Què són les opcions binàries?

Què són les opcions binàries?

Es tracta d’opcions d’inversió financera que ofereixen una de les dues opcions de pagament: un import predeterminat o res. El terme “opcions binàries” prové del fet que no es pot arribar a cap acord o compromís. Aquestes opcions es basen en la conseqüència d’una obertura del sí o del no. Tenen un termini de caducitat i, quan arriba, el preu de l’actiu subjacent determina si el comerciant obté beneficis o pèrdues. Les execucions d’opcions binàries s’activen de manera automàtica: una pèrdua o un pagament de l’operació es carrega o s’abona al compte del comerciant automàticament en caducar.

Alguns el consideren un tipus de joc a causa del nivell de risc i d’incertesa que comporta, mentre que d’altres ho consideren una alternativa més senzilla i divertida al comerç normal d’accions. Feu una ullada a les entrades i sortides de les opcions binàries per ajudar a posar les coses en perspectiva.

Com funciona el comerç d’opcions binàries

El comerç d’opcions binàries és molt similar a una previsió basada en un actiu específic. La vostra predicció pot ser correcta o incorrecta, però, en qualsevol cas, s’ha d’executar un resultat. Un comerciant aposta per que un actiu concret superi o caigui en un punt específic després d’un període fixat. Aquest temps pot ser entre 24 hores i 60 segons.

Diguem que el comerciant va apostar que el 10 de desembre de 2022, a les 7:00 del matí, el preu de la quota de XY serà inferior a 60 $. Ara, jugueu una quantitat que escolliu en el comerç i espereu. Si XY és inferior a 60 dòlars en el moment de caducitat, rebreu una recompensa basada en els termes acordats entre vosaltres i el corredor binari. Si el preu supera els 60 dòlars en el moment de caducitat, perdreu tota la inversió comercial.

Opcions binàries & Opcions de vainilla

L’opció de vainilla nord-americana és una inversió que concedeix al comerciant el dret de comprar o vendre l’actiu principal a un preu concret al moment o abans del venciment de l’opció. Una opció europea varia lleugerament de l’americana perquè us permet comprar o vendre l’actiu subjacent, però només en el moment de la caducitat del comerç. L’opció de vainilla ofereix al comerciant la possibilitat de propietat de l’actiu principal. El risc es fixa quan el comerciant compra les opcions, però els beneficis només dependran del canvi del preu de l’actiu principal durant l’operació..

Les opcions binàries no us ofereixen la possibilitat de prendre posició en l’actiu principal. Es basen en pagaments fixos i risc màxim. La fluctuació del preu de l’actiu principal no té cap conseqüència sobre el pagament o la pèrdua en què incorreu. Algunes opcions de negociació binàries permeten el tancament del comerç abans de la seva caducitat: això, però, redueix l’import de la recompensa en un cert grau.

Tot i que la majoria de les operacions es fan fora dels Estats Units i no estan regulades, algunes d’elles es produeixen en plataformes modulades per la Securities and Exchange Commission i altres agències similars. El comerç regulat és segur per al comerciant, però els corredors binaris incontrolats no han de complir cap estàndard en particular. Això significa que els inversors poden convertir-se ràpidament en víctimes de fraus. És important tenir en compte que el Reglament del mercat d’opcions dels EUA regula totes les opcions de vainilla als Estats Units.

Exemple de comerç binari americà

Un comerciant vol invertir el preu del bitcoin. La pregunta és si el preu del bitcoin serà superior a 25.000 dòlars a les 15:00. avui.

El fet de comprar o vendre l’opció binària depèn de la vostra predicció. Si creieu que el bitcoin superarà el preu establert, comprareu. Si creieu que baixarà de l’import fixat, vendreu.

Aquests preus d’opcions s’estableixen entre 0 i 100 dòlars amb una oferta i un preu d’oferta. L’opció anterior es pot negociar amb una oferta de 35 $ i una oferta de 38 $ a les 14:30. si compreu l’opció en aquell moment exacte, pagareu 38 $, mentre que si opteu per vendre, vendreu al preu de 35 $.

Suposem que heu comprat l’opció a 38 dòlars si el preu del bitcoin supera els 25.000 dòlars a les 15:00, l’opció caduca automàticament i ara val 100 dòlars. el benefici que obtingueu és el que queda després de deduir les comissions de 38 dòlars. Això vol dir que heu guanyat 62 dòlars.

Suposem que el preu del bitcoin és inferior a 25.000 dòlars a les 3.00 p.m, la vostra opció caducarà a 0 dòlars, cosa que significa que heu incorregut en una pèrdua dels 35 dòlars que heu finançat..

Els tipus d’oferta i d’oferta normalment fluctuen al llarg de l’operació. Se li permet tancar la seva posició per obtenir beneficis o reduir la pèrdua abans que expiri el temps.

Qui determina l’oferta i l’oferta?

Els comerciants decideixen la taxa d’oferta i d’oferta avaluant si la predicció comercial és correcta o incorrecta. Si l’oferta i l’oferta comercial són properes als 100 dòlars, significa que els comerciants veuen una alta probabilitat que el resultat coincideixi amb la predicció. Les taxes d’oferta i oferta que ronden els 50 dòlars indiquen que els comerciants no estan segurs i pensen que el comerç podria anar ràpidament de qualsevol manera. Les taxes inferiors a 50 dòlars i prop de 0 dòlars mostren que els comerciants tenen poca o cap confiança en la predicció comercial proporcionada.

Plataformes binàries i corredors binaris

Les plataformes comercials són un programari que facilita el mateix. El comerciant ho veu com al lloc que apareix a la pantalla quan accedeix al seu compte per invertir. Les plataformes i els corredors no són el mateix. Hi ha nombrosos productes i serveis al mercat que una empresa pot comprar o subscriure per fer una intermediació binària. Hi ha centenars d’aquestes marques que es basen en una plataforma o l’altra. Els corredors solen compartir diverses funcions, inclosa una xarxa de caixers.

Els corredors tampoc no s’assemblen. Al mateix temps, alguns es basen en tarifes entre 0 i 100 dòlars. d’altres es basen en el preu de l’actiu principal. El preu al comptat es basa en els càlculs realitzats per corredors individuals tenint en compte els factors que faciliten o moderen els riscos presents. Aquests termes de servei imprevisibles els ajuden a mantenir el seu flux d’efectiu independentment dels resultats comercials. Com a tal, és correcte dir que la majoria dels corredors venen opcions al seu criteri, i gairebé mai no és el valor de mercat real.

Les opcions, els períodes de caducitat i els actius varien d’un corredor a un altre. Com que són esperits tan lliures, qualsevol intent de regulació sovint confon els seus processos en lloc de crear un ordre. No obstant això, el millor seria que fes revisions d’antecedents abans de posar els teus diners en qualsevol corredor que trobis. Us pot estalviar temps i mal de cap.

Corredors d’opcions binàries

Millors corredors d’opcions binàries

Binary.com – Fundada el 1999, és una de les empreses més antigues de la indústria. Tenen més d’un milió de comerciants i tenen més de 100 instruments comercialitzables. Per facilitar l’accés a bord, ofereixen un compte de pràctiques amb un crèdit virtual reemborsable de 10.000 USD. Aquesta és una bona manera de provar les aigües abans de dipositar fons.

Una opció extremadament important que ofereixen és la possibilitat de vendre el vostre contracte abans de la seva caducitat per mantenir els beneficis que hagueu obtingut o minimitzar la pèrdua..

Feu clic aquí per visitar Binary.com

Advertiment: El comerç d’opcions binàries comporta un alt nivell de risc i pot no ser adequat per a tots els inversors. L’alt grau d’apalancament pot funcionar contra vosaltres i per a vosaltres. Abans de decidir canviar aquests productes apalancats, heu de tenir en compte els objectius d’inversió, el nivell d’experiència i la gana pel risc. Hi ha el risc de perdre tot el dipòsit.

Millors corredors d’opcions binàries

Opció IQ – Establerta el 2013, aquesta és la plataforma de negociació d’opcions binàries més populars i amb èxit. Podeu descarregar una aplicació o invertir directament a través del navegador. Ofereixen dissenys de diversos gràfics, anàlisi tècnica, pressupostos històrics i molt més.

Amb més de 100 indicadors tècnics i widgets àmpliament utilitzats, a més de notícies i calendaris econòmics, faciliten la informació i la presa de decisions comercials informades..

Feu clic aquí per visitar l’opció IQ

Advertiment: El comerç d’opcions binàries comporta un alt nivell de risc i pot no ser adequat per a tots els inversors. L’alt grau d’apalancament pot funcionar contra vosaltres i per a vosaltres. Abans de decidir canviar aquests productes apalancats, heu de tenir en compte els objectius d’inversió, el nivell d’experiència i la gana pel risc. Hi ha el risc de perdre tot el dipòsit.

Corredors d’opcions de vainilla

Millors corredors d’opcions binàries

AvaTrade – Un cop llançat el 2006, aquest és un dels corredors de divises més avançats del món i ofereix opcions de vainilla.

Oferim una revisió detallada d’AvaTrade o Feu clic aquí per visitar AvaTrade.

Advertiment: Comerç de divises / CFD & Les opcions de marge comporten un alt nivell de risc i poden no ser adequades per a tots els inversors. L’alt grau d’apalancament pot funcionar contra vosaltres i per a vosaltres. Abans de decidir canviar aquests productes apalancats, heu de tenir en compte els objectius d’inversió, el nivell d’experiència i la gana pel risc.

Pensaments finals

La popularitat que ha aconseguit el comerç binari a tot el món indica que l’opció d’inversió financera és aquí per mantenir-se. Els governs ja han començat a estrènyer la corda per regular aquests comerços, cosa que es pot considerar com un aval indirecte. Aquesta forma de comerç encara té molts desenvolupaments per experimentar abans que pugui gaudir dels estàndards internacionals privats per al comerç de divises. Tanmateix, seria útil si us familiaritzeu amb tots els aspectes d’aquesta opció abans d’escollir-vos-hi. No es tracta només de fer prediccions precises: un comerciant ha de fer que el seu negoci conegui les regulacions i els termes i condicions dels diferents corredors. D’aquesta manera, podeu decidir si podeu confiar en el corredor amb els vostres diners i quines vies teniu a la vostra disposició en cas de queixa sobre pagaments.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner