Coinmine: Копаене на монети за криптовалути от Home Review

Преглед на Coinmine

Coinmine е вътрешна машина за копаене на крипто на цена от 799 долара. Включвате всичко-в-едно CoinmineOne майнер, след което отива да работи, добивайки една от няколко различни криптовалути.

Какво е Coinmine?

Coinmine е базиран в Калифорния крипто стартъп, който прави един продукт: крипто миньор Coinmine One всичко в едно. Coinmine One има изчистен дизайн, сравнен с Mac. Също така е глупаво лесен за използване: включвате го, свързвате го с Wi-Fi с мобилното приложение, след което добива крипто у дома.

Когато стартира през 2018 г., Coinmine беше на цена от 799 долара. Днес, през октомври 2019 г., Coinmine One е на цена $ 699. Предлага се в черно или бяло и се доставя в рамките на 4 до 8 седмици.

Вътре в Coinmine One има пълен биткойн светкавичен възел, заедно с услуги за залагане. Актуализациите се инсталират по въздуха. Както се рекламира, просто включвате устройството и го оставяте да копае криптовалутата по ваш избор.

Coinmine One не е проектиран да копае биткойни: устройството позволява на потребителите да печелят изгодно Monero, Zcash, Grin и Ethereum. Всички тези криптовалути имат достатъчно нисък праг, че средният хоби майнер може да получи малка възвръщаемост на инвестицията.

През юни 2019 г. обаче Coinmine, който е подкрепен от Coinbase и SocialLeverage, представи актуализация, позволяваща на потребителите да получават плащания в биткойни – въпреки че устройството все още не добива биткойни. Вместо това копаете една от четирите криптовалути по-горе и след това Coinmine незабавно преобразува тази монета в биткойн с най-висок курс от ваше име.

А сега за забавните неща – колко пари можете да спечелите с Coinmine? Говорител на компанията твърди, че Coinmine One генерира около 15 до 20 долара на месец биткойн в цени в щатски долари. Това може да звучи неясно, особено като се има предвид, че един доклад твърди, че Coinmine One ще отнеме „45 години, за да си плати“. Очевидно обаче, ако цените на BTC се повишат, вашата възвръщаемост на инвестициите ще се промени въз основа на BTC, която вече сте натрупали.

Характеристики на Coinmine

преглед на обезщетенията за монети

Някои от функциите за продажба на Coinmine One включват:

Plug and Play: Разопаковате Coinmine One, включете го в електрически контакт, след което започнете да копаете криптовалута в рамките на минути.

Контролира се от iOS или Android: Вие контролирате Coinmine One от приложението Coinmine за iOS или Android. Всички взаимодействия с Coinmine One се осъществяват чрез това приложение. Вие избирате коя криптовалута искате да добивате например чрез това приложение.

MineOS: Coinmine има вградена персонализирана операционна система, наречена MineOS.

Актуализации по ефира: Coinmine ще доставя непрекъснато актуализации на MineOS непрекъснато – като Tesla. Това са съществени актуализации, които оказват значително влияние върху машината, добавяйки нови криптовалути и опции за залагане.

Май четири криптовалути: Coinmine ви позволява да копаете четири различни криптовалути, включително Monero (XMR), Zcash (ZEC), Grin (GRIN) и Ethereum (ETH). Тези криптовалути са били умишлено избрани, тъй като трудността е достатъчно ниска, че хоби майньорите все още могат да реализират малка печалба.

Тихо (40 dB): Coinmine е изненадващо тих в сравнение с конвенционалните копаещи крипто, с 40 децибела, когато работи. За сравнение, средният човек шепне при 30 dB и нормалното преобразуване е 60 dB.

Биткойн режим: Coinmine има нещо, наречено „Bitcoin Mode“, при което приходите от добив се преобразуват директно в биткойни, което ви позволява да изтеглите печалби от копаене в bitcoin, вместо в XMR, ZEC, GRIN или ETH.

Международна доставка до избрани държави: Coinmine официално изпраща до Съединените щати, Обединеното кралство, Канада и Австралия, въпреки че в момента десетки други държави са посочени в онлайн формуляра за поръчка.

Купете с Crypto или USD: Coinmine One се предлага за $ 699. Можете да платите в крипто или USD.

Налично финансиране: Coinmine предлага финансиране чрез Quadpay, намалявайки общата сума до четири безлихвени плащания от $ 174,75.

Превключване на светлините и звука: Coinmine One има светлини и звук. Можете обаче да изключите тези функции с едно докосване.

Вграден портфейл: Като част от своето решение “всичко в едно”, Coinmine ви предлага портфейл. Можете с

Предлага се в бяло или черно: Можете да закупите Coinmine в два цветови варианта – бял или черен.

Отстъпка при покупки на едро: Ако закупите три или повече единици Coinmine One, ще получите 5% отстъпка от общата си покупка. Ако закупите 10 или повече бройки, ще получите 10% отстъпка.

Coinmine прави 5% намаление: Важно е да се отбележи, че Coinmine отнема 5% от цялата криптовалута, която добивате. Това съкращение отива към подкрепа на операционната система Coinmine (MineOS) и предоставяне на ефирни актуализации.

Поддръжка за залагане Очаквайте скоро: Coinmine планира да подкрепи залагането на Cosmos в близко бъдеще, което ви позволява да се възползвате от криптовалута с доказателство за дял (PoS) вместо от доказателства за работа (PoW) криптовалути, които се поддържат в момента.

Кораби за 4 до 8 седмици: Не очаквайте да получите вашия Coinmine One веднага след поръчката. Текущото време за доставка е от 4 до 8 седмици.

Как работи Coinmine?

coinmineone-miner-рецензия

Coinmine One е лесен за използване. Както се рекламира, включвате устройството в обикновен електрически контакт, след което го оставяте да седи на бюрото ви, добивайки криптовалута.

Coinmine описва тяхното устройство като „първия крипто хардуер за всички.“ Можете да изградите своя собствена биткойн майнинг платформа на по-ниска цена, след което да инсталирате свой собствен биткойн мълния възел. Въпреки това Coinmine е свършил цялата упорита работа вместо вас, след което го е опаковал в красив бял или черен калъф.

Всъщност не се свързвате с миньор Coinmine One с мишка или клавиатура, както бихте направили с обикновен компютър. Вместо това настройката се извършва изцяло през мобилното приложение Coinmine от вашето iOS или Android устройство.

Можете да стартирате Coinmine One навсякъде, където имате електричество и Wi-Fi връзка. Ето основния процес, който използвате, за да започнете:

 • Етап 1) Включете Coinmine One в електрически контакт
 • Стъпка 2) Инсталирайте приложението за iOS или Android
 • Стъпка 3) Свържете вашия Coinmine One към Wi-Fi чрез приложението
 • Стъпка 4) изберете монетата, която искате да започнете да добивате с едно докосване

Това е. Coinmine One ще започне да добива тази криптовалута 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

Технически спецификации на Coinmine One

Техническите спецификации на Coinmine One са изненадващо ниски, поради което можете да закупите крипто миньор за по-малко от 700 долара.

Coinmine One използва по-малко енергия от PlayStation 4, например (120 до 160 вата, в зависимост от криптовалутата, която добивате). Той също така използва графичен процесор AMD Radeon RX570, видеокарта от среден клас, която в момента се предлага за около 150 до 180 долара. Ето поглед върху мощността на хеш-скоростта, която крипто хардуерното устройство CoinmineOne предоставя:

coinmine-hashrate-power

Пълните технически характеристики включват:

 • Хешрейт: 29 Mh / sec (ETH), 900 h / sec (XMR), 2.7 gps (GRIN), 300 sols / s (Zcash), 4000 до 5000 сата / ден (BTC)
 • GPU: RX580 8GB графичен процесор
 • ПРОЦЕСОР: Процесор Intel Celeron
 • RAM: 8GB RAM
 • Размери: 15,47 “x 12,71” x 3,15 “(393 mm x 323 mm x 80 mm)

Колко пари мога да спечеля с Coinmine?

За тяхна заслуга Coinmine не рекламира устройството си като машина за правене на пари, която ви позволява бързо да забогатеете за една нощ. Вместо това те осигуряват по-разумни очаквания.

И така, колко пари можете да спечелите с Coinmine One?

Coinmine твърди, че можете да печелите около $ 15 до $ 20 на месец, като добивате криптовалута с устройството. Като се вземат предвид цените на електричеството обаче, възвръщаемостта ви ще спадне значително.

На днешните цени на биткойни, то ще отнеме около 45 години за да спечелите положителна възвръщаемост на инвестициите при покупката си от Coinmine One, ако приемем, че плащате средни тарифи за електричество в САЩ. Тази възвръщаемост на инвестициите също така предполага, че трудността и цените остават същите и не плащате данъци върху доходите си.

Вярно е, че можете да печелите, като добивате крипто с Coinmine One – това просто не е голяма печалба. Ето колко пари можете да очаквате да направите:

 • Ethereum: $ 1,25 до $ 1,50 на месец
 • Monero: $ 0,50 до $ 1,00 на месец

Възвръщаемостта на останалите криптовалути е по-променлива в зависимост от трудността и цените.

Важно е да запомните, че ако крипто цените се повишат значително, тогава вашата ROI също се увеличава значително. Парите, които вече сте натрупали, просто станаха по-ценни.

Относно Coinmine

Coinmine е със седалище в Западен Холивуд, Калифорния. Можете да се свържете с компанията, като използвате методите за контакт намерени тук.

Coinmine се ръководи от изпълнителния директор Farbood ‘Farb’ Nivi. Ниви е също главен изпълнителен директор и съосновател на Orchestra One, уеб базирана система за планиране, плащания и комуникация за частни здравни практики.

През август 2019 г. Coinmine обяви кръг от финансиране за семена от 2,5 милиона долара. Кръгът беше воден от базираната в Лос Анджелис M13 Ventures, Republic Labs, Gumi Crypto и ранния инвеститор на Uber Шервин Пишевар. Компанията има

Coinmine твърди, че компанията е нараснала с 50% на месечна база между април и август. Те също така съобщиха, че 10% от клиентите са станали повторни купувачи и по-малко от 4% са върнали своите миньори Coinmine One.

Заключителна дума

Coinmine създаде първия криптиращ майнер “всичко в едно”, plug-and-play. Това е най-лесният начин за копаене на криптовалута от дома и дори не е близо. Това е елегантно проектирано бяло или черно устройство, което няма да изглежда неуместно в нито един съвременен офис.

И да, Coinmine One буквално ще сече пари от дома ви. Само след минути, когато го включите и настроите с вашето iOS или Android устройство, вече печелите пари.

Лошата част, разбира се, е, че няма да спечелите много пари – дори с евтини цени на тока. Поради нискотехнологичните спецификации, вие ще се борите някога да извадите 2 долара на месец печалба.

Ако търсите най-лесната входна точка за крипто копаене, тогава Coinmine One със сигурност е най-добрият вариант. По-сериозните майстори на крипто обаче ще бъдат изключени от нискотехнологичните спецификации и ниските печалби от добива.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner