Preu BTC reforçat per SUSHI i una renovació de DeFi Surge renovada

Durant la nit, el mercat de criptomonedes va tornar a veure augmentar la capitalització total a mesura que va augmentar la demanda de fitxes de finançament descentralitzades. La mètrica va augmentar un 3,2% significatiu per superar els 400.000 milions de dòlars, segons les dades de CoinGecko. Al mateix temps, la quota del mercat global de Bitcoin (BTC) va caure fins al 54,8%.

Mentre tothom es precipitava a diversos projectes de producció agrícola, la demanda d’Eter (ETH) va augmentar, augmentant un 8,85% durant la nit. Ether ha estat el principal motor que ha impulsat el mercat aquesta setmana i ha fet pujar el preu de Bitcoin un 2,02% fins a uns 11.900 dòlars. No obstant això, evidentment, altres participants principals no són afavorits pels participants del mercat i tenen un rendiment inferior significativament a ETH, amb EOS i Litecoin (LTC) només un 2,21% i un 1,82%, respectivament..

El tauler d’índex de token OKEx apareix en verd a partir de les 7:00 del matí UTC de l’1 de setembre. Font: OKEx

D’acord amb DeBank, el valor total bloquejat a DeFi ha superat els 11.000 milions de dòlars i SushiSwap (SUSHI) és el més calent del menú. El 28 d’agost es va llançar la forquilla Uniswap i el seu valor total bloquejat va superar els 270 milions de dòlars en menys de 12 hores. Ara mateix, SushiSwap ha agregat més de 1.500 milions de dòlars en tokens, o aproximadament el 80% del total d’actius Uniswap, segons Sushiboard.

El valor total bloquejat a DeFi continua augmentant. Font: DeBank

Sushiswap afegeix un incentiu simbòlic a Uniswap assignant una part de les seves comissions de negociació als titulars del símbol SushiSwap SUSHI, que es pot vendre al mercat secundari. A causa de l’avantatjosa economia de tokens SUSHI i els grups d’alt rendiment, SUSHI és el nom més popular entre els tokens DeFi en aquests dies. A més, el competició per a les quals s’haurien de cotitzar grups de liquiditat a SushiSwap és ferotge, cosa que va augmentar ràpidament la demanda de SUSHI ahir. Fins i tot estem veient que alguns projectes compren vots a SushiSwap per tal que els seus projectes tinguin més possibilitats de ser llistats. Els líders actuals en aquesta competició són YAMV2-ETH, SRM-ETH, REN-ETH, sUSD-BASED i altres.

És important tenir en compte que qualsevol error de codi menor pot tenir conseqüències incalculables per a aquestes plataformes descentralitzades i convertir-se en un caixer automàtic per als pirates informàtics. Fins ara, SushiSwap no ha completat una auditoria formal.

El sèrum (SRM) també tenia demanda ahir i va augmentar un 27% durant la nit, a causa de l’alta probabilitat de figurar a la propera ronda de SushiSwap. Altres fitxes DeFi que superen el 20% durant la nit són Compound (COMP), Curve (CRV) i UMA. TRON llançarà el seu projecte de mineria de liquiditat, SUN, el 2 de setembre i augmentarà un 15%.

SushiSwap / Pools i percentatge de liquiditat Uniswap. Font: Sushiboard

Llistats nous

OKEx es complau en anunciar que SushiSwap (SUSHI), YFValue (YFV) i PowerPool Concentrated Voting Power (CVP) ja apareixen a OKEx.

Tots els tokens esmentats es poden dipositar als comptes OKEx immediatament. Els parells comercials SUSHI / USDT, YFV / USDT i CVP / USDT estaran disponibles avui a les 10:00 hores UTC. SUSHI / ETH, YFV / ETH i CVP / ETH estaran disponibles avui a les 11:00 UTC.

Els millors guanyadors i perdedors d’altcoin

  • TCT / USDT + 87,09%
  • XUC / USDT + 36,63%
  • CRV / USDT + 31,21%
  • ORS / USDT -11,51%
  • YEE / USDT -12,10%
  • YFII / USDT -25,01%

Els altcoins de capital petit continuen enlairant-se. Exchange Union (XUC) va situar-se en la llista de guanyadors principals per segon dia consecutiu i va pujar un 36,63%. El gran guanyador d’avui ha estat TokenClub (TCT), que va augmentar el 87,09% durant la nit.

Anàlisi tècnica BTC

BTC ha augmentat fort aquest matí després de fer una correcció al nivell de 11.550 dòlars, el llindar intradia esmentat ahir. És clar veure que BTC està sent impulsada per grans altcoins com ETH i TRX.

Actualment, BTC funciona al nivell crític de 11.900 dòlars. Si es pot mantenir aquest nivell, podria continuar desafiant els màxims anteriors prop de 12.200 dòlars.

Gràfic OKEx BTC Perpetual Swap 1h – 9/1. Font: OKEx, TradingView

Anàlisi tècnica ETH

El preu de Ether ha estat fort després de retrocedir en el suport de 430 dòlars i després establir immediatament un nou màxim local de 467 dòlars. A causa de la concentració ràpida, el suport a 445 dòlars ara està més lluny.

Si la mania que envolta el DeFi es pot mantenir aquesta setmana, la demanda d’ETH també es mantindrà. Una correcció significativa seria menys probable.

Taula de preus Ethereum: 9/1Gràfic OKEx ETH Perpetual Swap 1h – 9/1. Font: OKEx, TradingView

No sou un comerciant OKEx? Obteniu informació sobre com començar a negociar!

OKEx Insights presenta anàlisis de mercat, característiques detallades, investigacions originals & notícies de professionals de criptografia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner