Actualitzacions OKChain i comença la selecció del validador

OKEx (www.okex.com), l’intercanvi de derivats i criptomoneda més gran del món, va anunciar la versió 0.10 d’OKChain, la cadena pública comercial desenvolupada per OKEx, que es llançarà el 25 de maig. Les regles de selecció del validador i el mecanisme de dividend han estat revelat al mateix temps. Els usuaris que han apostat per la fitxa OKT poden votar fins a 30 candidats amb una papereta, generant 21 validadors.

Després de l’actualització, OKChain es convertirà en la primera cadena pública desenvolupada per crypto exchange per donar suport a l’accés d’institucions de tercers. Al mateix temps, OKChain va llançar la contractació de candidats validadors a nivell mundial i va convidar usuaris i institucions a participar-hi.

“Esperem que més usuaris i institucions participin a OKChain. El fonament de la construcció ecològica d’OKChain és una preparació important abans del llançament de la xarxa principal OKChain ”, va dir Alysa Xu, directora d’estratègia d’OKEx. “Basant-se en la nova versió 0.10, els usuaris poden realitzar la seva voluntat mitjançant el mecanisme de votació i prendre decisions que s’ajustin als seus propis interessos i diversifiquen el desenvolupament d’OKChain. Estem desitjant poder co-construir un ecosistema obert, descentralitzat, pràctic i divers amb els nostres usuaris globals “.

OKChain, una cadena pública descentralitzada i sense permisos

En comparació amb altres cadenes públiques d’intercanvi, OKChain tendeix a adherir-se als ideals de descentralització, utilitzant plenament la naturalesa de la xarxa peer-to-peer, la irreversibilitat i l’autonomia eficient en el seu codi font. Tenint en compte que tots els participants, inclòs OKEx com a desenvolupador, no poden controlar aquesta cadena pública.

A més, en lloc de requerir que els nodes presentin una proposta al “governador” de la cadena pública abans de cada acció de la cadena pública tradicional, OKChain adopta una “xarxa peer-to-peer”, que permet als corredors de nodes desenvolupar DEX i dApp o decidir quina criptomonedes i parells comercials per llistar sense haver d’adquirir cap permís del “governador”. En poques paraules, OKChain és una cadena pública autònoma totalment comunitària.

Les normes de vot permeten als votants amb un alt grau d’autonomia

OKChain adopta un sistema representatiu. Els titulars d’OKT que han apostat per la fitxa d’OKT es convertiran en votants, que podran optar per convertir-se en un “votant ordinari” per votar directament els validadors o delegar el seu poder de vot en un altre compte, anomenat “votant delegat” per votar en nom seu.

Cada votant pot votar fins a 30 candidats validadors. Per exemple, si un usuari ha participat amb 100 OKT, pot emetre 100 paperetes cadascun per a un màxim de 30 candidats validadors. Els 21 millors candidats amb el major nombre de vots formaran el conjunt bàsic de validadors, mentre que d’altres seran candidats validadors.

S’ha demostrat que tenir 21 validadors és la solució més madura, que pot maximitzar l’equilibri entre el grau de descentralització dins de l’ecologia i l’eficiència de l’operació ecològica. Quant al mecanisme de vot, en comparació amb "triant el millor" i "triant uns quants bons", aquest últim és més tolerant als errors. A més, també pot debilitar eficaçment la influència dels grans titulars d’OKT en l’etapa inicial del llançament de la xarxa principal d’OKChain, de manera que els resultats de les votacions reflectiran millor els desitjos de tots els titulars d’OKT de l’ecosistema OKChain..

OpenDEX & Operador DEX, nous conceptes introduïts per OKChain

En la versió 0.10, OKChain va ser pionera en els conceptes de “model OpenDEX” i “Operador DEX”. Segons el model OpenDEX, OKChain oferirà tota la tecnologia bàsica necessària als nodes, distingint l’operador de la cadena pública de l’operador DEX, que es combinava com un en la majoria dels casos abans.

Els nous conceptes fan que la relació entre l’operador DEX i l’operador de la cadena pública sigui més semblant a la relació entre la cadena ETH i ERC20. OKChain permet a tots els nodes construir els seus propis parells DEX i de negociació sense cap llindar. A més, els nodes no només han de pagar un cost elevat pel servidor i la tecnologia, sinó que també seran propietaris dels futurs avantatges continus.

Múltiples fonts d’ingressos d’OKChain

"L’objectiu principal de la versió 0.10 d’OKChain testnet és clarificar encara més els drets i interessos que els usuaris de nodes poden compartir a l’ecosistema OKChain “, va dir Alysa Xu.” Els usuaris que participen a la construcció de l’ecosistema OKChain mitjançant diferents identitats poden obtenir múltiples beneficis, inclosos recompensa de generació de blocs, recompensa de vot, comissió de correspondència, comissió de transacció, etc. “

Segons la informació pública, el 100% del bloc de gènesi OKT es maparà als titulars d’OKB, cosa que significa que els titulars d’OKB es convertiran en el primer lot de titulars d’OKT i obtindran un avantatge inicial en algunes esferes, inclosos convertir-se en supernodes, votar, operació DEX, etc. A més, s’emetrà un OKT addicional de l’1 al 5% anual, que s’espera que una part actuï com a recompensa per la generació de blocs i l’altra com a recompensa per vot. A part d’això, els operadors DEX també obtindran com a ingressos una comissió de correspondència, comissió de transacció, etc..

FINAL

Quant a OKEx

El mercat de criptomonedes més gran i divers del món, OKEx és el lloc on els comerciants, miners i inversors institucionals de criptografia mundial venen a gestionar actius de criptografia, milloren les oportunitats d’inversió i cobreixen els riscos. Proporcionem negociació al comptat i derivats, inclosos futurs, swap perpetus i opcions, de les principals criptomonedes, oferint als inversors una gran flexibilitat en la formulació de les seves estratègies per maximitzar els guanys i mitigar els riscos.

Contacte amb els mitjans:

Vivien Choi

Correu electrònic: [protegit per correu electrònic]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner