Приложение за пари в брой: Ръководство за преглед на потребителя Square Crypto Exchange

преглед на приложението за квадратни пари

Contents

Как да използвате, търгувате и се регистрирате в Ръководство за приложения на Square Cash

Приложението Square Cash е приложение за равнопоставено плащане, което има за цел да улесни изпращането, харченето и спестяването на пари. Приложението Cash също ви позволява да купувате и продавате биткойни. Ето и нашия преглед на ръководителя на Twitter Джак Дорси Square Cash App.

Нека да обхванем всичко в тенденцията Cash App от такси, използване на карта, поверителност / сигурност, до процеса на регистрация.

Характеристика

 • Купувайте, продавайте и прехвърляйте биткойни без добавени такси
 • Предлага се за iOS или Android
 • Изпращайте и получавайте плащания от всеки

Методи за депозиране

 • Биткойн (проверете BTC на живо тук)
 • Валути на Fiat
 • банков трансфер

Професионалисти

 • Безплатна услуга за плащане
 • Прост, ясен интерфейс и настройка
 • Поръчайте безплатна дебитна карта, за да похарчите средства от Cash App навсякъде

Минуси

 • Ниски дневни лимити за плащане
 • Не е толкова широко използван като конкуренти като Venmo
 • Без международни плащания

Въведение в приложението Cash

квадратно-парично-приложение-купуване-биткойн

Square’s Cash App е популярно приложение за плащане, достъпно безплатно за iOS и Android. Приложението ви позволява да изпращате и получавате пари безплатно с изненадващо прост потребителски интерфейс. Можете да свържете банкова сметка, да поръчате дебитна карта Visa и да изтеглите пари в банката си по всяко време.

Приложението Cash, което е новото име след преминаването от Square Cash, също поддържа биткойн. Можете да купувате и продавате биткойни директно в приложението. Можете да купите биткойн, след това да го продадете с печалба и да изтеглите тези печалби по банковата си сметка. Можете също да прехвърлите биткойн от портфейла си в приложението Cash, за да го продадете или да го похарчите.

Cash App не начислява такси за повечето обикновени транзакции, въпреки че фирмите ще плащат такса от 2,75% при получаване на плащания. Личните преводи и стандартните тегления са безплатни. Няма да плащате никакви допълнителни такси при закупуване на биткойн, въпреки че Square може да спечели пари от спреда.

Приложението Cash е достъпно само в Съединените щати за жители на 50-те щата (териториите не са включени). Square наскоро пусна версия на приложението Cash и в Обединеното кралство.

Има няколко основни предимства, които Cash App има пред конкуренцията. Той има най-лесния интерфейс за разплащане, който ще видите например в бранша, и е просто просто за всеки – дори някой, който е технологично неграмотен – да изпраща и получава пари чрез приложението Cash. Това е и едно от малкото приложения, които поддържат биткойн. Таксите са конкурентни с други платформи за плащане, въпреки че Cash App има малко по-ниски дневни лимити от конкуренти като Venmo.

Square е доставчик на платежни услуги със седалище в Сан Франциско, воден от изпълнителния директор Джак Дорси (който е и съосновател и главен изпълнителен директор на Twitter). Компанията предоставя решения за точки на продажба (POS) на милиони фирми в САЩ и по света.

Ключови характеристики на Cash App

плащания за използване на приложения в брой с биткойн

Основните характеристики на Cash App by Square включват:

Най-лесният интерфейс на приложение за плащане: И Venmo, и Google Pay имат лесен за използване интерфейс, но никой от тях не е толкова добър, колкото потребителския интерфейс на приложението Square Cash. Лесно е просто да се използва от всеки.

$ Cashtags: Cash App създаде нещо, наречено ‘$ Cashtags’. Можете да изпращате пари на някой, използвайки само неговия URL адрес на Cashtag, без да искате имейл адреси или телефонни номера. Можете също така да направите своя $ Cashtag публичен, като позволите на всеки да ви изпраща пари (да речем, за дарение).

Свържете се с получатели чрез Bluetooth: Приложението Square Cash ви позволява да сканирате за местни получатели и да се свържете с тях чрез Bluetooth LE.

Налично за iOS и Android: Приложението е безплатно изтегляне от магазините за приложения за iOS или Android.

Похарчете с безплатна дебитна карта Visa: Приложението ви позволява да поръчате дебитна карта Visa Cash Card, след което да похарчите средства от сметката си в Cash App във всеки магазин, който приема Visa. Това е лесен начин за достъп до парите в сметката ви. Някои търговци на дребно предлагат и различни „Boosts“ (отстъпки) за потребителите на Cash App.

карта с квадратни пари в брой

Лична или бизнес употреба: Когато настройвате приложението за първи път, ще бъдете помолени да изберете лична или бизнес опция. Ако планирате да използвате акаунта и за двете, тогава Square препоръчва да настроите два различни акаунта и да превключвате между тях за плащания.

Изпращайте и получавайте пари чрез iMessage или Facebook Messenger: Приложението Cash се интегрира директно с iMessages на iOS, позволявайки на потребителите на Apple да изпращат и получават средства само чрез изпращане на текст. Можете да направите същото с Facebook Messenger.

Изпращайте пари със Siri: Cash App дори ви позволява да изпращате пари със Siri. Можете да помолите Siri да изпраща пари на всеки от вашата адресна книга. Можете да кажете, „Хей, Сири, изпрати 50 долара на татко, използвайки Кеш“, например.

Незабавни или стандартни банкови преводи: Square Cash може да депозира средства в банкова сметка с две скорости: стандартна или мигновена. Стандартните преводи отнемат до три дни, за да се покажат във вашия акаунт. Незабавни преводи ще пристигнат незабавно в банковата Ви сметка.

Без такси: Приложението Cash не начислява пари за стандартни парични преводи от дебитни сметки. Въпреки това, изпращачите се таксуват с 3% такса, ако използват кредитна карта. Ще бъдете таксувани с 1,5% такса, ако изберете опцията за незабавен депозит на фонд вместо опцията „стандартна“.

По-високи такси за бизнеса: Приложението Cash не таксува за стандартни парични преводи между приятели. Бизнес потребителите обаче ще плащат такса от 2,75% за всяко получено плащане, подобно на PayPal.

Търговски акаунти: Ако изберете опцията „бизнес“, когато се регистрирате за приложението Cash, можете да възстановите суми. Това е единствената разлика между бизнес и личен акаунт в Cash App.

Ниски дневни лимити за плащане: Приложението Square Cash има ниски дневни лимити в сравнение с много от своите конкуренти. Можете да изпратите до $ 250 в рамките на седемдневен период и да получите до $ 1000 за период от 30 дни. За сравнение, Venmo има първоначално ограничение от $ 300 на седмица, което се повишава до $ 3000 с допълнителна проверка, докато Google Pay има ограничение от $ 9,999 за транзакция.

По-високи лимити на плащане след проверка: След като завършите проверката с Cash App, вашите лимити за плащане ще се повишат, въпреки че Square все още има по-ниски граници от своите конкуренти. С потвърждение имате ограничение за изпращане от $ 2500 на седмица и няма ограничение за получаване.

Стандартен процес на проверка: За да потвърдите акаунта си в Cash App и да отключите по-високи лимити на разходите, ще трябва да потвърдите името си, датата на раждане и последните четири цифри на вашия SSN.

Няма функции за социални мрежи: Venmo има социална емисия, която ви позволява да видите плащания, изпратени между приятели. Приложението Cash няма никаква социална емисия.

Без международни плащания: Приложението Cash не ви позволява да изпращате плащания в международен план. Като потребител на приложението American Cash не можете да изпращате пари на ваш приятел например в Германия.

Поддръжка на Apple Watch: Приложението Square’s Cash работи добре с Apple Watch. Можете да изпълнявате прости задачи като приемане или отхвърляне на плащания и изпращане на виртуални купчини пари на приятели и семейство чрез Bluetooth, например, всичко от вашия Apple Watch.

Без връзка с квадратни POS машини: Много малки и средни предприятия използват Square като своя точка на продажба (POS). За съжаление няма начин да свържете Cash App със системата Square POS, което означава, че не можете да харчите парите си от Cash App в търговци, които използват Square.

Налична версия за Обединеното кралство: Въпреки че приложението Cash не поддържа международни плащания, Square наскоро пусна версия на приложението Cash за жители на Обединеното кралство.

Купете биткойн: През януари 2018 г. Square добави биткойн поддръжка към своето приложение Cash, което позволява на потребителите да купуват и продават биткойни в приложението. Можете да закупите биткойн в приложението, да го задържите, след това да го продадете с печалба и да изтеглите печалбите по банковата си сметка.

парично приложение-купува-продава-биткойн

Без такси при закупуване на биткойн: Приложението Cash не начислява никакви такси при покупка или продажба на биткойн. Приложението обаче може да приложи обменни курсове въз основа на размера на вашата транзакция и спред, определен от нестабилността между крипто борсите в САЩ.

Депозит на биткойн: През юни 2019 г. Square добави възможността да депозира биткойн в приложението. Сега можете да използвате приложението Cash като портфейл, прехвърляйки средства от съществуващия ви портфейл за биткойни в приложението Cash.

квадрат-пари-приложение-история-потребител

Валути и двойки на приложението Square Cash

парично приложение-инвестиране

Понастоящем приложението Cash поддържа само Bitcoin (BTC). Можете да купувате и продавате BTC за щатски долари.

Методи за депозиране и теглене, поддържани от приложението Square Cash

Приложението Square Cash се свързва с всички големи банки, като ви позволява да превеждате пари директно от и до вашата банка. Можете да изберете стандартен депозит или теглене, което е безплатно и отнема до три дни, или незабавен депозит или теглене, което е незабавно и има 1,5% такса.

Процес на регистрация и влизане в приложението на Square Cash

Приложението Cash има ясен процес на регистрация и влизане. Инсталирате приложението безплатно от магазина за приложения за Android или iOS. Можете да изпращате и получавате пари веднага. За да увеличите лимитите за плащане, ще трябва да потвърдите идентификационния си номер, като посочите името си, датата на раждане и последните четири цифри на вашия SSN. Трябва да сте на 18 години и да живеете в един от 50-те щата, за да използвате приложението Cash (международни версии на приложението са достъпни и за жителите на Великобритания).

Търговия с приложения на Square Cash

Приложението Square Cash ви позволява да купувате и продавате биткойни без допълнително заплащане. Купувате и продавате биткойн чрез Square. Това не е P2P обмен.

криптовалути с квадратни пари в брой

Такси за приложението Square Cash

Cash App не начислява такси за изпращане на дебитни плащания. Въпреки това, изпращачите се таксуват с 3% такса за използване на кредитна карта. Също така ще платите 1,5% такса, ако превеждате пари в банката си, като използвате опцията „мигновено“ вместо „стандартната“. Собствениците на фирми плащат 2,75% такса за всяко получено плащане:

 • Изпращане и получаване на пари: Безплатно за лично ползване (2,75% такса за получаване на бизнес плащания)
 • Такси за теглене: Безплатно (за стандартно теглене) или 1,5% (за незабавно теглене)
 • Такси за кредитни карти: 3%
 • Купувайте и продавайте биткойни: Безплатно (може да се приложи обменни курсове)

Има шест стъпки, които трябва да направите, за да изпратите успешно плащане чрез приложението в брой:

1) отворете приложението 2) въведете сума 3) докоснете плащане 4) въведете $ Cashtag, телефон и имейл данни 5) бележка за плащане 6) докоснете плащане

Проблеми със сигурността на приложението Square Cash и престой

Приложението Cash е на почит в платежната индустрия. Направен е от Square, един от най-големите доставчици на плащания в бранша. Уебсайтът на Square описва как приложението Cash използва същата инфраструктура за откриване на измами и стандарти за безопасност, която използва за своите бизнес клиенти, попълващи транзакции на точки за продажба. Освен това, когато изпращате пари чрез приложението Cash, информацията се криптира, преди да бъде изпратена до сървърите на Square. Други функции за сигурност включват двуфакторно удостоверяване (можете да изберете да въведете парола, преди да изпратите каквото и да е плащане) и интеграция с Touch ID и Face ID.

Лесно използване на приложението Square Cash

Приложението Cash е най-лесното приложение за плащане до момента. Той има мъртъв прост интерфейс, който не изисква уроци. Отворете приложението и изпратете пари. Не става много по-лесно от това.

Доверие и поверителност на приложението Square Cash

Square е уважаван доставчик на платежни услуги, което означава, че Cash App се прави от едно от най-надеждните имена в бранша. Вашата информация се криптира, преди да бъде изпратена до Square, а приложението Cash използва PCI DSS (Standard Card Data Security Security Standard) Level 1, което е същата защита, използвана от основните кредитни карти. Можете също така да активирате Face ID или Touch ID проверка за плащания.

Обслужване на клиенти на приложението Square Cash

Square ви позволява да се свържете с поддръжката на клиенти чрез приложението (докоснете профила си, след това превъртете надолу и докоснете Поддръжка в брой). Приложението Cash има лоши отзиви за обслужване на клиенти. Много клиенти се оплакват, че са получили съобщение като това и след това се мъчат да активират акаунта си след това: „След неотдавнашен преглед на прехвърлянето на средства открихме използването на Cash App за дейност в нарушение на Общите условия на Square. В резултат на това вече няма да можете да използвате приложението Cash за изпращане или получаване на плащания. “ След получаване на това съобщение може да е трудно да активирате отново акаунта си.

Ръководство на потребителя на приложението Square Cash: Как да настроите и използвате приложението Cash

how-to-setup-cash-app

1. Регистрирайте се

Инсталирайте приложението Cash за iOS или Android.

2. Проверка

Можете да изпращате и получавате пари незабавно в приложението. Можете да добавяте контакти, да изпращате пари чрез iMessage или Facebook Messenger или да изпращате и получавате средства чрез $ Cashtag.

3. Двуфакторно удостоверяване

Без проверка приложението Square Cash има ниски дневни лимити за плащане. Можете да изпратите до $ 250 в рамките на седемдневен период и да получите до $ 1000 в рамките на период от 30 дни.

За да увеличите лимитите си, ще трябва да завършите проверката, като посочите името си, датата на раждане и последните четири цифри на вашия SSN.

4. Начин на плащане

Можете да свържете банкова сметка с приложението Square Cash, за да депозирате и теглите пари директно от вашата банка.

Можете също така да поръчате безплатна физическа дебитна карта, която ви позволява да харчите средствата си от Cash App във всеки магазин, който приема Visa.

5. Търговия с криптовалута

Можете да купувате и продавате биткойни в Cash App без добавени такси (въпреки че Square може да спечели пари от разпространението).

Можете да закупите само $ 1 биткойн и BTC пристига незабавно в приложението. Можете също да прехвърлите BTC от портфейла си в приложението Cash.

6. Теглене

Можете да изтеглите парите си от приложението Cash по всяко време. Предлагат се две опции за теглене, включително стандартни тегления, които са безплатни и отнемат до три дни, и незабавни тегления, които са незабавни и имат 1,5% такса.

Заключителна дума

cash-app-square-review

Приложението Square Cash е едно от най-популярните приложения за разплащане, достъпни днес. В момента се конкурира с Venmo, Google Pay и Apple Pay за пазарен дял.

Приложението Cash е подобно на своите конкуренти по много начини. Той има подобни такси, лимити за плащане и използваемост.

Приложението Cash обаче има най-добрия и лесен потребителски интерфейс в бранша. Той също така има най-добрата биткойн поддръжка от своите конкуренти, което ви позволява да купувате, продавате, прехвърляте и задържате биткойни директно в приложението. Днес е достъпен като безплатно изтегляне за iOS и Android с обширни възможности за поддръжка на биткойни.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner