Principis i estratègies d’opcions de criptografia OKEx III: Delta i Delta-Neutral

Aquesta sèrie cobreix una opció de grec, Delta i idees comercials relacionades.

Jo. Delta

Ara introduïm el grec de l’opció, que és “derivat parcial del preu de les opcions respecte a cada factor de preu (preu subjacent, volatilitat, temps fins a la caducitat, tipus d’interès lliure de risc)”. I en aquest article tractarem Delta, que és un derivat parcial primer pel que fa al preu de l’actiu subjacent, i representat com

Per acostar-se al concepte, per exemple, si hi ha un canvi de preu de l’opció de trucada BTC amb un increment de 50 dòlars, quan el preu puntual BTC augmenta 100 dòlars, el delta és de 0,5 (: = 50/100). Per a les opcions de venda, això passa de la manera contrària, ja que el preu de la BTC puja i, a continuació, el preu de les opcions de venda baixarà, per exemple, BTC puja de 9000 a 9200 dòlars i posa el preu de les opcions de caiguda en 100 dòlars i, a continuació, l’opció de delta és -0,5 (: = -100/200).

A més, amb l’opció de diners, el delta es disputa al voltant de 0,5 i -0,5 per a trucades i trucades, respectivament, ja que la probabilitat d’estar en els diners és de 50/50 (en realitat, el delta de trucada està esbiaixat a una mica més gran que 0,5 i torneu a resumir quin toqueu primer quan vau entrar al mercat d’opcions per primera vegada). I, a fons, el delta serà molt proper a 1 per a una opció de trucada, ja que a mesura que augmenti el preu al comptat, el pagament de l’opció es garantirà com a “S – K”. Per tant, el delta de l’opció de trucada oscil·larà entre 0 i 1 i l’opció de delta de posició estarà entre -1 i 0.

malgrat això, Opció OKEx BTC Delta es defineix com [Black-Scholes Delta: preu marcat de l’opció] per obtenir una cobertura perfecta i veureu que l’interval i el nombre en si són diferents amb una definició que es coneix habitualment, que s’indica al principi, però no gaire lluny de la vostra comprensió i encara més fàcil i eficaç Hem implementat aquest enfocament ja que l’opció BTCUSD és diferent de les opcions tradicionals, preu i negociació basada en BTC. Creiem que aquesta implementació mantindrà els nostres usuaris en una situació millor, idealment perfecta i rendible, quan cobreixi la seva posició de manera real. Analitzem-ho més a la secció següent.

Per últim, abans de passar al següent pas, si escriviu (veneu) una opció de trucada, el delta es revertirà.

II. Delta-Neutre?

Hem conegut una cartera neutral delta, que eliminava el risc de moviment subjacent dels preus. Simplement, funciona així.

Suposem que teniu 1 BTC. Esteu positiu sobre el preu a llarg termini de la pujada de BTC, però no esteu segur ni tan sols us preocupa el proper esdeveniment a la meitat. Per tant, decidiu construir una posició neutra delta durant un temps, així que compreu 20 opcions de venda amb delta -0,5, i estareu segur, teòricament. Com?

Tanmateix, si implementeu aquesta idea, només funciona un breu període de temps, ja que el delta es basa en canvis infinitesimals i us adonareu que és difícil gestionar cada canvi minut de fluctuació de preus de BTC. Sí, enfocament del llibre de text. De manera que la cobertura perfecta només dura un curt període de temps (o, en una quantitat molt petita de canvis de preu) i no funcionaria eficaçment en el comerç de criptografia real, on l’índex està en dòlars americans, però es cotitza i es negocia en BTC. Per tant, ens agradaria presentar el nostre nova definició delta.

Comprovarem l’eficàcia de la cobertura rellevant en termes de PnL, mitjançant la construcció d’una cartera neutral delta amb els nostres futurs BTC, que es basa en el mateix índex subjacent i un instrument més barat en comparació amb el spot, també en funció de la maduresa..

Assumpció

L’índex actual de BTCUSD és de 10.000 dòlars, i teniu una opció de venda de 10 amb una vaga de 15.000 dòlars, que caducarà en dos mesos. Veuríeu el preu de l’opció com a 5400 $ (equivalent, 0,54 en BTC) amb BS delta com a -0,7899. Tot i això, per cobrir perfectament, OKEx proporciona Delta com a -1,3299 (: = -0,7899-0,54), en lloc de -0,7899. Per què?

Escenari 1. Resultat PnL de la cobertura basada en BS Delta

Tenint en compte el mateix contracte de futurs a venciment (que expira en dos mesos), el delta de futurs és de 0,01 (: = 100/10000).

El nombre requerit de contracte de futurs per enyorar l’opció de 10 put amb BS delta Hedge es calcula així:

Segons l’enfocament de cobertura BS Delta, es necessiten 79 contractes de futurs, de manera que hem construït la nostra cartera amb 10 Put i 79 futurs.

Al cap d’un temps, el preu es va moure, per exemple, l’índex BTCUSD va arribar als 12.000 dòlars. Com canvia el valor de la cartera?

Posant la resta de condicions sense canvis, excepte que el preu va augmentar en 2.000 dòlars, podem comprovar que el valor de l’opció Put s’ha canviat a 3.970 dòlars (: = 0,3309 BTC). I els futurs PnL van canviar a 0,1316 (: = (100 / 10000-100 / 12000) * 79)

Per tant, PnL total = (0,3309-0,54) + 0,1316 ≈ -0,08 BTC

Escenari 2. Resultat PnL de la cobertura basada en PA Delta

Amb PA Delta, aplicant el mateix enfocament des de dalt,

Així, construireu la vostra cartera neutral delta amb 10 Put i 133 futurs.

Si apliqueu el mateix enfocament indicat a l’escenari 1, podeu obtenir el PnL total de la següent manera,

Canvi del valor de la posició futura 0,2216 (: = (100 / 10000-100 / 12000) * 133)

PnL total = (0,3309-0,54) + 0,2216 ≈ 0,01 BTC

Conclusió

Hem comprovat els casos anteriors per comprovar l’eficàcia de la cobertura amb Delta Hedge i amb Delta Hedge existents. Hi hauria d’haver un problema d’arrodoniment i, a causa de la no linealitat del valor de l’opció, combinada amb el preu BTC i la propietat comercial, van produir petites restes, la PnL coberta de PA Delta convergia a 0. a baix, la nostra idea de PA Delta és situar la vostra cartera en una cobertura perfecta en el moment de la transacció i protegir la vostra cartera de qualsevol variació de preus, ja sigui a dins o fora. I, encara millor, acaba amb un petit benefici, gairebé segur, ja que té la forma d’una paràbola inclinada i aplanada, una bardissa apuntada a la sella!

Per tots els motius anteriors, els comerciants d’opcions OKEx es beneficiaran de confiar el nostre servei de paràmetres centrat en l’usuari, PA Delta, i en lloc de la idea teòrica que afecta les decisions comercials. A més, es comenten altres paràmetres i greeks a la següent sèrie, així que estigueu atents i gaudiu d’un nou any de negociació.

Seguiu OKEx a:

Lloc web: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner