Crypto.com: Овладейте ръководството за преглед на потребителите на Crypto

Преглед на Crypto.com

Crypto.com, който може да има най-доброто име на домейн във всички крипто, твърди, че е най-доброто място за покупка, продажба и плащане с криптовалути. Портфейлът Crypto.com, за който се твърди, че се използва от над 1 милион крипто инвеститори, предлага възможност за закупуване на над 50 различни монети, които предлагат нулеви такси или надценки, позволявайки на инвеститорите да купуват крипто на истинската цена на цифровия актив.

В този преглед на популярния преглед на приложението Crypto.com ще разгледаме портфейла, картите за обратно плащане в метал Visa, възможност за печелене до 18% годишно. върху вашите крипто активи, кредит за незабавни криптозаеми и опции за плащане, както и избор на инвестиции. Ще има и кратък анализ на токените MCO / CRO Crypto.com.

Начините, по които потребителите действително могат да използват Bitcoin, сред другите криптовалути, непрекъснато се увеличават през последните няколко години. Но един от начините, по който се провежда относително статично, е именно в това как инвестирате.

Разбира се, целият процес на дължимост на някакъв обем крипто трябва да се счита за инвестиция сама по себе си, но за тези, които инвестират за дълги разстояния, със сигурност можете да направите повече с нея, отколкото просто да я съхранявате?

Сега на пазара има продукти, които осигуряват по-голяма гъвкавост на вашите инвестиции. Един от тях е Целзий, който вече разгледахме, а един от останалите е Crypto.com, който се придържа към слогана „Криптовалута във всеки портфейл“ и има мисията да ускори преминаването на света към биткойни и децентрализираната цифрова икономика. Последният от тях се е създал като нещо повече от друга инвестиционна платформа и е по-скоро като финансов пакет „всичко в едно“ в (приблизително) същия дух като решения като Glint.

Ще разгледаме още малко какво представлява Crypto.com, какво предлага на своите потребители и как наистина се изправя срещу някои от съвременниците си на пазара.

За Crypto.com

Основана през 2016 г., Crypto.com има някои интересни общи точки с подобни на Целзий: приложението му се стреми да се изправи срещу това, което смята, че е човешко право – финансов суверенитет.

крипто-ком-ревюТази концепция е тази, върху която са мислили мислители като Андреас Антонопулос. Че ако централизираната система притежава монопол върху лична информация като лична карта, заедно с финансова информация и информация за активите, какво ще им попречи да преследват кой или за какво можете да платите или дори да ви замрази от техните услуги?

Това е повече от просто възможност за подобни (на пръв поглед) противоречиви активи и индивиди, като такива като Мило Янаполос са обект на атаки и демонетизация. Но ние виждаме това по-директно и при инвестициите в криптовалута; с някои банки, които пречат на някои потребители дори да купуват биткойн.

Тук идва Crypto.com, в основата на своите ценности, екипът създаде компанията, за да предостави на потребителите цифров, личен и финансов суверенитет, тъй като цели да „превърне визията си за„ криптовалута във всеки портфейл “в реалност , по един клиент. “

Много подобно на Целзий, платформата Crypto.com е строго мобилно приложение, което е истинска сила за бизнеса; овластяване на потребителите да имат широк достъп до своите активи, където и да изберат да ги влеят.

Както вече споменахме, потребителят може лесно да осъществи достъп до приложението благодарение на наличността му за изтегляне на Android и iOS и да се включи с относителна лекота.

Основният екип на Crypto dot com се състои от главен изпълнителен директор Крис Марсалек, финансов директор Рафаел Мело, технически директор Gary Or и Боби Бао като ръководител на корпоративното развитие.

Crypto.com Включване

Партньорството с финансови институции означава, че ще трябва да преминете през регулаторните процедури, преди да започнете началото на вашето пътуване Crypto.com. За съжаление, компанията става ясно, че нейните услуги все още не се предлагат в Съединените щати, но е в процес на предоставяне на това на своите жители.

Първо, настройте името си заедно с информация за контакт, като номер и имейл адрес. Потребителският опит предоставя незабавна обратна връзка за това, което трябва да направите, заедно с доста лесен за следване процес на KYC.

Спазвайки KYC, AML и PSD2, Crypto.Com използва биометрични идентификатори като пръстови отпечатъци и разпознаване на лица. Така че, когато става въпрос за предоставяне на вашето доказателство за адрес и самоличност, всичко, което потребителите трябва да направят, е да предоставят снимки на своята идентификация. Това включва паспорт, шофьорска книжка или дори държавна лична карта.

След това – приложението ще ви подкани да направите снимка на лицето за кръстосана препратка с вашия идентификатор.

Докато приложението ви информира, че това обикновено изисква 1-3 дни за обработка и одобряване на заявлението за вашия акаунт. В действителност това може да бъде доста бърз процес; например ми отне по-малко от няколко часа, за да бъда одобрен и да имам напълно достъп до акаунта си.

Една част, която отнема известно време, е настройването на фиатни плащания и за момента има само няколко валути, които можете да платите. Те включват американския долар, лирата стерлинги, еврото и сингапурския долар.

За плащания ще трябва да извършите международно плащане към неговата банка (която е иронично базирана в Лондон)

Какво има в приложението Wallet.com Wallet?

crypto-com-портфейл-ап

„Купувайте и продавайте 7 fiat и 53 криптовалути. Достъп, управление и изразходване на вашите средства с MCO Visa Card по всяко време. “

Въпреки че трябва да се качите с вашия шлюз за плащане с международно плащане, всъщност можете да започнете веднага с портфейла Crypto.com. Един от начините, по който се различава от портфейла / инвестиционното решение като Целзий, е, че по подразбиране не ‘инвестирате’ в платформата.

Портфейлът Crypto.com всъщност е отделен продукт от другите функции на приложенията и позволява на своите потребители да съхраняват големи количества от близо 60 цифрови актива. Веднага трябва само да се свържете с адреса на портфейла си и да го изпратите. Приложението също така предоставя известия за това, кога дадена валута се премества в портфейла ви, и ви държи в течение, когато най-накрая е потвърдена и влезе в акаунта.

Както всеки вид крипто портфейл, потребителите могат лесно да изпращат, депозират и теглят своите цифрови валути. Но също така ви позволява да извършвате плащания директно с всякакъв вид криптовалута, която имате в портфейла си.

Тези плащания могат да бъдат изпълнени чрез закупуване на карти за подаръци от редица кафенета, магазини за хардуер. Той дори е снабден със скенер за QR код, в случай че участващ бизнес иска да приема крипто плащания, като същевременно избягва нуждата от скъпи трети страни.

Според екипа на Crypto.com платежната система на портфейла всъщност си партнира с над 120 големи марки и над 60 000 различни продукта.

Преглед на картите Crypto.com

крипто-com-карти-преглед

В партньорство с Visa, уникалната точка за продажба на Crypto.com идва от факта, че има своя собствена иновативна гама от дебитни карти. Същата тази карта може да бъде подкрепена с избраната от вас фиатна валута, като същевременно предоставя множество различни предимства в зависимост от вида на модела, който сте избрали да получите.

Нека да разгледаме някои от тези различни видове карти и вида на ползите, които потребителите могат да получат, ако решат да / не залагат заедно с тяхното приложение.

Среднощно синьо

Това е основната MCO дебитна карта и е пословичният „стандарт на кутията“ за компанията. Макар че случаят е такъв, той идва с някои допълнителни предимства, като например 1-процентов стимул за връщане на пари при покупки, направени с помощта на картата.

Всички карти се предоставят в партньорство с Visa, което означава, че това е незабавно глобално призната карта, заедно с това, че е оборудвана и готова за безконтактни плащания.

Безплатни лимити за банкомати – $ 200 / £ 200

Междинни лихвени проценти месечен лимит – $ 2000

Рубинна стомана (залагане)

Ако решите да заложите криптовалута (MCO, за да бъдем точни), тогава тук наистина влизат в сила нетните ползи от Mycrypto.com.

Наред с 2-процентовия стимул за връщане на пари при покупки, както и носенето на двойни лимити на банкоматите и междубанковите курсове са незабавни положителни резултати:

Лимити на банкомати – $ 400 / £ 400

Едно от другите допълнителни предимства е, че ако решите да извършвате плащания за абонамент за Spotify с помощта на Ruby Steel, получавате пълна отстъпка за него (до цената от $ 9,99 на месец)

Един от неизказаните положителни резултати на този вид серия карти е, че те са направени от метал. Осигурява ви така необходимата издръжливост.

Неизвлеченото намалява вашата кешбек от 2 на 1 процента и премахва отстъпката от Spotify.

За да отключите предимствата на карта за участие, особено за Ruby Steel, трябва да инвестирате 50 MCO, за да получите достъп до тях. 50 MCO, което се равнява на £ 138.

Серия от благородни метали (Jade Green и Royal Indigo) crypto.com карти прегледЕдна от големите нетни ползи от серията карти от благородни метали нагоре включва факта, че притежателите на тези карти ви позволяват да имате достъп до широка гама летищни салони от цял ​​свят.

За напред от това, както Jade Green, така и Royal Indigo осигуряват 3% кешбек, както и 100% отстъпки от не само Spotify, но и Netflix до покупна стойност от $ 11,99.

Лимит на безплатен банкомат – 800 долара

Месечен лимит на междубанковите курсове (0,5% след това) – $ 10 000

За да отключите предимствата, свързани с Jade Green или Royal Indigo, ще трябва да заложите 500 MCO, което е еквивалентно на 1380 £ за период от 3 месеца или повече.

Ледено бяло / розово златно издание

Като се добавят някои от желаните предимства на серията от дебетни карти Precious Metal, двете карти Icy White и Rose Gold предлагат 4% кешбек за всички покупки, заедно със 100% отстъпки както на Netflix, така и на Spotify, тези карти предлагат и 10 процента кешбек при всякакви резервации и плащания, направени с Expedia.

Той добавя още повече към предимствата, като позволява на притежателите да имат достъп до произволен брой салони на летището в международен план, не само за притежателя, но и за плюс един.

Лимити за банкомати – $ 1000

Месечен лимит на междубанковите курсове (0,5% след това) – $ 15 000

За да отключат тези функции от дебитните карти Icy White или Rose Gold, потребителите трябва да заложат над 5000 MCO в мрежата за период от 3 месеца или повече. 5000 MCO са еквивалент на £ 13 800, който се съхранява и печели лихва.

Обсидиан Черен

Това е най-доброто издание, достъпно на MyCrypto.com, и носи със себе си широк спектър от предимства, които потребителите, особено често пътуващите, ще харесат особено.

Картата Obsidian Black носи всички предимства на Icy White и Rose Gold, но с добавения плюс 10% кешбек при плащания, извършени към Airbnb, заедно с 5% кешбек при всякакви покупки.

Единственият недостатък е, че ще трябва да заложите 50 000 MCO, което е £ 138 000. Но за тези, на които парите са резервни и се интересуват от лихвата, която могат да генерират, като същевременно имат достъп до доста впечатляваща карта, Obsidian Black е тази.

Крипто дивиденти – Печелете с Crypto.com

crypto-com-спечелетеЕдна от причините да поставяме това в непосредствена близост до подобни продукти като Целзий е, защото Crypto.Com ви позволява да правите повече от просто съхранение, покупка, продажба и харчене на вашите цифрови активи.

Използвайки Crypto Earn в мобилния портфейл / приложение, можете да изберете да заключите различни количества криптовалути и да печелите лихвени проценти.

Тази сума обаче зависи от това дали сте участник в MCO; с отделни нива на интерес в зависимост от това колко MCO сте избрали да инвестирате.

Процесът на добавяне на крипто към този портфейл, за да спечелите лихва, е доста ясен. Всичко, което трябва да направите, е да натиснете иконата ‘+’ на страницата за печалба. След това просто избирате вашата криптовалута по избор от тези, които се поддържат от Crypto.com.

Сега лихвеният процент, който можете да натрупате във времето, зависи както от размера на MCO, който сте избрали да заложите, така и от продължителността на времето, за което сте решили да го заключите.

За биткойн има три периода от време, които можете да изберете:

Гъвкав: 2% на годишна печалба ($ 20 при залог от $ 1000)

Изборът на гъвкава опция ви осигурява малко количество печалба в дългосрочен план в сравнение с други методи. Но ако поемете по-активна роля с вашата крипто, натрупването на малко крипто е по-добре от нищо.

1 месец: 4% печалба на годишна база ($ 40 на залог от $ 1000)

Избирайки да съхранявате вашата крипто за 1 месец, валутата ви ще се държи в ескроу, но все пак ще бъде видима за вас. Това ви предлага много по-добър лихвен процент и отключва момента, в който изминава един месец.

3-месечен срок: 6% на годишна печалба ($ 60 при залог от $ 1000)

Активите се държат за тримесечен период. През което време сумата все още е ясно видима, но няма да можете да я преместите от портфейла, докато не изтекат трите месеца.

Важно е да се отбележи, че тези лихвени проценти се различават в зависимост от вида на цифровия актив, който имате. Например, неусвоената инвестиция на биткойн ще ви осигури 6% на годишна база, докато неусвоената инвестиция на Tether може да ви осигури 8%.

Ако решите да заложите 500 MCO, тези лихвени проценти са още по-добри. Биткойн се увеличава до 8% за тримесечен дял, докато Tether се увеличава до 10%.

Няма ограничения за размера на крипто, който можете да инвестирате и след като завършите гъвкава, 1 или 3-месечна позиция, вашата крипто се връща в портфейла ви, където можете да отворите отново позицията.

Crypto.com – Кредит и обезпечение

крипто-ком-кредит-заем

Заедно с инвестирането на вашите криптовалути за доходност от дивиденти, потребителите могат да предоставят своята крипто като форма на обезпечение, за да заемат фиат срещу нея. Има минимални и максимални обеми, които трябва да предоставите, за да се класирате за крипто кредит.

Минимумът е общо $ 100 в цифрови активи като TUSD / PAX, с максимална сума от $ 1 милион. Един от добавените положителни резултати при получаването на кредит чрез Crypto.com е, че те се предлагат за период от 12 месеца и предлагат по-голяма гъвкавост при плащанията на лихви.

В зависимост от това дали залагате MCO на платформата, можете също така да получите по-добри лихвени проценти, намалявайки ги от средно 12% ГПР на 8%, ако залагате 500 MCO или повече.

Не забравяйте да наблюдавате условията, преди да вземете някакъв заем. Те споменават предимствата на предоставянето на потребителите незабавно, готови да изразходват кредит, без да се изисква проверка на кредита, както и без краен срок за изплащане на официалния им сайт crypto.com.

Crypto.com Invest

crypto-com-invest-portfolio-manager

Разбира се, мобилният портфейл за криптовалута няма да бъде пълен без вградена борса за криптовалута, която да добавите към портфолиото си или да използвате част от спечелената фиатна валута. Въпреки че все още не са налични всички функционалности и опции в Съединените щати, те са проектирани да се представят на всеки пазар и позволяват напълно персонализирани предпочитания въз основа на вашите лични избори.

Някои от по-новите функции, добавени към мобилното приложение на компаниите, включват предупреждения за цените. Работейки по подобен начин на сигналите за приложения за търговия с акции, те позволяват на потребителите да следят резултатите от техните държани инвестиции и лихвените проценти по потенциални заеми.

Всичко, от което се нуждаете, за да закупите конкретна крипто, е да я изберете в менюто на портфейла, да вмъкнете сумата и да изберете от кой портфейл искате да извършите плащането: от приложена кредитна карта, вашата крипто или дори свързана фиат портфейл.

Като цяло, според екипа, това позволява на потребителите да бъдат информирани за движението на цените на повече от 200 виртуални валути, включително възможността да създават персонализирани сигнали за цените. Заедно с тези индивидуални ценови сигнали, специалният му сегмент „Track“ на приложението позволява на потребителите лесно да видят по-широката пазарна ефективност на криптовалутите. Те също се гордеят с възможността да изграждат вашето крипто портфолио, използвайки техните автоматизирани стратегии за количествена търговия, които могат да бъдат настроени за минути и не изискват такси за управление, влизане или излизане.

В зависимост от показателите, които търсите, можете да изберете няколко от тях, от големи, с малка капачка до най-добрите и най-лошо представящите се на пазара този ден.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner