Инвестиране във VeChain (ПОО) – Всичко, което трябва да знаете

Какво е VeChain (ПОО)?

VeChain (VET) беше една от първите блокчейни, създадени изключително за задоволяване нуждите на клиентите на ниво предприятие. Разработчиците зад проект се стремят да подобрят веригата на доставки и управлението на жизнения цикъл на продукта чрез използването на технология на разпределена книга (DLT). Важното е, че платформата предлага на потребителите разнообразие от нови функционалности, които я правят идеална за фирми, които се стремят да подобрят протоколите и бизнес процесите на веригата за доставки..

Днес логистичният сектор страда от асиметрична информационен проблем. Въпреки че съществуващите системи събират голямо количество данни, тези данни не се предават по оптимален начин. В повечето случаи тежката компартментализация оставя цялата верига на доставки да разчита на централизирани източници на данни. Тази липса на единство води до липса на прозрачност и забавено предаване на данни.

VeChain предоставя на бизнеса възможността да проследява огромно количество данни. Тези показатели могат да включват елементи като качество, автентичност, температура на съхранение и състояние на транспортиране. Впечатляващо е, че VeChain предоставя всички тези функции чрез надеждна и разпределена бизнес екосистема. По този начин VeChain намалява режийните разходи и подобрява отчетността.

Философия на VeChain

VeChain се различава от другите проекти в сектора по няколко ключови начина. На първо място разработчиците зад този проект не са имали желание да създадат напълно децентрализирана платформа. Вместо това целта им беше да интегрират най-добрите характеристики както от секторите DeFi (децентрализирано финансиране), така и от сектора CeFi (централизирано финансиране). Тази стратегия създава балансирана платформа, която осигурява на потребителите прозрачен информационен поток, ефективно сътрудничество и високоскоростни трансфери на стойност.

Как работи VeChain

VeChain използва разнообразни технологии, за да постигне целта си да рационализира сектора на веригата за доставки. Например, VeChain използва различни видове радиочестотна идентификация (RFID) тагове и сензори за наблюдение на критични данни по време на експедицията. Тази информация се излъчва в реално време през блокчейна.

Тази стратегия дава възможност на всички заинтересовани страни или участници на пазара да наблюдават артикула, за да проверят неговото състояние и автентичност. От първостепенно значение този подход е идеален за големи сложни вериги за доставки. VeChain може да наблюдава тези гигантски мрежи и да поддържа бизнеса в течение на развитието, както се случва.

Интернет на нещата (IoT)

VeChain е пионер в интеграцията на IoT и DLT технологии. Наистина, VeChain е създаден от нулата, имайки предвид интеграцията на IoT. Интернет на нещата се отнася до мрежата от милиарди интелигентни устройства, които в момента се използват в световен мащаб. Всички тези устройства са умни, тъй като притежават някакъв сензор и способност за комуникация на данни онлайн. Днес тези устройства обхващат невероятен набор от неща, от телевизори до звънци до врата, до телефона, който държите в ръка в момента.

Интеграцията на IoT и блокчейн технологията е напълно логична. Технологията Blockchain предоставя достъпен начин за наблюдение на толкова голямо количество данни в почти реално време чрез консенсус. Следователно VeChain не е единственият проект, който изследва сливането на двете технологии.

История на VeChain

VeChain премина от чертожната дъска към реалността през 2015 г. с цел да наруши индустрията на веригата за доставки, като направи данните дейни и прозрачни. Създателят на проекта, Слънчев Лу, беше най-известен с работата си с Louis Vuitton China преди това начинание. Трябва да си представите, че справянето с всички проблеми на веригата на доставки, пред които са изправени производителите на дрехи, му е помогнало да го вдъхнови да разработи тази уникална система.

ПОО на VeChain започна от блокчейна Ethereum. Този подход е често срещана стратегия на пазара, защото позволява на разработчиците да демонстрират своята концепция и да събират средства за разработване на собствена блокчейн. В крайна сметка точно това направи VeChain. Днес ПОО работи в рамките на естествената екосистема VeChain. По този начин разработчиците могат да предоставят функции, насочени директно към бизнес клиентите.

Двоен жетон

VeChain взе едно нещо от Ethereum, неговата двойна стратегия за маркери. В този стил на блокчейн екосистемата единият токен служи като публична инвестиция и / или дигитални пари, а другият е за интелигентно изпълнение и програмиране на договори. Примери за този стил на бекенд бекенда са Ethereum етер и NEO ГАЗ.

Има две основни предимства на тази стратегия. Първата полза е, че тази система осигурява ефективно управление. Blockchains трябва да имат модели на управление, които включват общността, или рискуват хард форкове от нещастни членове на общността. Втората причина да използвате стратегия с двоен токен е, че тя предоставя на вашата блокчейн предсказуем икономически модел.

VeChain Token (VET)

ПОО е криптовалутата, в която бихте инвестирали на борса. Той служи като увеличение на стойността в блокчейна на VeChain. Този токен може да прехвърля стойност през блокчейна и да задейства интелигентни договори. Също така потребителите плащат за транзакции на Dapps, които функционират в блокчейна VeChain.

Понастоящем има 55 454 734 800 ПОО в обращение. Системата на VeChain е настроена да издава обща сума от 86 712 634 466 ПОО. ПОО се нарежда в топ 30 на криптовалутите в световен мащаб въз основа на пазарната капитализация.

VET CoinMarketCap

VET CoinMarketCap

VeChainThor Energy (VTHO)

Вторият маркер, използван в системата VeChain, е VeChainThor Energy. Този маркер функционира като газ за захранване на интелигентни транзакции. Тези символи не са публично достъпни. Само разработчиците използват тези символи, за да покрият разходите си за изпълнение на договора.

Критично е, че повечето блокчейни изискват от разработчиците да направят плащане, за да поставят договори в блокчейна. Тази стратегия гарантира, че само публично готово кодиране влиза в блокчейна и намалява нежеланите публикации

Консенсус на VeChain

За да изпълни всички свои обещания, VeChain трябва да осигури на бизнеса своевременен и сигурен консенсус. За тази цел платформата въвежда механизъм за консенсус, известен като Proof-of-Authority (PoA). Този протокол осигурява ефективно средство за поддържане на непрекъснатостта на системата.

Механизмът за постигане на консенсус PoA е изграден с цел подобряване на недостатъците, открити в механизмите за доказателство за работа (PoW), доказателство за залог (PoS) и определени за доказателство за залог (DPoS). Критично е, че PoA изисква по-малко консумация на енергия. За разлика от Bitcoin, който изисква възли да комуникират и валидират транзакции, няма изискване комуникацията между възлите да постига консенсус относно блокчейна VeChain.

Masternodes

VeChain разчита на група от 101 Masternodes за постигане на консенсус. Тази стратегия значително подобрява времето за транзакции. Изненадващо, в тази мрежа няма анонимни възли. Трябва да завършите проверка на KYC и AML ID, преди да можете да проверите блоковете в тази система. Разработчиците смятат, че този подход е от съществено значение за тяхната балансирана пазарна стратегия.

Интересното е, че VeChain използва и икономически мастерноди. Тези възли могат да гласуват по въпроси, свързани с екосистемата VeChain. На всеки 10 000 ПОО, което икономическата мастернода притежава, те получават по един глас.

Залагане

Потребителите на VeChain също могат залог тяхното ПОО, за да спечелят някакъв пасивен доход. Залагането изисква да държите вашето ПОО в мрежов портфейл, който остава онлайн за предварително зададен период от време. Колкото по-дълго залагате вашето ПОО, толкова повече печелите.

Управление

В съответствие с целта на VeChain да осигури баланс между централизация и децентрализация, гласовете се изплащат въз основа на количеството ПОО, което притежава човек. Лицата, които притежават над един милион ПОО, са отговорни за 20% от гласовете. Потребителите, които са потвърдили самоличността си и притежават един милион ПОО, получават 30% от гласовете. Останалото е разделено между общността.

Къде да купя VeChain (ПОО)

VeChain се предлага на различни платформи. Един от най-лесните начини да се възползвате от някои ПОО е чрез Binance. Binance е най-голямата борса за криптовалути в света. Платформата е лесна за използване и предлага невероятен избор от монети.

Можете да завършите процеса на регистрация за по-малко от десет минути. Ако сте нов в платформата, ще трябва да свържете някакъв начин на плащане, за да заредите акаунта си. Това може да бъде дебитна или кредитна карта. Можете дори да използвате информацията за банковата си сметка директно.

След като акаунтът ви е свързан, можете да започнете да купувате биткойн. Първо ще трябва да купите биткойн, защото все още няма налични двойки Fiat / VET. След като имате Bitcoin, можете да отидете до двойката за търговия BTC / VET и да изберете колко VET искате да търгувате. След секунди вашето ПОО пристига.

Инвестиране във VeChain (ПОО) - Всичко, което трябва да знаете Инвестиране във VeChain (ПОО) - Всичко, което трябва да знаете Инвестиране във VeChain (ПОО) - Всичко, което трябва да знаете
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

Оценките на Securities.io се определят от нашия редакционен екип. Формулата за точкуване за брокери на цифрови активи (криптовалута) взема предвид десетки фактори, включително такси и минимуми по сметки, платформи за търговия, поддръжка на клиенти, регулаторни органи и възможности за инвестиции.

★★★★★ ★★★★★ Kraken Review

Оценките на Securities.io се определят от нашия редакционен екип. Формулата за точкуване за брокери на цифрови активи (криптовалута) отчита десетки фактори, включително такси и минимални сметки, платформи за търговия, поддръжка на клиенти, регулаторни органи и възможности за инвестиции.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex Review

Оценките на Securities.io се определят от нашия редакционен екип. Формулата за точкуване за брокери на цифрови активи (криптовалута) взема предвид десетки фактори, включително такси и минимуми по сметки, платформи за търговия, поддръжка на клиенти, регулаторни органи и възможности за инвестиции.

Най-доброто за

Разширени търговци

Най-доброто за

Търговци в САЩ

Най-доброто за

Лесно използване

Такси за търговия

0,10%

Такси за търговия

0,16%

Такси за търговия

0,125%

Промоции

10% Кешбек

Код за отстъпка: EE59L0QP

Промоции

Нито един

Промоции

Нито един

Как да съхранявате VeChain

Можете да съхранявате VeChain по най-различни начини. Ако искате да търгувате с вашето ПОО или просто да търсите бърза възвръщаемост, тогава ще искате да съхранявате крипто в мобилния си портфейл VeChainThor. Този лесен за навигация портфейл ви предоставя всички функции, от които се нуждаете. Най-хубавото е, че се предлага като безплатно изтегляне за Android и Apple устройства.

Ако се стремите да направите голяма инвестиция в ПОО или ако планирате HODLing тази крипто за дълги периоди от време, хардуерният портфейл е най-добрият вариант. Хардуерните портфейли поддържат криптофайла ви съхранен офлайн в „студено хранилище“. Тази стратегия прави невъзможно онлайн заплахите да получат достъп до вашите притежания. The Ledger Nano S или по-напредналите Ledger Nano X и двамата поддържат VeChain (VET).

VeChain – Създаване на собствена лента

Повече от повечето проекти, VeChain демонстрира узряването на блокчейн сектора. Днес блокчейнът е нещо повече от просто криптовалути. Платформи като VeChain разширяват границите на ефективността на блокчейн и предоставят на света по-ефективна алтернатива на статуквото.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner