Els miners de Bitcoin preveuen la temporada de pluges ja que el preu es manté per sota dels 10.000 dòlars: mercat criptogràfic diari

A l’hora de premsa (11:00 UTC), Bitcoin (BTC) cotitza a prop de 9.800 dòlars i ha caigut un 0,25 per cent en les darreres 24 hores, segons el preu de l’índex BTC d’OKEx. Actualment, la capitalització de mercat total de les criptomonedes augmenta un 0,1 per cent i la dominància BTC se situa en el 66,7 per cent, segons el que s’indica CoinGeckoLes dades.

Les criptomonedes de capitalització gran van cap als costats: amb Ethereum (ETH) un 0,12% i Litecoin (LTC) un 0,42%.

Tauler d’índex de token OKEx (a partir de les 11:00 UTC). Font: OKEx

A OKEx Coin Info, ORBS és el millor guanyador de les darreres 24 hores amb un retorn del 18,16%. Altres guanyadors principals són DEP i THETA.

APM és el principal perdedor de les darreres 24 hores, ja que ha perdut el 14,23 per cent del seu valor.

Millors guanyadors 24H Canvi Els millors perdedors 24H Canvi
ORBS / USDT 18,16% APM / USDT -14,23%
DEP / USDT 17,35% DGB / USDT -12,85%
THETA / USDT 16,10% KCASH / USDT -8,47%

Millors guanyadors & Els perdedors (USDT) durant les darreres 24 hores. Font: OKEx

La disminució de la dificultat minera de Bitcoin pot augmentar el preu

D’acord amb la OKLink navegador blockchain, Bitcoin ha canviat de dificultat a les 10:06 hora de Hong Kong, avui. La dificultat de la xarxa Bitcoin va disminuir un sis per cent fins a 15,14 T.

Des del 2011, hi ha hagut 264 ajustos de dificultat, dels quals 48 han estat ajustaments a la baixa. Els ajustos a la baixa de més del sis per cent s’han produït 15 vegades, prenent un 31,25 per cent en total, segons el BeatleNews dades.

BeatleNews va afegir que els preus de BTC han augmentat gairebé un 50 per cent o més al mes després de cada ajust de la dificultat a la baixa de més del sis per cent, excepte el del 7 de novembre de 2019. 

Encara no ha arribat la temporada de pluges

Com que els preus de l’electricitat són tan importants per als miners, la temporada de pluges a la regió sud-oest de la Xina determinarà si hi hauria una segona vida en aquelles plataformes mineres més antigues, com l’Antminer S9.

D’acord amb la BlockBeats informen, molts miners van dir que encara esperen la temporada de pluges. A causa de l’alta temperatura a la província de Sichuan aquests dies, la demanda vital d’electricitat ha augmentat bruscament, cosa que va conduir a la transferència d’electricitat de la mineria de Bitcoin per garantir l’ús diari d’electricitat pels residents..

A F2Pool lloc web, enumerava que algunes piscines mineres poden proporcionar 0,032 dòlars / kWh durant la temporada de pluges. Sota aquest cost d’electricitat, algunes plataformes S9 poden tornar a la mineria amb rendibilitat.

Els inversors institucionals que arriben amb infraestructures milloren

Com vam assenyalar al Crypto Market Daily d’ahir, hi ha clars indicis d’entrada de Wall Street al mercat de Bitcoin. La setmana passada, l’interès obert d’opcions de CME va augmentar màxima històrica – prop de 150 milions de dòlars.

L’enorme repunt de l’interès obert (OI) de les opcions de Bitcoin CME ha revelat que els comerciants institucionals han apostat més en el camp de les criptografies. L’opció total d’OI ha suposat un 14% de la quota de mercat total per import Skew’s dades d’ahir.

La creixent OI es podria explicar per la possibilitat que hi hagi més clients institucionals que ocupin càrrecs a llarg termini.

Opcions BTC totals d’interès obert. Font: Esbiaixar

Des que CME i Bakkt han incorporat més clients institucionals, es tornen a debatre els reptes de seguretat. La pirateria de diversos intercanvis a tot el món ha amenaçat alguns inversors. Per exemple, Binance ho era piratejat fa més de 7.000 bitcoins fa un any.

Arca va assenyalar en el seu últim informe que el CME ofereix una mica conegut "Canvi per Físic" opció – que és un acord bilateral entre contraparts que permet establir la seva posició llarga amb bitcoins reals.

L’intercanvi criptogràfic lliurat físicament amb seu a Nova York de Bakkt va anunciar la seva nova cobertura d’assegurança i té reportat que ha incorporat 70 clients institucionals. El desenvolupament d’aquesta infraestructura també ajudarà a atraure més inversors institucionals.

Anàlisi tècnica de Bitcoin

Segons el preu OKEx BTC Quarterly Futures (BTCUSD20200626), Bitcoin continua funcionant entre els 9.280 i els 10.200 dòlars, a curt termini, i encara en un canal ascendent. Mentre es mantingui el suport de 9.280 dòlars, la tendència a curt termini hauria de ser dominada pels bous.

A causa del volum de negociació sense canvis per al comerç intradia, perseguir el preu en una tendència alcista podria ser molt arriscat. Esperem que el rang estret finalitzi al maig, fins a la seva caducitat.

Gràfic 4Ex de OKEx BTC Quarterly Futures (BTCUSD0626). Font: OKEx

Anàlisi tècnica Ethereum

Per a futurs trimestrals OKEx Ethereum (ETHUSD0626), 205 dòlars són el nivell de suport clau per a la negociació a curt termini. Si no podem veure un desglossament de preus superior als 220 dòlars amb un volum enorme, podria ser un altre parany de bous.

Encara no podem veure una tendència independent en el preu de l’èter.

Gràfic 4Ex de OKEx ETH Quarterly Futures (ETHUSD0626). Font: OKEx

Exempció de responsabilitat: Aquest material no s’ha de prendre com a base per prendre decisions d’inversió ni interpretar-se com una recomanació per realitzar transaccions d’inversió. La negociació d’actius digitals comporta un risc important i pot provocar la pèrdua del capital invertit. Heu d’assegurar-vos que compreneu plenament el risc que comporta i que tingueu en compte el vostre nivell d’experiència, els objectius d’inversió i, si cal, consulteu assessorament financer independent

OKEx Insights presenta anàlisis de mercat, funcions en profunditat i notícies seleccionades de professionals de criptografia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner