Els rumors de PayPal augmenten el preu de Bitcoin, però les opcions que caduquen configuren per augmentar la volatilitat: dimarts tècnic

En breu

  • El preu de Bitcoin (BTC) ha repuntat fins a la zona de 9.600 dòlars per rumors sobre la integració de criptografia de PayPal
  • S’espera que la volatilitat del mercat augmenti abans que caduquin els principals contractes d’opcions BTC
  • Les dades mostren que la valoració actual de BTC té més potencial a l’alça i espai per créixer

Visió general del mercat

El sentiment als mercats de criptomonedes va millorar dimarts al matí a l’Àsia (UTC de 20:00 a 21:00), ja que Bitcoin va recuperar inicialment els nivells de 9.600 a 9.800 dòlars abans d’una curta correcció. El rebot va arribar després informes va destacar el de Paypal ofertes de feina buscant enginyers criptogràfics, alimentant els rumors sobre una possible integració de Bitcoin.

Tot i això, s’espera que la volatilitat del mercat es mantingui alta aquesta setmana malgrat els rumors de Paypal a causa dels contractes d’opcions BTC de juny que s’acosten a la seva caducitat. Val a dir que els mercats spot solen ser més volàtils abans i durant les venciments d’opcions importants.

Mentrestant, les dades de Glassnode mostren que la proporció Valor de mercat a valor realitzat (MVRV) de BTC s’ha mantingut en nivells relativament baixos malgrat la recent pujada de preus.

Bitcoin MVRVRelació Bitcoin MVRV (7d-MA); Font: Glassnode

La ràtio MVRV indica si BTC ha cotitzat per sobre o per sota del seu valor raonable en relació amb el seu preu realitzat. Quan la proporció està entre 1 i 2, significa que BTC es pot subvalorar, quan la proporció és més alta, reflecteix la sobrevaloració. Amb l’actual ràtio MVRV d’1,6, el potencial alcista de Bitcoin continua sent gran, tot i que els preus del mercat s’han anat aproximant als 10.000 dòlars.

En altres llocs, DigiByte (DGB), Ontologia (ONT) i Bitcoin Diamond (BCD) es van situar entre els millors guanyadors de l’espai altcoin, mentre que Hycon (HYC) i Orbs Hybrid Blockchain (ORBS) va renunciar entre un 6% i un 9% a la sessió inicial de dimarts.

Anàlisi de preus

BTC / USDT: encara no s’inverteix la tendència?

L’impuls s’ha tornat positiu per a BTC / USDT ja que el parell ha trobat intactes els suports inferiors del patró del triangle. Aquest impuls alcista també es reflecteix en el RSI i el DMI. Tot i que el MACD es va mantenir en vermell, la diferència entre les dues línies s’ha anat reduint. Tot i això, el RSI ha sortit de la seva tendència recent, mentre que el + DI ha avançat per sobre del -DI i del ADX. Tots dos indicadors insinuen que es produirà un canvi positiu.

Tot i aquest canvi positiu de sentiment, però, és difícil anomenar les accions de preus de dimarts com a inici d’una inversió de tendència. Això es deu al fet que el parell continua operant dins del patró del triangle, i cal una ruptura per confirmar una inversió definitiva.

Si el sentiment positiu es manté intacte, el parell pot tornar a provar l’àrea de 9.800 a 10.000 dòlars, que continua sent un nivell de resistència significatiu.

El suport a 9.200 dòlars podria ser l’àrea inferior a veure, que si es provava, podria augmentar la probabilitat de tornar a revisar la línia de tendència d’un any de resistència convertida en resistència a prop de 8.850 dòlars.

Gràfic BTC USDT BTC / USDT va trobar suport a la part inferior del triangle; Font: OKEx, Tradingview

ETH / USDT: estrella fugaç en curs?

ETH / USDT reflecteix un avanç important similar al de BTC / USDT; tanmateix, no hem vist prou poder adquisitiu a prop del màxim de dimarts d’uns 246 dòlars. En aquest escenari, la parella pot produir fàcilment un diari "Estrella fugaç" patró, que normalment és un canelobre baixista amb una llarga ombra superior.

El parell també gairebé ha arribat a la banda superior de Bollinger, que es pot considerar un signe precoç de sobrecompra, tot i que el RSI es manté per sota dels 70. A més, el volum comercial no va augmentar significativament juntament amb el preu, reforçant encara més el cas de una correcció a curt termini. L’interval de 227 a 251 dòlars que vam destacar al nostre document última publicació va continuar sent vàlida i encara podria ser la referència per a aquesta setmana.

Gràfic ETH USDT“Estrella fugaç” diària ETH / USDT en curs; Font: OKEx, Tradingview

XRP / USDT: es deu un rebot a curt termini?

Al nostre dimarts tècnic anterior, vam destacar com els ossos XRP van mantenir el control la setmana passada i, des de llavors, XRP / USDT ha tocat el suport inferior del triangle com s’esperava.

Els primers signes mostren que els toros poden començar a tornar aviat, amb l’estocàstica que produeix un creuament alcista i l’RSI comença a esclatar. Tot i això, fins i tot si es va materialitzar un rebot a curt termini, la resistència superior del triangle, prop de 0,198, continua sent vàlida. Un cop més, en aquest moment no es pot confirmar la inversió de la tendència.

XRP USDTXRP / USDT podria recuperar-se a partir d’aquí; Font: OKEx, Tradingview

ONT / USDT: sobrecompra?

ONT / USDT ha estat un dels altcoins de millor rendiment a la plataforma de negociació OKEx aquest dimarts, guanyant un 5% durant la sessió.

El parell ha produït una ruptura a l’alça respecte al model triangular recent, i aquest impuls alcista també es pot veure al MACD. No obstant això, a mesura que cotitza a l’alça, també s’acosta a la mitjana mòbil de 365 dies, que sembla ser un fort nivell de resistència.

0,7 dòlars podria ser la primera àrea a veure, després de la qual vam poder veure el parell assolint 0,76 dòlars. A la part negativa, 0,63 dòlars es manté actiu.

Gràfic ONT USDTONT / USDT va produir una ruptura diària; Font: OKEx, Tradingview

Exempció de responsabilitat: aquest material no s’ha de prendre com a base per prendre decisions d’inversió ni interpretar-se com una recomanació per realitzar transaccions d’inversió. El comerç d’actius digitals comporta un risc important i pot provocar la pèrdua del capital invertit. Heu d’assegurar-vos que compreneu plenament el risc que comporta i que tingueu en compte el vostre nivell d’experiència, els objectius d’inversió i, si cal, consulteu assessorament financer independent

OKEx Insights presenta anàlisis de mercat, funcions en profunditat i notícies seleccionades de professionals de criptografia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner