Триъгълник за конвергенция на биткойн форми, оттегляне отдолу може да получи поддръжка около $ 6,950: Crypto Market Daily

Четвъртък, 23 април: повечето топ криптовалути отчитат леки до умерени печалби през последните 24 часа.

Биткойнът (BTC) продължава да се движи над 7 000 долара, отчитайки ръст от 1,5% през деня.

Ethereum (ETH) е нараснал с 3,4%, отчитайки втория най-голям ръст от първите десет монети.

XRP на Ripple е спечелил само 0,6% през последните 24 часа, като все още се търгува под $ 0,19.

$ 7,200 е трудно да се скъса с текущите обеми

1H диаграма BTC / USD Данни за вечен суап. Източник: OKEx.com

След като биткойнът беше потиснат от зоната на съпротива между $ 7,200- $ 7300, тази сутрин тенденцията спадна назад и сега намери подкрепа на $ 7050. През последните два часа тенденцията видя сигнал за отскок, но пространството е ограничено, тъй като не е лесно да се пробият $ 7 200 при текущите нива на звука.

Червените кръгове на 1-часовата диаграма по-горе показват, че тъй като цената достигна връх на 7 470 долара на 7 април, върхът на всеки следващ отскок беше по-нисък – удряйки около 7300 долара и след това 7200 долара.

Зелените кръгове показват, че всяко почасово отстъпление отдолу също е било по-високо от предишното, около $ 6450 и след това $ 6750.

Има класически характеристики на модел на сходен триъгълник. Следователно може да се предвиди, че отдръпването на дъното по време на този етап може да получи подкрепа около $ 6,950. Инвеститорите трябва да отбележат, че ако отдръпването или отскокът се движат по-високо или по-ниско от предходния връх или дъно, това вероятно означава, че следващата тенденция ще бъде видима на дневно ниво.

Движещата се зона на биткойн се стеснява между MA (30) и MA (60)

1D диаграма BTC / USD Непрекъснати суап данни. Източник: OKEx.com

1-дневната диаграма на Биткойн все още показва, че в момента тенденцията не е нарушила подкрепата на MA (30) или съпротивата на MA (60). Въпреки това, движещата се зона се стеснява, което означава, че почивката може да се случи през следващите дни.

Търговците трябва да потвърдят, че почивката е рационална, преди да навлязат на пазара. По време на пробив може да се появят две условия. В условие 1 тенденцията е силна и е възможно повече от една трета от първия счупващ се свещник да се образува над MA (60). Тенденцията е трудна за връщане към предишната област в това състояние. В противен случай, ако има само по-малко от една трета от свещника над MA (60), това може да означава, че счупването е слабо и е възможно да е капан. Същият принцип се прилага, ако падне под MA (30).

Нива на съпротива и подкрепа

 • Краткосрочна съпротива: $ 7,200
 • Средносрочна съпротива: $ 7 300
 • Краткосрочна поддръжка: $ 7050
 • Средносрочна поддръжка: $ 6,950

Поддръжката на ETH MA (30) трябва да бъде доказана

1H ETH / USD вечни суап данни. Източник: OKEx.com

ETH’s MA (30) се оказа ефективна подкрепа през последните три часа. Все пак се нуждае от време, за да докаже силата на подкрепата, тъй като периодът за проверка е кратък.

Въпреки това, въпреки че тенденцията някога е достигнала $ 187, което е малко по-ниско от скорошния връх около $ 189, бичият потенциал на ETH не е нараснал до силно ниво досега. Липсва енергия за отскок.

Ако тенденцията отново падне под $ 175 този уикенд, вероятно ще формира модел с двоен връх и цената може да тества $ 166. От друга страна, ако цената все още може да се стабилизира на 180 долара след оттеглянето, при това състояние е възможен допълнителен отскок за тестване на 189 долара.

Нива на съпротива и подкрепа

 • Краткосрочна съпротива: $ 183
 • Средносрочна съпротива: $ 187
 • Краткосрочна поддръжка: $ 178
 • Средносрочна поддръжка: $ 175

XRP има поддръжка от $ 0,1855

4H XRP / USD данни за непрекъснат суап. Източник: OKEx.com

Както показва 4-часовата диаграма на XRP, тенденцията временно се поддържа от $ 0,1855 след пробив през вчера. Обратният модел на чук обаче, който се образува преди два часа, даде отслабващ сигнал на биковете. В момента съпротивата около $ 0,1920 е достатъчно трудна.

Нивото на звука също намалява до рекордно ниско ниво и растежът може да се случи всеки момент през нощта. От гледна точка на настоящите нива на съпротива и подкрепа, е по-вероятно да паднат, но тенденцията може да се възстанови, без да докосне $ 0,1780, ако мечият обем не може да продължи да расте.

За краткосрочните инвеститори, тъй като движещият се диапазон се стеснява, а XRP е монета, която колебае драстично, важно е да запомните, че не можете да задържите твърде дълго и да зададете подходяща стоп загуба.

Нива на съпротива и подкрепа

 • Краткосрочна съпротива: $ 0,1920
 • Средносрочна съпротива: $ 0,1950
 • Краткосрочна поддръжка: $ 0,1855
 • Средносрочна поддръжка: $ 0,1780

Опровержение: Този материал не трябва да се приема като основа за вземане на инвестиционни решения, нито да се тълкува като препоръка за участие в инвестиционни сделки. Търгуването с цифрови активи включва значителен риск и може да доведе до загуба на инвестирания ви капитал. Трябва да сте сигурни, че напълно разбирате свързания риск и да вземете предвид нивото си на опит, инвестиционни цели и да потърсите независим финансов съвет, ако е необходимо.

Следвайте OKEx на:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner