OKEx Jumpstart: Обяснени са нови правила

4 точки, които трябва да отбележите, за да осигурите разпределението си в продажбите на символи на OKEx

Накратко

  • Няма повече абонаментна сесия „първи дошъл“, „първа услуга“.
  • Сумата на разпределението ви ще бъде определена въз основа на вашата стойност и период на съхранение в OKB или обема на търговията.
  • Новите правила ще влязат в сила от предстоящата 9-та продажба на символи.

От старта си досега OKEx Jumpstart вече проведе осем продажби на символи за шест месеца. Въпреки че сме поласкани от огромната подкрепа на нашите потребители, ние винаги търсим място за подобряване на нашите продукти и услуги.

След като разгледахме отзивите от нашите общности, стигнахме до притеснението си, че много потребители са имали затруднения при осигуряването на разпределение, особено когато разпродажбите са се случили само за няколко секунди. За да се позволи по-широко участие в продажбите на символи, от предстоящата 9-та продажба на токени OKEx Jumpstart и нататък, ние ще приложим подобрените правила. Ето няколко акцента, които трябва да отбележите:

1. Две чисто нови абонаментни сесии с по-нисък праг

Представяме ви двете сесии на абонамента за OKEx Jumpstart: Ексклузивна сесия за разпределение на OKBelievers и OKTraders сесия за разпределяне на привилегии.

В сравнение с миналите разпродажби, за да участват в разпродажба на символи, заинтересованите потребители трябва да задържат дневен минимум от само 100 OKB за предходните 5 последователни дни (срещу 100 OKB за 30 дни преди) преди всеки ден за продажба на символи. По-нисък праг, както предлагат новите правила, можете да осигурите по-голямо разпределение, като задържите повече OKB през 5-дневния период.

В допълнение, съгласно новите правила, как изпълнявате изискването, ще се промени разликата в коефициента на разпределение за двете сесии. Повече подробности ще бъдат разгледани по-долу.

2. Изчисляване на холдинга на OKB: държане на повече за по-дълго, по-добро от купуването в последния момент на едро

В миналото се забелязва, че някои потребители се опитват да постигнат среднодневно задържане на OKB, като купуват OKB на едро през последните няколко дни преди продажбите. С новите правила насърчаваме заинтересованите потребители да държат непрекъснато необходимата сума на OKB.

Спомнете си новото Ексклузивна сесия за разпределение на OKBelievers споменати по-горе? Правилата за тази сесия са подобни на тези за първата сесия на абонамент при минали продажби. въпреки това, придържайки непрекъснато необходимата сума на OKB, човек може да осигури по-висок коефициент на разпределение и по този начин по-голямо разпределение.

Таблицата по-долу показва разликата в коефициентите, като държите OKB непрекъснато (вляво) и купувате на едро в последната минута (вдясно):

В случай, че вашите коефициенти на минимално притежание и средно притежание се различават, ще ви бъде присвоен коефициентът, който от двете е по-висок. Винаги можете да проверите своя коефициент и записи на моментни снимки на OKB на уебсайта на OKEx Jumpstart.

Както винаги, ако спрете да държите или не достига необходимото среднодневно притежание на OKB, можете да си върнете правото, като закупите OKB на едро преди деня на продажбата, за да достигнете желаното средно дневно изискване.

3. Нова сесия, базирана на обема на търговията

За разлика от предишната втора абонаментна сесия, новата сесия OKTraders Allotment Privilege е специална абонаментна сесия за само символични продажби на по-голямо предлагане на продажба.

В тази сесия се дава предимство за разпределение на тези, които търгуват много на OKEx, тъй като коефициентите на разпределение за тази сесия зависят от кумулативния обем на спот търговия на OKEx (в биткойни) от създаването на OKEx. Можете да определите коефициентите си на уебсайта OKEx Jumpstart.

Съответните коефициенти са както следва:

4. Нова формула за разпределение: вече няма първи-първи-обслужен продажби

След като разгледахме отзивите от нашите общности, бяхме загрижени, че много от нашите потребители не са доволни от изключването от минали продажби. Като такива решихме да се откажем от модела „първи дошъл първи обслужен“ и да позволим на колкото се може повече участници да се присъединят към нашите продажби на символи, като променим формулата за разпределение.

Новата формула за разпределение е както следва:

Тази формула се отнася както за ексклузивна сесия за разпределение на OKBelievers, така и за сесия за разпределение на привилегиите на OKTraders.

Просто казано, разпределението ви ще бъде определено от вашия коефициент, записана сума и общото предлагане на сесия, независимо от вашата последователност на участие в сесията.

5. По-добра защита срещу измама

Също така сме наясно с оплакванията, че някои потребители са се опитали да осигурят разпределение чрез манипулиране на множество акаунти. За да се защитят интересите на обикновените потребители, изискването за проверка на KYC на OKEx Jumpstart ще бъде отменено на KYC2. По този начин се надяваме да постигнем справедливостта както сред институционалните, така и сред потребителите на дребно.

Освен това абонаментното време за двете сесии ще бъде удължено от 10 минути до 30 минути и няма повече лимит за абонамент ще бъде наложено, което позволява по-широко участие на всички потребители.

За подробни правила, моля, вижте връзката по-долу:Подобряване на правилата за продажба на токени на OKEx Jumpstart

Ще продължим да слушаме

OKEx Jumpstart няма да се превърне в успешна и надеждна платформа без подкрепата на нашите потребители, както институционални, така и на дребно. Ние вярваме, че справедливата среда е единственият начин за нас и индустрията да се развиваме допълнително.

Както винаги, бихме искали да ви поканим да дадете вашите ценни идеи за новите правила. Моля, не се колебайте да оставите вашите мисли в нашите социални медии.

Следвайте OKEx на:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Уебсайт: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner