El retorn a casa: OKEx continua brillant a Delta Summit

OKEx fa una crida als intercanvis de criptografia i als participants del mercat perquè s’uneixin a la iniciativa de l’Organització Autoregulada (SRO) per desenvolupar estàndards mundials de compliment

OKEx, un dels intercanvis d’actius digitals spot i futurs més grans del món, torna a casa a Malta i va encendre la cimera del Delta. OKEx està totalment compromès a millorar l’experiència del client a mesura que el mercat evoluciona a llarg termini.

Amb seu a Malta, OKEx és un intercanvi d’actius digitals de primer nivell que ofereix més de 400 parells de negociació de futurs i tokens a milions de clients en més de 150 països. OKEx ofereix els productes comercials més diversos del mercat, que van des del comerç al comptat, el comerç fiat a token, el comerç de marges i els derivats de criptografia. La companyia també ajuda a comerciants, miners i inversors institucionals a optimitzar les seves estratègies d’inversió.

“Delta Summit connecta els somiadors i els innovadors i estem orgullosos de formar part d’aquest esdeveniment significatiu per mostrar el nostre avantatge en els productes. A la cimera, vam dur a terme moltes converses sobre el mercat actual i el futur desenvolupament de blockchain. Continuarem prenent el lideratge en impulsar aquest desenvolupament des d’aquí ”, va dir Andy Cheung, cap d’operacions d’OKEx.

Aquí teniu el més destacat del que OKEx va compartir al Delta Summit:

Organització autoregulada (SRO)

OKEx va anunciar una organització autoregulada (SRO) per desenvolupar estàndards globals de compliment per a intercanvis de criptomonedes i instar els intercanvis i els participants del mercat de la comunitat mundial de criptomercat a unir-se a les mans en aquesta iniciativa.

En les fases incipients de la indústria de la cadena de blocs, tots els intercanvis de criptografia haurien d’estar alineats per protegir inversors i comerciants i fomentar la innovació en l’ecosistema de criptomonedes. Junts, els intercanvis poden establir estàndards de manera més efectiva per introduir la seguretat financera de milions de persones. OKEx convida altres borses a unir-se a la companyia per establir estàndards per a la creació de mercats, llistats i retirades d’actius digitals i altres articles crítics per al creixement de tota la indústria..

Anunciat durant la conferència principal a la Cimera DELTA per Enzo Villani, ex executiu del Nasdaq que es va unir a OKEx com a cap d’estratègia i innovació internacional, aquest SRO serà una organització independent basada en membres que serà neutral i oberta a intercanvis de totes les mides i jurisdiccions. . Els intercanvis de membres treballaran junts per definir i adoptar normes per promoure l’adopció d’actius digitals a nivell mundial, educar governs i reguladors i desenvolupar mètriques i criteris per al comerç, llistats i informes..

Aviat es donaran a conèixer més detalls sobre el SRO.

Cimera del Delta

Pool OKEx: un pioner innovador

OKEx Pool està configurat per garantir una producció estable de blocs per mantenir la seguretat i l’estabilitat de la xarxa EOS. OKEx Pool (compte: okcapitalbp1) ha superat el rànquing EOS Block Producer (BP). Després de llançar els serveis d’aposta EOS i IOST, OKEx Pool s’ha convertit oficialment en un supernode de sistemes V (VSYS).

Per tal de retornar a la comunitat, OKEx Pool va allotjar el OKEx Pool EOS Block Producer Pursuit el mes passat. OKEx Pool és el primer grup miner que utilitza els seus vots per facilitar el desenvolupament general de la comunitat EOS. Continuarà donant suport i ajudant a qualsevol BP que contribueixi al desenvolupament ecològic d’EOS en el futur.

OKEx Pool admet la mineria PoW i PoS / DPoS, pionera en la indústria que se centra en el desenvolupament innovador. No només ofereix els millors serveis als clients, OKEx Pool també ajuda els equips del projecte a cultivar els seus projectes de qualitat a la cadena de blocs pública EOS, fomentant així el desenvolupament de tot l’ecosistema.

Cartera OKEx: una eina de criptografia essencial

Una de les dues eines importants en aquesta revolucionària indústria digital, la cartera criptogràfica és essencial per a tots els comerciants de criptomonedes. OKEx Wallet és compatible amb les fitxes convencionals i les fitxes ERC-20, dissenyades amb molta cura per garantir la millor experiència d’usuari possible. La cartera OKEx adopta frases simples senzilles i procediments de còpia de seguretat senzills i la gestió d’actius mai ha estat tan fàcil, amb tots els comptes en un sol lloc. El seu sistema de seguretat de múltiples capes i el magatzem sempre també poden mantenir protegits els actius dels usuaris.

Per veure els esdeveniments més destacats, visiteu OKEx Twitter.

FINAL

Quant a OKEx

OKEx, el mercat de criptomonedes més gran i divers del món, és el lloc on els operadors, miners i inversors institucionals de criptografia mundial venen a gestionar actius de criptografia, milloren les oportunitats d’inversió i cobreixen els riscos. Proporcionem el comerç al comptat i derivats, inclosos futurs, swap perpetus i opcions, de les principals criptomonedes, oferint als inversors una gran flexibilitat en la formulació de les seves estratègies per maximitzar els guanys i mitigar els riscos.

Contacte amb els mitjans:

Vivien Choi

Correu electrònic: [email protected]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner