Инвестиция на десетилетието: Доклад за блокчейн запасите на Genesis Technology

teeka-инвестиция-на-десетилетието-блокчейн-генезис-технология

Palm Beach Research Group стартира нова маркетингова кампания за своя финансов имейл бюлетин, The Palm Beach Letter. Маркетинговата кампания описва „инвестиция на десетилетието“, забелязана от Teeka Tiwari.

В доклада „Инвестицията на десетилетието“ Teeka изброява три блокчейн технологични компании, които се очаква да заловят част от индустрията на блокчейн, тъй като тя расте с 295 000% през следващите години.

Каква е тази така наречена „инвестиция на десетилетието“? Само седмици преди да се осъществи скандалният Jetinar, Инвестицията на Десетилетието на Teeka Tiwari създава бръмча в света на криптовалутите и блокчейн, заради миналия му опит за доказан успех в избора на победители, които след това постигнаха изключителни печалби. Продължавайте да четете, докато обясняваме всичко, което трябва да знаете за новия доклад на Palm Beach Research Group „Инвестиция на десетилетието“.

Какво представлява инвестицията на десетилетието?

Изследователската група на Палм Бийч публикува онлайн доклад, наречен Инвестицията на десетилетието.

Ако се абонирате за The Palm Beach Letter днес, ще получите безплатно копие на отчета – както и няколко други отчета за бонуси, като например 5 монети до 5 милиона долара или Crypto Income Quarterly.

Инвестицията на десетилетието всъщност е три инвестиции: докладът описва три „задължителни акции“, които се очаква да постигнат огромни печалби през следващите години.

И трите акции, изброени в „Инвестицията на десетилетието“, са свързани с индустрия, която Teeka нарича „Генезис“. Teeka очаква тази индустрия да нарасне с 295 000% през следващите години:

„Изобретението, което ще споделя с вас днес – което наричам„ Генезис “, поради причина, която скоро ще стане ясна – трябва да нарасне 32 пъти повече от 5G.“

Teeka твърди, че някои от най-големите американски корпорации са инвестирали в тази технология “Genesis”. Той описва как Уорън Бъфет е един от най-добрите поддръжници на Genesis в света и че Apple наскоро получи два патента за Genesis.

В доклада ще научите, че тази мистериозна технология „Genesis“ е просто блокчейн. Teeka Tiwari е голям вярващ в биткойн и блокчейн. Той очаква технологията да нарасне неимоверно през следващите години.

В „Инвестицията на десетилетието“ Teeka споделя трите си водещи блокчейн технологични компании. Очаква се всяка компания да завладее голяма част от пазара на блокчейн през следващите години. Според Teeka инвестирането в тези компании днес е като купуването на Amazon или Google преди бума на Dot Com.

Защо Teeka очаква мащабен растеж в Blockchain?

инвестиции на блокчейн-акции от десетилетието

Blockchain не е тайна технология. От години слушаме за блокчейн и биткойн. И така, защо Teeka вярва, че индустрията има много повече място за растеж?

Teeka Tiwari вярва, че блокчейнът има „широка и разнообразна“ употреба в различни индустрии. Някои от специфичните области, където блокчейнът може да се подобри, включват:

 • Модернизиране на индустрията за недвижими имоти от 217 трилиона долара
 • Борба с 1,7 трилиона долара фалшиви стоки, продавани всяка година
 • Подобряване на избирателната система за гласуване
 • Намаляване на разходите за здравеопазване
 • Осигуряване на доставките на храна

Хранителните компании използват блокчейн, за да проследят храната от нейния произход до крайната й дестинация, например, като им помагат да проследяват съставките чак до крайния продукт. Търговците на дребно използват блокчейн, за да разделят реални и фалшиви стоки.

Teeka също така описва как основните финансови индустрии са „из целия блокчейн“. Той описва как Депозитарната клирингова корпорация (DTCC) например току-що е преместила 10 трилиона долара върху блокчейна.

Ясно е, че Teeka вярва, че има огромен потенциал в блокчейн технологията.

Ако се регистрирате за имейл бюлетина на Teeka Tiwari, The Palm Beach Letter, днес, тогава ще получите безплатно копие на The Investment of the Decade.

Какво е писмото от Палм Бийч?

The Palm Beach Letter е алтернативен финансов бюлетин, публикуван от Palm Beach Research Group.

Бюлетинът се популяризира онлайн с огромни претенции за потенциала за печалба за инвеститорите. Ако искате да забогатеете бързо с минимален риск, тогава Palm Beach Research Group може да има необходимия инвестиционен съвет.

Palm Beach Research Group твърди, че портфолиото им от модели се е представило изключително добре през последните няколко години:

„От 2011 г. насам, портфолиото от модели на The Palm Beach Letter се представя безпрецедентно … средно 89% годишно.“

Тивари също така твърди, че възвръщаемостта е станала още по-добра, откакто той пое портфейла през 2016 г., средно 154% годишно.

Абонирайки се за The Palm Beach Letter, вие ще получите достъп до портфолиото на този модел. Също така ще получавате редовни бюлетини по имейл с най-новите финансови съвети, пазарни движения и съвети за акции.

Коя е Teeka Tiwari?

технология за генезис на инвестицията на десетилетието

Teeka Tiwari е финансов анализатор, който в момента работи за Palm Beach Research Group. Той има опит в банковото дело.

Тивари служи като редактор на The Palm Beach Letter. Той също така публикува Palm Beach Confidential, който е крипто-фокусиран имейл бюлетин.

Тивари направи заглавия в биткойн общността за прогнозата си „5 монети до 5 милиона долара“. Както виждате в доклада „Инвестирането на десетилетието“, Tiwari е голям почитател на крипто и блокчейн технологиите.

Какво е включено в писмото от Палм Бийч?

Като част от новата промоция, абонаментът ви за The Palm Beach Letter идва с шепа отчети за бонуси – включително отчет за блокчейн, Инвестицията на десетилетието. Ето какво е включено в новия абонамент:

 • Едногодишен абонамент за The Palm Beach Letter
 • Доклад за бонус №1: Инвестицията на десетилетието: Три задължителни запаса, които ще засилят 295 000% революция на Blockchain
 • Бонус отчет №2: Blockchain “Moonshots”: Три шанса да превърнете $ 1000 в $ 1,6 милиона
 • Доклад за бонус # 3: Манифестът на Давос
 • Доклад за бонус # 4: Библията за частните сделки: Как да получите големи печалби от малки инвестиции
 • Доклад за бонус # 5: Как да притежавате флот от класически автомобили само за $ 50 всеки

Кликнете тук сега, за да гледате доклада на Teeka Tiwari за десетилетието за Genesis Technology и Blockchain Stocks от Palm Beach Letter.

Цените на писмото от Палм Бийч

Едногодишният абонамент за The Palm Beach Letter е на цена $ 49.

Ако закупите The Palm Beach Letter за $ 49 днес, тогава автоматично ще бъдете включени в системата за автоматично подновяване. Кредитната ви карта ще бъде таксувана за $ 129 една година от днес и ще продължите да бъдете абонирани за The Palm Beach Letter, докато не анулирате.

Политиката на Палм Бийч за възстановяване на писма

Всички покупки идват с 60-дневна гаранция за връщане на парите. Можете да получите пълно възстановяване на сумата за покупката си в рамките на 60 дни.

Ако поискате възстановяване на сумата, все още имате право да поддържате безплатните отчети, въпреки че повече няма да сте абонирани за The Palm Beach Letter.

Заключителна дума

Teeka Tiwari публикува доклад, наречен Инвестицията на десетилетието. В доклада Teeka споделя трите си най-добри блокчейн акции. Teeka вярва, че тези запаси ще нараснат значително през следващите години, тъй като блокчейнът продължава да расте.

За да получите достъп до информация за инвестициите на Genesis Technology и доклада „Инвестицията на десетилетието“, ще трябва да се абонирате за бюлетина по имейл на Teeka Tiwari за Palm Beach Letter.

Promo
banner
Promo
banner