Empoderament femení de Blockchain: OKEx celebra amb #WomenInCrypto

OKEx (www.okex.com), l’intercanvi de derivats i criptomoneda més gran del món, va iniciar una campanya social en correlació amb el Dia Internacional de la Dona (8 de març), per mostrar agraïment i abraçar l’empoderament de les dones cap a la indústria. OKEx va convidar a més de 20 dones líders a la indústria de la cadena de blocs i de la criptografia, en els diferents segments, per exemple. camp dels mitjans, influencers i líders d’organitzacions, per compartir la seva inspiració en aquest camp i la seva visió de futur.

“El Dia Internacional de la Dona és un gran dia per a tothom per celebrar la igualtat de gènere i l’empoderament de les dones. Humils-Destacats-Líders-diligents. És per a dones que tenen forts i generen impactes positius en la indústria criptogràfica dominada per homes. Alguns poden passar per alt el seu fenomenal treball i descuidar els seus increïbles talents, però tot i així persisteixen i treballen encara més “, va dir Jay Hao, CEO d’OKEx.

2020 – Un any per a l’empoderament de les dones

El 2020 és l’any de l’empoderament de les dones i la igualtat de gènere més que mai. Segons dades recents de, la contribució femenina a la comunitat Bitcoin es va duplicar del 5% el 2018 a gairebé el 12,8% actual CoinDance. En els darrers anys, més dones han intensificat l’espai criptogràfic. A més, van demostrar el seu sentit, la seva creativitat i el seu lideratge únic en criptografia a través de les seves contribucions excepcionals a la indústria.

“La campanya #WomenInCrypto no només es celebra avui, sinó per crear consciència sobre la igualtat de gènere. A OKEx valorem els nostres talents femenins i estem orgullosos d’aconseguir un alt nivell de diversitat de gènere a les nostres oficines. En el futur, continuarem potenciant les dones i creant un lloc de treball feliç i harmoniós amb igualtat de gènere “. Va afegir Jay, en una recent carta oberta.

Per escoltar, OKEx va recórrer altes i baixes les veus de Blockchain

Per a aquesta campanya significativa, se centrarà en els seus èxits sorprenents que van donar forma a l’espai criptogràfic i en les seves idees sobre com tothom a la comunitat de criptografia femenina pot marcar la diferència col·lectivament.

“Fintech obre noves oportunitats a les dones treballadores que, a la seva manera, obren nous horitzons a la indústria fintech. És un procés mutu beneficiós. Cada vegada es poden veure dones més fortes a la criptografia, tampoc no és casualitat que el cap de blockchain d’una de les comunitats més influents del món – el Fòrum Econòmic Mundial – sigui una dona, una gran professional i mare de tres fills. “, Va dir Kristina Lucrezia Cornèr, editora gerent de Cointelegraph, una coneguda plataforma mundial de mitjans de criptomoneda. “Les dones són un gran recurs per a l’economia, així que siguem dones fortes. Que els animem, que els educem ”.

“Estem millorant en endurir la narrativa, en explicar els beneficis de la criptomoneda sense complicar-la excessivament, en construir la infraestructura, en difondre productes que siguin més fàcils d’utilitzar amb USP evidents. Però encara hi ha molta feina per fer, així com molt espai per afegir-hi tot tipus de persones “, va dir Christina Comben, periodista de criptomonedes de Bitcoinist, un recurs definitiu per a blockchain i criptografia. “Entengueu que la barrera d’entrada més gran pot ser vosaltres mateixos. Sí, es tracta d’una indústria dominada per homes, però ningú nega activament l’accés de les dones. Moltes de les femelles que han entrat la maten a l’espai. Blockchain és neutre en matèria de gènere. No deixeu que ningú us faci pensar el contrari i que no us intervingui res “.

“La criptografia, tal com la coneixem, s’ha basat no només en blockchain, sinó també en una comunitat forta. Les dones som constructores de comunitats naturals. Ara és el moment perquè ens reunim i participem en criptografia amb l’objectiu de guanyar independència financera i aprofitar el nostre conjunt d’habilitats innates. De la mateixa manera que els dòlars que gastem són declaracions polítiques, Bitcoin no és diferent “, va dir Diana Pires, vicepresidenta de vendes institucionals de Crypto.com. “Durant mil·lennis hem emès els nostres vots sense ser escoltats: la criptomoneda ens permet ser escoltats”.

Les dones en criptografia han estat des de fa molt poc representades i mereixen ser brillades i tractades amb igual respecte i oportunitats. A part de les notícies més destacades de Bitcoin Mitjançant la meitat, seria un plaer prendre una nota secundària en apreciar la indústria amb un creixement diferent. Visiteu el Twitter d’OKEx per obtenir més pressupostos de dones en criptografia.

FINAL

Quant a OKEx

El mercat de criptomonedes més gran i divers del món, OKEx és el lloc on els comerciants, miners i inversors institucionals de criptografia mundial venen a gestionar actius de criptografia, milloren les oportunitats d’inversió i cobreixen els riscos. Proporcionem negociació al comptat i derivats, inclosos futurs, swap perpetus i opcions, de les principals criptomonedes, oferint als inversors una gran flexibilitat en la formulació de les seves estratègies per maximitzar els guanys i mitigar els riscos.

Contacte amb els mitjans:

Vivien Choi

Correu electrònic: [email protected]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner