OKEx: Вашият пазар на едно гише, за да купувате, търгувате и печелите крипто

Търсите ли изчерпателен пазар, за да купувате, търгувате и дори печелите повече крипто?

След стартирането на дългоочакваната от нас OKChain през февруари, най-накрая завършихме изграждането на най-изчерпателната платформа за крипто услуги в индустрията. Нашите широкообхватни услуги имат всичко инсталирано за всички крипто търговци, от закупуването на първия ви биткойн до търговията с други криптовалути, увеличаване на доходността ви или догонване на пазара, OKEx ви покрива. Нека да се потопим в крипто пътуването в OKEx!

Купувайте крипто: Купувайте крипто с фиатни валути спокойно

Независимо дали искате да HODL или да търгувате с биткойн, първата стъпка, която трябва да направите, е да конвертирате вашия fiat в крипто. Нашият интуитивен fiat-to-crypto шлюз е свързан с надеждни канали за плащане, които са рационализирани, за да се насладите на сигурна и ефективна крипто търговия.

Това изображение има празен атрибут alt; името на файла му е Screenshot-2020-03-26-at-7.05.36-PM.png? x-oss-process = image / quality, q_85

Услугата Out Buy Crypto поддържа обмена на 6 основни символа– Биткойн (BTC), Ethereum (ETH), USDT, Ripple (XRP), Litecoin (LTC) и OKB с 30 фиатни валути в над 180 държави и области, включително USD, EUR, GBP, RUB, TRY и др. Партнирахме си с 6-те най-надеждни платежни канала, включително глобалния лидер Simplex, Koinal, Banxa, Koinal, Mercuryo и MoonPay, за да предложим до 17 възможности за плащане, покриващи VISA, MasterCard, банков превод, Apple Pay и др. , предоставяйки бързи и надеждни услуги за защита на вашите средства и транзакции.

По време на цялата транзакция не се изисква проверка на KYC на OKEx. По този начин можете да пропуснете всички процедури за проверка, за да закупите крипто и да започнете да търгувате място и редица деривати веднага на OKEx след това.

Търговски пазари: Търгувайте като професионалист

Тъй като технологията на блокчейн продължава да се развива и възприема, все повече токени стават достъпни на пазара за търговия. В OKEx се ангажираме да предоставим изобретателна, лесна за ползване и съвместима платформа за търговия и да помогнем на блокчейн проектите да растат. С вашата новообменена криптовалута можете да търгувате с големи криптовалути на нашия изчерпателен място и производни пазари, включително марж, фючърси, вечен суап, и последното стартиране, настроики търговия.

В момента нашите водещи в индустрията фючърсни продукти предлагат обратна или обратен договори с различни дати на сетълмент по ваш избор, включително седмично, двуседмично, на тримесечие, и двумесечие заедно с богат избор от видове поръчки, така че потребителите да могат да се насладят на голяма гъвкавост при формулирането на своите стратегии за максимизиране на печалбите и намаляване на рисковете. В допълнение, нашият спот пазар предлага 290+ двойки за търговия и 10x лост за маржин търговия.

Инструменти за управление на активи: Всички инструменти, от които се нуждаете, за да съхранявате активи, да запазвате стойност или да спечелите допълнително за вашето крипто портфолио

Начините за генериране на допълнителни доходи в блокчейн нарастват и набират популярност всеки ден. Освен манталитета „купувай и плащай“, всъщност можеш да изградиш план за пасивни доходи и да си проправиш път към по-големи спестявания. Освен нашите известни търговски пазари, ние предлагаме набор от услуги с добавена стойност за потребителите, за да спечелите допълнително крипто.

EARN е чисто нова услуга, която събира всички наши финансови оферти на едно място, така че потребителите да могат да използват резервните си монети, за да спечелят допълнително. Потребителите могат да използват Спестявания за автоматично разрастване на активите в техния портфейл без търговия; използване Залагане да държите монети, за да спечелите по-висока доходност в OKEx Pool, иновативен майнинг пул, който предоставя стабилни и прозрачни мулти-валутни услуги от много тип; или използвайте Срочен депозит за натрупване на пасивен доход чрез срочно залагане.

Академия OKEx: Запознайте се с познанията за блокчейн и пазарните тенденции

OKEx е нещо повече от просто платформа за търговия. Разбираме, че понякога потребителите могат да бъдат разочаровани да се ориентират в крипто света, затова искаме да изградим отворен образователен портал, който предоставя широк спектър от знания за блокчейн за всички. Независимо дали сте крипто начинаещи или напреднали търговци, тук в OKEx Academy можете да научите всичко за блокчейн, стратегии за търговия, анализ на пазара и, разбира се, уроци, за да започнете с OKEx.

Изпитайте най-доброто от OKEx днес!

Следвайте OKEx на:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/OKExOfficial_English

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner