d’oferir els projectes emergents més interessants als seus usuaris, OKEx ha posat el seu pes darrere del moviment DeFi i ara disposa de 35 fitxes DeFi, 21 de les quals han estat llistades en els darrers 30 dies. Tanmateix, l’intercanvi s’assenyala ràpidament que els inversors haurien de ser cautelosos a l’hora de cercar guanys ràpids i que haurien d’intentar comprendre el propòsit real del projecte i el problema que pretén resoldre..

El conseller delegat d’OKEx, Jay Hao, va comentar: “Estem molt animats que tants projectes DeFi innovadors i d’alta qualitat han sorgit al mercat i ens complau oferir als nostres usuaris l’oportunitat d’entrar en el terreny del seu desenvolupament. Tot i així, mantenim uns estàndards molt alts a l’hora de seleccionar productes per incloure a la nostra plataforma. Només després d’una investigació objectiva i profunda del projecte per entendre i predir la seva direcció de desenvolupament, decidim si seguir endavant o no.."

Va afegir:

"Animem els inversors a mantenir els mateixos estàndards diligents i esperem que les decisions d’inversió de tots els comerciants també es basin en la comprensió del projecte i l’anàlisi racional."

Per descomptat, sempre hi haurà especuladors que volen obtenir els guanys que obtenen molts tokens DeFi. No obstant això, més enllà dels impressionants salts percentuals i de la febre actual sobre la producció agrícola, s’estan fent avenços significatius reals per abordar els fonaments de DeFi que, segons alguns, no creixen tan ràpidament com els preus simbòlics dels protocols que es disparen.

Alguns dels darrers projectes de DeFi per fer-ho inclouen PowerPool, que busca resoldre el problema de la governança a les plataformes DeFi; UniTrade, que tracta els problemes de baixa liquiditat associats al comerç en plataformes descentralitzades; i UMA, que està dissenyat per permetre l’accés al mercat universal mitjançant contractes de compliment autònom que permeten a qualsevol contrapartida dissenyar i crear els seus propis contractes financers.

PowerPool (CVP)

PowerPool (CVP) és un protocol altament innovador que ofereix una solució convenient per agrupar tokens de governança. Això permet als titulars de tokens minoritaris agrupar els seus diversos tokens DeFi per acumular governança i extreure utilitat addicional mentre es resol el problema de l’apatia dels votants per a molts protocols basats en la cadena de blocs d’Ethereum. Els seus usuaris també poden prestar, agrupar i obtenir incentius a la plataforma.

En un curt període de temps després d’haver-se publicat, CVP ja havia assolit una taxa diària de transferència mitjana de 5.000 transaccions i un augment diari mitjà de 1.000 adreces de retenció, cosa que indica una alta activitat.

UniTrade (COMERÇ)

UniTrade és una plataforma de negociació totalment descentralitzada que es basa en agrupacions de liquiditat UniSwap i no requereix cap KYC, no té comptes i no té límits comercials. Unitrade també ofereix una sèrie de funcions que UniSwap no ofereix, com ara llibres de comandes en temps real, dades de profunditat en temps real, historial de transaccions i ordre límit, que milloren molt l’experiència comercial de l’usuari.

UMA (UMA)

UMA és una plataforma d’emissió d’actius sintètics que és tecnològicament innovadora en comparació amb productes similars. Basada en Ethereum, la infraestructura financera d’UMA ofereix principalment dos productes: mecanisme de verificació de dades (DVM), i un servei descentralitzat d’Oracle i un disseny de contracte financer de valor incalculable, que es pot utilitzar per crear fitxes sintètiques. Com a projecte principal en l’espai d’actius sintètics, segons OKLink dades, UMA ocupa actualment el segon lloc en termes de capitalització de mercat entre tots els projectes DeFi, amb una capitalització de mercat de 1.242 milions de dòlars.

A part dels tres projectes prometedors anteriors, OKEx també va incloure 18 fitxes DeFi més destacades, incloses SushiSwap (SUSHI), YFII.finance (YFII), Aave (LEND), Decentralized Information Asset (DIA), yearn.finance (YFI), Xensor (XSR), Proton (XRP), Curve (CRV), Sèrum (SRM), Kleros (PNK), Mantra DAO (OM), Protocol de banda (BAND), Just (JST), REN (REN), Drets de reserva (RSR) ), Nexus Mutual (wNXM), Tellor (TRB) i YFValue (YFV).

Jay Hao va afegir:

“Creiem fermament que DeFi serà un complement de llarga durada als serveis financers tradicionals, i els assoliments actuals són només el començament. També esperem amb il·lusió l’aparició de projectes més innovadors i pràctics i farem tot el possible per donar suport al desenvolupament de DeFi ”.

FINAL

Quant a OKEx

OKEx, un intercanvi de derivats i derivats de criptomonedes líder mundial, OKEx ofereix el mercat més divers on els operadors, miners i inversors institucionals de criptografia mundial venen a gestionar actius de criptografia, a millorar les oportunitats d’inversió i a cobrir els riscos. Proporcionem el comerç al comptat i derivats (inclosos futurs, permutes i opcions permanents) de les principals criptomonedes, oferint als inversors flexibilitat en la formulació de les seves estratègies per maximitzar els guanys i mitigar els riscos.

Contacte amb els mitjans

Vivien Choi

Correu electrònic: [email protected]

@vivienchoi

Seguiu OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner