El conflicte entre els EUA i la Xina exerceix pressió sobre els actius de risc: Crypto Market diari

Els actius de risc han disminuït generalment en les darreres 24 hores a causa de la escalada del conflicte entre els Estats Units i la Xina. Després que el primer requerís aquest dimarts el tancament del seu consolat general a Houston, la Xina va anunciar divendres una contramesura ordenant als EUA que tanquessin el seu consolat a Chengdu.

Les accions nord-americanes van tancar dijous, principalment a causa de la disminució de les accions tecnològiques. L’índex compost Nasdaq va caure 244,71 punts, un 2,2%, mentre que el S&El P 500 va caure 40,36 punts, o 1,23%. Els tres principals índexs del mercat borsari xinès han caigut col·lectivament aquest matí, amb l’índex compost de Xangai que ha caigut gairebé un 4%, perdent els 3.200 punts.

Mentrestant, el preu de futurs de l’or s’acosta al màxim. El preu dels futurs d’agost a la Borsa Mercantil de Nova York va augmentar en 24,90 dòlars, un 1,3%, fins a tancar-se en 1.890 dòlars per unça. A partir del gràfic mensual, el preu de l’or ha sortit d’un patró alcista de tassa i maneig alcista. El següent nivell de resistència podria ser el màxim històric de 1.923 dòlars.

Mentrestant, Bitcoin no va aconseguir augmentar i va iniciar un retrocés després d’arribar a un màxim de 9.678 dòlars, segons el preu de l’índex OKEx BTC. L’èter (ETH), en canvi, va augmentar un altre 3,14% a causa de l’optimisme al voltant del testnet final ETH 2.0.

La capitalització de mercat total de les criptomonedes es va mantenir en 289.000 milions de dòlars. De la mateixa manera, el domini de Bitcoin es manté sense canvis, segons les dades de CoinGecko.

Altres criptomonedes de gran capitalització també han entrat en una fase de retrocés, amb Bitcoin Cash (BCH) i EOS caient un 1,57% i un 2,27%, respectivament. ChainLink (LINK) no va aconseguir trencar la resistència de 8,00 dòlars i va tornar al nivell de 7,70 dòlars. Algorand (ALGO) va disminuir un enorme 6,8% en les darreres 24 hores.

Tauler d’índex de token OKEx a partir de les 8:00 UTC. Font: OKEx

L’interès total obert per a futurs BTC ha augmentat un 0,57% més, fins als 4.500 milions de dòlars en els principals intercanvis, amb OKEx en posicions de 910 milions de dòlars. L’augment continuat de l’interès obert està causant nerviosisme al mercat de les criptomonedes, ja que les dades històriques mostren que normalment acaba amb un bloqueig quan l’interès obert és excessivament gran..

Interessos oberts de futurs d’intercanvi BTC (mil milions de dòlars). Font: esbiaixar

Llistats nous a OKEx

Ara es mostren dos tokens DeFi actualitzats a OKEx.

Els dipòsits d’equilibrador (BAL) han estat actius des de les 7:00 UTC del dia d’avui. La negociació puntual de BAL / USDT i BAL / BTC estarà disponible a les 2:00 am UTC. L’altcoin ha augmentat més d’un 30% en els darrers set dies.

A més, el protocol de liquiditat de derivats Synthetix (SNX) ha obert avui la negociació al comptat contra BTC i USDT a les 7:00 UTC UTC. SNX ha augmentat al voltant del 75% el darrer mes, però no s’ha produït cap altre augment la setmana passada.

Els millors guanyadors i perdedors

  • DGB / USDT + 9,88%
  • ZEN / USDT + 9,32%
  • NULS / USDT + 6,34%
  • AERGO / USDT -9,28%
  • MITH / USDT -9,96%
  • BNT / USDT -10,58%

Els altcoins de capitalització petita no s’han tornat especialment salvatges en les darreres 24 hores. El guanyador més gran va ser DigiByte (DGB), un 9,88% més després d’haver augmentat un 11,55% ahir.

Horizen (ZEN) i NULS van augmentar un 9,32% i un 6,34%, respectivament.

El principal perdedor actual és el DeFi token Bancor (BNT). Ha baixat un 10,58% i ha esborrat els guanys d’aquesta setmana.

Anàlisi tècnica BTC

Hem observat una continuada divergència baixista en l’índex de força relativa per hora, que exerceix molta pressió sobre un altre moviment ascendent. El preu del BTC ha estat en fase de correcció durant les últimes hores, però encara està per sobre de la mitjana mòbil de 60 hores.

La mitjana mòbil de 60 hores és un llindar en el comerç actual. Trencar per sota d’aquest nivell podria provocar una venda. El llindar a mig termini ronda els 9.420 dòlars.

Si el preu de la BTC es pot estabilitzar avui, hi ha la possibilitat de fer una altra prova dels nivells de pressió de 9.700 i 9.800 dòlars el cap de setmana.

Per obtenir més dades de negociació de BTC, els comerciants poden consultar l’article Futures Friday d’OkEx Insight publicat avui abans.

OKEx BTC Perpetual Swap 1h gràfic. Font: OKEx, TradingView

Anàlisi tècnica ETH

L’ETH té un patró alcista, que va sortir d’una consolidació de dos mesos aquesta setmana. El llindar intradia es pot moure fins a 266 dòlars, però ETH té el potencial de formar una altra divergència baixista en l’indicador horari RSI.

Gràfic OKEx ETH Perpetual Swap 1h. Font: OKEx, TradingView

OKEx Insights presenta anàlisis de mercat, característiques detallades, investigacions originals & notícies de professionals de criptografia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner