Per què l’Índia necessita criptografia?

Feu clic a la imatge de dalt per Registra’t i ingressar o canviar un mínim de 5 USDT (o altres criptomonedes amb import equivalent) per guanyar 3 USDT.

Visió general

L’aixecament de les restriccions de comerç criptogràfic de l’Índia va continuar sent una de les històries més emocionants de l’espai aquest any. Tot i que s’espera que la cinquena economia més gran del món aporti més claredat reguladora als participants de la indústria que tinguin operacions locals, la recessió de l’economia post-COVID podria ser un punt fonamental que podria alimentar la demanda de criptomoneda a l’Índia..

1. FX indi & les accions lluiten per recuperar-se

El dèbil comportament dels mercats de divises i renda variable de l’Índia podria ser un dels motius pels quals els inversors de l’Índia poden incloure la criptomoneda com a part de la seva cartera. Tot i el rendiment relativament estable del 4T19, USDINR i la Sensex han estat significativament amb poc rendiment comparat amb BTCUSDT i Nasdaq en un termini d’un any. INR s’ha depreciat al voltant del 8% respecte al dòlar verd i Sensex va renunciar a més del 20% del valor.

Figura 1: Rendiment d’un any USDINR / BTCUSDT / SENSEX / NASDAQ (a partir del 20 de maig)

Font: OKEx; Vista comercial

La debilitat es nota especialment en el període post-COVID, on BTCUSDT i Nasdaq gairebé s’han recuperat fins als nivells anteriors al brot. Al mateix temps, la recuperació de USDINR i Sensex va romandre sotmès.

Com l’Índia confirmat el 100.000è cas de coronavirus d’aquesta setmana, creiem que les mesures de reinici de l’economia recentment introduïdes podrien ser desafiades per l’escalada situació de pandèmia al país. Això podria descarrilar alguns dels esforços de recuperació.

2. Preocupacions sobre la inflació (o la deflació)

A mesura que la pandèmia augmenta, el govern indi ha introduït un INR El paquet d’estímuls de 20 trln té com a objectiu ajudar les empreses a reiniciar-se. Tanmateix, això també pot crear un altre problema: la inflació (o la deflació en alguns casos), i aquest podria ser un altre motiu pel qual els inversors haurien de fer una ullada a la inversió criptogràfica. La ministra de Finances de l’Índia, Nirmala Sitharaman afegit que el govern no dubtaria en fer més mesures per impulsar l’economia del comtat.

Figura 2: Índex d’inflació i IPC de l’Índia

Font: Tradingeconomics.com; MOSPI

Tot i que és raonable esperar que el govern intervingui per impulsar el creixement econòmic durant els moments difícils, els estímuls excessius / insuficients també podrien crear fluctuacions de preus.

La narrativa principal de l’economia de l’era COVID a l’oest sembla més centrada en la deflació. Joseph Lupton, economista global de JP Morgan, creu això "Ara augmenta una poderosa marea desinflacionista," i un descens deflacionista generalitzat dels preus pot ser perjudicial per a tota l’economia.

Mentre que a l’est, la història de la inflació encara està murmurant, ja que el COVID confirma que els casos s’han anat desaccelerant, especialment a la Xina. Les dades mostren que la inflació del consumidor moderat a la Xina el mes passat. No obstant això, com que el bloqueig va interrompre moltes cadenes de subministrament, la situació pot passar causa els preus dels aliments augmentaran, igual que a principis de febrer.

Potser és massa aviat per concloure en quin escenari caurà l’Índia, però l’Índia no és estranya a un excés d’estímuls. El 2009, el govern indi va anunciar un pla d’estímul massiu a causa de l’impacte de la crisi financera mundial. No obstant això, molts considerat el paquet era excessivament excessiu i va provocar un període prolongat d’alta inflació.

En general, les fluctuacions extremes de preus de qualsevol manera podrien ser un repte, especialment per als inversors a llarg termini; aquí és on entra Bitcoin. Amb una oferta finita i la seva naturalesa contrainflació, els inversors a llarg termini podrien trobar fàcilment atractives les característiques de valor de la botiga d’aquest bitcoin en comparació amb altres actius..

3. Taxes d’interès més baixes, major oferta monetària

Els tipus d’interès podrien ser un altre motiu pel qual els inversors haurien de considerar una inclusió criptogràfica. El RBI tallat la taxa de reposició de referència en 75 punts bàsics, fins al 4,4% a la reunió de març de MPC. La desacceleració de les activitats econòmiques va impulsar principalment la reducció massiva de les taxes a causa dels bloquejos relacionats amb el COVID-19.

Tot i que el 4,4% pot semblar decent en comparació amb els bancs centrals com BOJ i SNB, les seves taxes de referència ja eren negatives. És possible que els mercats aviat vegin com el RBI redueix les seves taxes clau de forma encara més agressiva. Solucions Fitch espera el RBI pot reduir la taxa de reposició en altres 100 punts bàsics a principis del 2021, com a part de la mesura per fer front a l’economia COVID-19.

Figura 3: Tipus d’interès i oferta monetària de l’Índia M2

Font: Tradingeconomics.com

En el moment en què la tendència de les taxes de la RBI baixa, el banc central indi sembla no dubtar a l’hora d’encendre les màquines d’impressió de diners. L’oferta monetària M2 del país ha augmentat des del 2017 i la seva taxa ha augmentat encara més en els darrers mesos.

Amb els antecedents de COVID, els tipus d’interès probablement es mantindran en nivells ultra baixos si no que baixin encara. Això podria ser un repte per als inversors a llarg termini, especialment aquells que se centren en els bons i la renda fixa. Tot i que encara hi havia alternatives entre les classes d’actius tradicionals, el bitcoin i la criptomoneda també poden ser una opció ideal.

4. El bloqueig genera més interès criptogràfic

El bloqueig a nivell nacional pot haver frenat l’economia. No obstant això, també pot generar més temps perquè els inversors indis puguin estudiar sobre criptomoneda.

En un entrevista, Va dir Nischal Shetty, director general d’intercanvi de criptomonedes Wazirx, "El bloqueig ampliat ha provocat que la gent mostri un interès encara més gran per la criptografia a l’Índia. Amb milions de persones que no tenen l’oportunitat de treballar a causa del bloqueig, la criptografia està resultant ser una oportunitat per als indis per comerciar i guanyar-ne “.

El fet que el comentari de Shetty sembli en línia amb els números de comerç de criptografia C2C locals. Les dades de Coindance mostren que el volum de comerç setmanal de Localbitcoins ha augmentat constantment des del febrer de 2020, aproximadament INR Un valor de 100 milions BTC s’ha canviat manualment mitjançant la plataforma C2C.

Figura 4: Volum setmanal de Localbitcoins (INR)

Font: Coindance

Tot i que és possible que el nombre no sembli altament significatiu en aquest moment, però, ja que la cinquena economia més gran del món i que representa el 17% de la població mundial, creiem que hi havia un potencial de creixement enorme per a la criptografia a l’Índia.

5. Més claredat de la regulació, però necessiten més

Les preocupacions reguladores podrien ser un dels factors més influents per als inversors per entrar a l’espai criptogràfic. A principis de març, el Tribunal Suprem de l’Índia ho ha fet lliurat una decisió que diu que la prohibició del comerç de criptomonedes amb serveis bancaris al país és “inconstitucional”."

Amb la superació del primer obstacle, la indústria criptogràfica de l’Índia va instar els reguladors a proporcionar directrius addicionals i claredat per a les seves operacions locals..

A informe de Global Legal Insights suggereix que els organismes reguladors podrien explorar la possibilitat d’acceptació de determinades criptomonedes que podrien constituir un dipòsit o una seguretat. El RBI ha estat estudiant el llançament d’una moneda digital recolzada per blockchain malgrat el seu dubte amb la criptomoneda. Creiem que els organismes reguladors aviat podrien proporcionar més informació sobre el posicionament de la criptomoneda al sistema financer, així com un marc per als participants de la indústria.

Conclusió

El panorama macroeconòmic sembla favorable perquè els inversors indis considerin una inclusió criptogràfica a la seva cartera d’inversions, mentre que les dades també mostren que l’interès criptogràfic a l’Índia ha augmentat. OKEx té previst llançar la seva plataforma de comerç criptogràfic P2P a l’Índia per proporcionar una solució tot-en-un perquè els inversors puguin negociar criptografia a través de les seves infraestructures de xarxa ràpides i segures. A més, OKEx també llançarà un nou taulell OTC a l’Índia dedicat a facilitar grans operacions de blocs amb solucions a mida. Estigueu atents a l’anunci.

Autor: Cyrus Ip

Analista de recerca, OKEx

Per obtenir més informació sobre OKEx, visiteu:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner