OKEx Technical Weekly: 24 de febrer de 2020

Punts clau

 • Els mercats de criptomonedes estan en mode de risc després que Bitcoin no aconseguís els nivells clau de 10000.
 • Les dades suggereixen que el sentiment general sobre els actius criptoactius va assolir el màxim històric, però el sobreentusiasme podria ser baixista en el preu.
 • L’ETH sembla en mode d’espera; LTC encara té marge per córrer; ADA mostra una divergència alcista.

Ha estat una sessió de risc a l’espai de criptomonedes dilluns, ja que el preu del bitcoin es va estancar als nivells de 9700. Això es va produir després que Bitcoin hagi cotitzat breument a prop de la zona clau 10000 durant el cap de setmana. Tanmateix, sembla que els operadors ja esperaven aquesta correcció, ja que els futurs de CME han produït una bretxa horària abans a la sessió.

Tot i que les expectatives positives de la reducció a la meitat continuen essent intactes, l’entusiasme dels mercats a BTC podria convertir-se en un comerç multitudinari, que podria augmentar els riscos d’una llarga pressió o tenir un impacte negatiu en el preu a curt termini.

Figura 1: Sentiment de la classe de recursos de criptografia Sentix (font: Sentix)

Figura 2: CME Bitcoin Futures Gap Down (Font: Tradingview)

La figura 1 mostra l’índex de sentiments de la classe d’actius Sentix Cryptocurrency. L’índex acaba de superar el màxim històric de -11,5. Tot i que el valor negatiu significa que molts inversors segueixen tenint una actitud pessimista cap a la criptografia com a actiu, però la tendència ha anat a l’alça. Tot i això, Manfred Hubner, director general de Sentix, creu que la pujada de preus de Bitcoin podria frenar-se si fos així "entusiasme dels inversors" continua.

Figura 3: Resum CME CoT (Font: CME Group)

Val a dir que el compte apalancat ha estat augmentant les seves posicions curtes de bitcoins en futurs i opcions de CME durant tres setmanes consecutives. Això també podria enfortir un cas baixista de BTC a curt termini.

En altres llocs, hem vist correccions de preus en els principals monedes alternatius després BTC no ha pogut recuperar els nivells crítics de 10000. En el moment d’escriure aquest document, ETH va caure un 1,5%, mentre que XRP va renunciar a més del 3%. Els noms recents superen els noms com ÀTOM i XTZ tots dos van reduir més del 8%.

Anàlisi de preus

BTCUSDT: encara hi ha marge per rebotar abans de fer un gir?

 • BTCUSDT ha produït alguns màxims més baixos al gràfic de 4 hores durant més d’una setmana i ha format un canal descendent a curt termini.
 • Tot i que el preu s’ha situat a prop de la Bollinger Band mitjana, l’indicador d’impuls suggereix que encara hi havia marge perquè el preu rebotés a curt termini. Tot i això, el rebot podria afrontar la seva primera resistència prop del 9950.
 • L’extrem superior del recent canal baixant al voltant del 10050 podria ser una altra resistència significativa.
 • Si el preu no aconsegueix trencar la resistència del canal, podria reforçar el cas baixista de tornar a provar el retrocés del 38,2% de Fibonacci prop del 9320.

Figura 4: gràfic de 4 hores BTCUSDT (font: OKEx; Tradingview)

ETHUSDT: mode d’esperar després de la concentració massiva?

 • ETHUSDT ha estat fixat en un interval de 6 hores i les bandes de Bollinger han anat apretant molt lentament, suggerint que la volatilitat dels preus podria augmentar, però potser més tard.
 • Sembla que el parell formava un patró triangular, cosa que també indica que els comerciants han adoptat recentment un enfocament d’esperar.
 • No obstant això, els indicadors de moment han mostrat una divergència una mica baixista.
 • La resistència superior prop del 285 podria ser el primer nivell a observar i l’extrem inferior del 260 podria ser una altra referència.

Figura 5: gràfic ETHUSDT de 6 hores (font: OKEx; Tradingview)

LTCUSD: els toros encara no estan cansats?

 • La recent concentració de LTCUSDT ha enviat el preu del parell de 38 a més de 80 aquest any, cosa que el converteix en un dels principals guanyadors entre els principals monedes.
 • Tot i que la tendència alcista del 2020 continua essent ininterrompuda en gran mesura, les recents accions de preus podrien haver preocupat alguns toros de LTC, ja que no va aconseguir trencar els 84 nivells.
 • Sembla que es crea un patró de triangle ascendent, i un trencament al capdavant podria permetre al parell tornar a provar els 84 nivells. Els màxims més alts de la RSI també van enfortir un cas alcista de LTC a curt termini.
 • Si es veu un cas baixista, l’àrea del 70 és el primer nivell a veure.

Figura 6: Gràfic de 6 hores LTCUSDT (font: OKEx, Tradingview)

ADAUSDT: divergència alcista després de la bifurcació dura

 • ADAUSDT ha guanyat força des de la setmana passada, ja que l’RSI ha estat en una divergència alcista. Al mateix temps, la tendència alcista del William% R es va mantenir intacta, cosa que suggereix que es podria esperar un repunt del preu.
 • L’estrenyiment de les bandes de Bollinger sembla estar en procés. Una altra pressió podria ser un altre signe de potencial augment de la volatilitat dels preus.
 • El màxim anterior de 0,063 podria ser el primer nivell a veure, i el suport inferior prop de 0,055 sembla decent en aquest moment.

Figura 7: gràfic ADAUSDT de 6 hores (font: OKEx; Tradingview)

Seguiu OKEx a:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/OKExOfficial_English

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Lloc web: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner