Инвестиране в Crypto.com (CRO) – изчерпателно ръководство

Какво е Crypto.com (CRO)?

Crypto.com е криптобанка и те изграждат цялостна блокчейн екосистема, която обхваща разнообразни продукти с уникална стойност. Тези функции включват метална крипто Visa карта, интегрирана платформа за приложения, крипто обмен, портфейл без функции с функции DeFi, услуги за кредитиране и печалба от крипто депозит. По този начин, Crypto.com предоставя на потребителите всичко необходимо за успешно участие в децентрализираната икономика.

Crypto.com се стреми да разшири приемането на криптовалута до нови висоти. Понастоящем новите инвеститори могат да открият, че влизането в криптопространството е объркващ процес, който изисква от тях да взаимодействат с множество платформи и нови технологии. Всички тези действия могат да бъдат разочароващи за новите потребители, които не са запознати с блокчейн сектора.

Освен това по света има милиарди хора, които нямат достъп до основни финансови инструменти като проверка на сметки. Crypto.com предоставя на тези лица по-ефективна и достъпна алтернатива на статуквото. Обсъждане общите цели на платформите, Крис Марсалек, съоснователят и главен изпълнителен директор на Crypto.com заяви:

„Вярваме, че това е вашето основно човешко право да контролирате парите си, данните и самоличността си“, каза Крис Марсалек,

Инвестиране в Crypto.com (CRO) - изчерпателно ръководство

Крис Марсалек, главен изпълнителен директор на Crypto.com

История на Crypto.com (CRO)

Основана през 2016г, Crypto.com е една от пионерските платформи за плащане и криптовалута с мисията да ускори световния преход към криптовалута. По-рано известен като Монако, това беше една от първите платформи, които се опитаха да изградят глобална блокчейн финансова институция. Платформата постигна незабавен успех.

За отбелязване е, че компанията е похарчила неразкрита сума за този първокласен домейн. Със своята добре развита екосистема, в момента има 3 милиона потребители, които използват тази платформа по целия свят.

Crypto.com Metal Visa Card

Crypto.com Metal Visa Card

Размяна на Crypto.com

През 2019 г. Crypto.com стартира своя обмен и добави някои нови функционалности към своята екосистема. Понастоящем това е първата крипто платформа с множество индустриални най-високи стандарти за сигурност, включително ISO / IEC 27001: 2013, ISO / IEC 27701: 2019, PCI: DSS 3.2.1, съответствие с ниво 1 и CCSS. Тази платформа от следващо поколение предоставя на инвеститорите рационализиран подход към пазара. Потребителите се радват на повишена ликвидност, по-ниски такси и достъп до демократизирана система за квантова търговия.

Предимства на CRO токените

CRO Tokens са помощният маркер за екосистемата Crypto.com. Веригата Crypto.com е създадена, за да изгради мрежа от проекти за криптовалута и да развие способността на търговците да приемат крипто като начин на плащане. Crypto.com Chain е високопроизводително решение за роден блокчейн, което ще направи потоците от транзакции между крипто потребители и търговци да приемат крипто безпроблемно, икономично и сигурно.

Това е символът, използван за достъп до услуги на платформата, получаване на бонуси, плащане на такси и институции за сделки. Разбира се, тези ERC-20 съвместими токени предлагат несравнима оперативна съвместимост в сектора. Например можете да съхранявате вашите CRO токени във всеки портфейл, съвместим с ERC20. Тази опция е в допълнение към възможността да се използва специалният мулти-валутен портфейл, предлаган от Crypto.com.

Печелете 20% годишно чрез залагане на CRO на борсата

Предимствата на залагането, които позволяват на потребителите да печелят 20% годишно (плащат се ежедневно), са достъпни за потребители, които залагат минимум 5000 CRO в продължение на поне 6 месеца. Например, ако заложите 5000 CRO за 180 дни, ще получавате приблизително 2.7397 CRO всеки ден като лихва.

Залагането на CRO ще ви донесе повече ползи с изключение на 20% годишно. включени:

  • Отстъпки от търговски такси до 100%
  • Достъп до The Syndicate (обяснете по-долу)
  • Платете награда от използване на Crypto.com Платете чрез мобилно приложение
  • Нов потребителски бонус за регистрация

Печелете от търговия CRO: Залог за вземане

Търговците на дребно, които залагат най-малко 5000 CRO в обмен на crypto.com, могат да спечелят до 0,10% от такси за вземане, когато търгуват на борсата. Допълнителни търговски отстъпки под формата на отстъпки се увеличават с заложената сума на CRO и таксите трябва да се плащат в CRO, за да отговарят на условията.

Как да получите CRO токени

Получаването на CRO жетони е лесно. Първата стъпка е да изтеглите Crypto.com приложение на iOS или Android, ако изтеглите чрез до щракнете тук ще получите $ 50 USD като бонус за регистрация. Процесът на регистрация отнема само 5 минути. Ще трябва да предоставите вашата самоличност и адрес, ако възнамерявате да използвате функцията на дебитната карта на тази платформа. Един регистрацията ви е завършена, можете да закупите CRO, Bitcoin, Ethereum и всякакви други криптовалути чрез кредитна карта, дебитна карта, банков превод по удобен начин, можете да търгувате BTC или ETH за CRO директно на платформата.

Предимства на платформата Crypto.com

Crypto.com въвежда множество ползи за сектора чрез своя уникален протокол. Първо, платформата предоставя на потребителите пул с дълбока ликвидност. Винаги можете да намерите търговско действие на тази платформа. Освен това, Crypto.com има много ниска структура на таксите и най-конкурентните изпълнителни цени на пазара към момента. Ето някои други важни характеристики:

Универсално приложение

Приложението Crypto.com има един от най-модерните и лесни за използване интерфейси на пазара. Потребителите могат лесно да наблюдават, проследяват и купуват криптовалути директно от своите интелигентни устройства. Най-хубавото е, че има огромен избор от монети. Понастоящем приложението Crypto.com позволява на потребителите да купуват и продават над 55 криптовалути с кредитна карта, дебитна карта, фиат или крипто на реална цена, правилните потребители могат да се насладят на покупката на крипто с 0% промоция на кредитна карта до края на септември 2020 г..

Приложението предоставя на потребителите достъп до всички най-важни функции на екосистемата. Например можете да попълните вашата Crypto.com карта с банков превод, дебитна или кредитна карта или директно крипто. Този мощен финансов инструмент ви осигурява безплатно теглене от банкомат и без годишни такси и минимални изисквания за баланс за сметки.

Crypto.com Печелете

Crypto.com Earn работи като срочния депозит, който можете да намерите в банка, но вместо това можете да спечелите до 8% годишно. (плаща се седмично) на вашите крипто. Депозитните стабилни монети могат да спечелят дори по-висок лихвен процент с до 12% годишно. Най-високият лихвен процент е техният роден токен CRO, който можете да спечелите до 18% годишно. Има 3 термина, които можете да изберете: гъвкав, 1 месец и 3 месеца и поддържа 31 символа. Не се поддържат всички юрисдикции, моля, проверете подробностите на страницата Crypto.com Earn.

Кредит за Crypto.com

Crypto.com Credit е услугата за кредитно кредитиране, предоставяна от Crypto.com и дава възможност на потребителите да монетизират своите крипто активи, без да ги продават. Той поддържа BTC, CRO, XRP, ETH, LTC, EOS, XLM като обезпечение и осигурява до 50% LTV, докато годишният лихвен процент (APR) за заемане би бил 8%, ако залагате CRO.

Crypto.com Pay

Потребителите могат да спечелят възнаграждение с плащане (CRO кешбек) чрез закупуване на карти за подарък (до 20%) или мобилно ефирно време (до 5%) чрез приложението Crypto.com, използвайки CRO като начин на плащане. Те също така ще спечелят наградата Pay, като изпратят CRO на приятели чрез приложението Crypto.com с до 10% (месечно максимум 5 USD на потребител). Награди за заплащане могат да бъдат спечелени, когато потребителите извършват онлайн транзакция чрез онлайн магазини, които поддържат Pay Checkout като един от методите си на плащане. Просто сканирайте QR кода за плащане с приложението и кешбекът веднага ще отиде в портфейла.

MCO Visa карти

Друга популярна характеристика на Crypto.com е нейната метална дебитна карта. Тази Metal Visa карта позволява на потребителите да харчат крипто в реално време навсякъде, което приема Visa. Начинът, по който системата работи, вашата криптовалута се преобразува директно във фиатна валута, когато плъзнете дебитната си карта. Тези средства от вашия продаден крипто незабавно се зареждат на картата. По този начин можете да изтеглите или да похарчите крипто по-лесно от всякога.

Предимства на картата & Отстъпки

По истинския DeFi начин, Crypto.com дебитната карта въвежда някои нови функции за контрол на клиентите, които със сигурност ще бъдат хит. Потребителите имат възможността да правят тегления, да замразяват и размразяват картата си и да конвертират криптовалути в техните фиат еквиваленти за секунди. Няма повече да чакате депозитът ви да се изчисти, след като сте продали някои от нашите притежания. Сега можете да получите достъп до тези средства незабавно.

MCO Visa Card предлага различни предимства, като 100% отстъпка от Spotify, Netflix и Amazon Prime, достъп до салона на летището за избрани карти, теглене без такса от банкомат, функционалност за докосване и плащане и конкурентни междубанкови ставки. MCO Visa Card е конкурентна във всички сфери, не само в крипто сектора. Потребителите нямат годишни такси и благоприятни междубанкови такси. По-конкретно, международните потребители на карти спестяват средно около 5-8% от международни покупки. Резервации.

Вашите ключове

За да сте сигурни, че вие ​​сте единственият, който някога има достъп до вашите притежания, портфейлът на Crypto.com поддържа вашите лични ключове безопасно съхранявани на вашето устройство. В блокчейн сектора често се казва „Ако не притежавате ключовете си, не притежавате крипто.“ С Crypto.com потребителите притежават своите крипто.

Как да използвам Crypto.com (CRO)

Използвайки Crypto.com е лесно и не изисква никакви технически знания как какво. Първата стъпка е да преминете към страницата за регистрация на платформата. След като изпълните всички изисквания, ще получите потвърждение по имейл. Ако възнамерявате да използвате металната дебитна карта, ще трябва да предоставите валиден адрес за доставка.

След като вашата карта пристигне по пощата, вие сте готови да я активирате и да я заредите. Този процес отнема само пет минути и се извършва в интерфейса на платформата. След като картата ви покаже баланс, можете да похарчите крипто където и да е приета Visa.

Crypto.com (CRO) – новаторски DeFi

Crypto.com е на път да изпълни визията си за всеки еднодневен портфейл, притежаващ криптовалута. Засега тази всеобхватна платформа е точно това, от което се нуждае пазарът, за да привлече нови потребители в рекорден брой. Следователно Crypto.com е една от най-бързо развиващите се платформи с пълен спектър на блокчейн в света.

Щракнете тук, за да посетите Crypto.com – Идентификационен номер на препоръката: SECURITIESIO, за да получите бонус от 50 CRO.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner