Най-големите крипто конференции

Тъй като 2018 г. приключи, много крипто ентусиасти, които не са успели да резервират последните тазгодишни събития, вече търсят какво се очаква в 2019. Ще бъде ли годината на крипто и блокчейн пробив? Ето някои основни крипто конференции за 2019 г., които да очакваме с нетърпение.

1. Световната среща на върха в Blockchain в Индия

Дата на събитие: 30.01.2019

Местоположение: Индия

Индия многократно е проявявала своя интерес към технологиите и иновациите и това включва и внедряване на блокчейн.

Световната среща на върха на блокчейн Индия ще отвори врати за домакинството на над 1000 присъстващи. Дискусиите ще бъдат за ефектите и случаите на използване на блокчейн внедряването в страната и световните сектори като земеделие, финанси и енергетика. Blockchain все още е нещо ново за Индия, но показва признаци на развитие в просперираща технологична сцена.

Събитието ще има лектори като Мико Мацумура, основател на Evercoin или Wesam Lootah, главен изпълнителен директор на правителството на Smart Dubai.

Световната среща на върха на блокчейн Индия

Източник: india.worldblockchainsummit.com

2. Конференция за крипто финанси

Дата на събитието: 16.01.2019 – 18.01.2019

Местоположение: Сейнт Мориц, Швейцария

Crypto Finance Conference е 3-дневна конференция, която ще посрещне само ексклузивни гости и инвеститори, за да говори за инвестиции в сектора на криптовалутите и блокчейн. Както частните, така и институционалните инвеститори участват в теми, които се фокусират върху образованието, финансите и възможностите за работа в мрежа.

3. Северноамериканската биткойн конференция

Дата на събитие: 16.01.2019 – 18.01.2019

Местоположение: Маями, Флорида САЩ

Keynote, глобална мрежа от професионалисти, посветени на организирането на събития от световна класа, фокусирани върху блокчейн теми, ще бъде домакин на най-очакваната тази година конференция, The Северноамериканска биткойн конференция.

Техните конференции от предходната година имаха страхотен успех и те бяха отговорни за привличането на водещи имена в индустрията и разработчиците, като същевременно спомогнаха за стартирането на някои популярни стартиращи.

Събитието ще посрещне 4500 гости и следните лектори: Дейвид Чаум, изобретател на Digital Cash и д-р Патрик Бърн, основател на Overstock.com и t0.

4. EmTech Азия

Дата на събитие: 22.01.2019 – 23.01.2019

Местоположение: Сингапур

Шестото издание на  EmTech ще се организира съвместно от MIT Technology Review, световноизвестното технологично издание. Конференцията ще се проведе в Сингапур и ще се концентрира върху най-новите технологии, които оформят нашия свят. EmTech Asia ще посрещне някои от най-влиятелните технологични мениджъри, учени и разработчици.

Основни лектори на събитието ще бъдат Poppy Crum-Chief – учен в лабораториите Dolby, Chris Urmson – съосновател и главен изпълнителен директор на Aurora Innovation, Noberto Andrade – мениджър за поверителност и публична политика във Facebook, Junya Yamamoto – изпълнителен директор на Infinity Blockchain Labs, сред много други.емтехазия

Източник: eventnook.com

5. AraCon

Дата на събитие: 29.01.2019 – 30.01.2019

Местоположение: Германия

The Арагонска конференция е събитие, посветено на членове от арагонската общност и на онези, които подкрепят растежа и развитието на децентрализираната мрежа. Основните компоненти на Web 3.0, като децентрализирано управление и DAO, ще бъдат основни фокусни теми, добре проучени, за да предоставят по-задълбочена представа.

Събитието ще има следните лектори: Луис Куенде – главен изпълнителен директор на ARAGON ONE и Гриф Грийн – съосновател на GIVETH & ARAGON DAC.

6. Напредване на биткойн конференция

Дата на събитие: 07.02.2019 – 08.02.2019

Местоположение: Лондон

Напредване на биткойн е новосъздадено събитие, което ще включва лидери от криптопространството, както и разработчици от всички нива, обединяващи се, за да се обучават и да изследват най-новите разработки в технологията на първата криптовалута в света.

Някои от известните говорители са Jameson Loop и Jeremy Welch.

7. Конференция CoinAdvice

Дата на събитие: 03.03.2019 – 03.06.2019

Местоположение: Патая, Тайланд

CoinAdvice е един от най-големите организатори на конференции и събития в бранша, обслужващ само професионални бизнес конференции, фокусирани върху теми като блокчейн и въпроси, свързани с криптовалутата. Предвижда се конференцията да продължи три дни и през това време те се фокусират върху нововъзникващите марки и продукти, които използват тази разрушителна технология. Тъй като събитието ще включва само влиятелни лица, изпълнителни директори, изобретатели и основатели, конференцията ще служи и като платформа за високопоставени мрежи.

Очаква се събитието да бъде домакин на 10 000 лица, които се интересуват от насърчаване и принос към движението за осведоменост, както и увеличаване на знанията си за блокчейн.

На събитието можете да се срещнете с лектори като Алекси Лейн – главен изпълнителен директор на Everex и Стив Гуд – експерт по криптовалути и много други.

8. Парижка седмица на блокчейн

Дата на събитие: 04/15 / 2019- 19.04.2019

Местоположение: Париж

Очаква се да има повече от 3000 присъстващи, Седмица на блокчейн в Париж ще бъде едно от най-забележителните събития, свързани с криптовалутата, фокусирани върху провеждането на европейския континент. Някои от най-мощните базирани на блокчейн бизнеси ще бъдат домакини на различни събития в рамките на една седмица в една от най-разкошните столици в Европа.

Градът ще бъде домакин на всичко – от срещи, лекции и семинари, до хакатони и вечеря. Най-належащите въпроси от блокчейн и крипто пространството ще бъдат изследвани много подробно и присъстващите ще могат да формират бизнес отношения и трайни връзки.

Лектори на събитието ще бъдат Никола Кари, главен изпълнителен директор на Blockchain.info и Артър Брейтман – съосновател & Технически директор на Tezos.

LetKnow.News

Източник: letknow.news

9. Дни на блокчейн в Майорка

Дата на събитие: 22.03.2019 – 24.03.2019

Местоположение: Майорка, Испания

Дни на блокчейн в Майорка ще разгледа задълбочено различни аспекти на криптовалутите и блокчейн технологиите в продължение на три дни; тя ще се състои от различни специални събития и партита.

Изложбата им ще се проведе на един от най-красивите острови в света с участието на известни лектори и стартъпи от цял ​​свят и от различни ниши в индустрията.

Делегатите също ще имат възможност да вечерят с всички оратори или да се присъединят към тях за питие на афтър партито.

Лектори на събитията: Травис Скверес – главен изпълнителен директор на Cryptonaut Pte. ООД, Гидеон Галах – от хотел Blockchain, Андрий Замовски – основател на Ambisafe, Джонатан Честър – от Bitwage, Раул Милхадо – главен изпълнителен директор на Elitium, Аарон Кьониг – от Bitfilm, Стив Мюлер – от Bitcore, Валентин Преображенски – изпълнителен директор на LATOKEN Exchange Ерик Бенц – от Cryptopay.

10. B10 конференция

Дата на събитие: 16.04.2019 – 17.04.2019

Местоположение: Париж, Франция

От всички събития, които ще се проведат по време на Парижката седмица на блокчейн, В10 е най-известният му. Събитието ще посрещне над 3000 делегати. Шестдесет лектори ще споделят своите идеи по теми, които се отнасят до регулации и политики в Европейския съюз, стабилни монети, маркери за сигурност, децентрализиран обмен, управление, оперативна съвместимост, наред с други.

Конференцията ще има следните лектори: Паскал Готие – президент на Леджър, Артър Брайтман – съосновател & Технически директор на Tezos.

11. Синхронизиране 2019

Дата на събитие: 17.04.2019

Местоположение: Ню Йорк, Ню Йорк, САЩ

Синхронизиране 2019 ще даде на делегатите възможност да се научат да усъвършенстват своите методи за оценка и изпълнение по отношение на използването на разпределени книги в техния бизнес и как да увеличат съвместимостта на бизнеса си със съществуващия пазар.

Ще има и дискусии относно това какви изисквания са необходими, за да може технологията да процъфтява в бизнеса, минали препятствия, роли и управление, проблеми с мащабируемостта и поверителността, оперативна съвместимост, внедряване, както и приложението й в други технологични тенденции, като облак и машинно обучение.

Важни лектори, които ще присъстват на събитието, са: Blythe Masters – главен изпълнителен директор на Digital Asset, Дейвид Трейт – управляващ директор в Accenture, Lucien Foster – ръководител на дигиталното партньорство в BNY Mellon, Ron Resnick – изпълнителен директор на Enterprise Ethereum Alliance, Ganesh Ganesan – главен изпълнителен директор на Peernova, Джъстин Чапман – глобален ръководител на Northern Trust.синхронизирайте 2019

Източник: coindelite.com

Заключителни думи

Това е нашият списък с някои от най-вълнуващите крипто конференции, които не трябва да пропускате през следващата година. Както вече забелязахте, 2019 г. ще бъде също толкова заета с конференции, както и 2018 година.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner