BTC torna a debilitar-se després de no superar els 7.000 dòlars, és possible el doble fons: Crypto Market Daily

Dilluns, 23 de març: els mercats de criptomonedes es mostren en vermell aquest matí, amb totes les deu monedes més baixes com a mínim un 5 per cent el dia.

Bitcoin (BTC) ha perdut gairebé un 7 per cent en les darreres 24 hores, perdent el control de la marca de 6.000 dòlars ahir per canviar al voltant de 5.800 dòlars per temps de premsa.

Ether (ETH) ha caigut al voltant del 7 per cent també el dia, operant poc més de 120 dòlars per pressionar.

El XRP de Ripple ha perdut una mica menys de valor el dia, baixant un 5 per cent fins a cotitzar al voltant de 0,15 dòlars.

BTC torna a caure per sota de la vora superior del triangle i busca un suport inferior de la vora

Gràfic 1H Dades d’intercanvi perpetu BTC / USD. Souce: OKEx.com

El cap de setmana, BTC es va retirar ràpidament després d’haver aconseguit resistir prop de 7.000 dòlars i va arribar als 6.800 dòlars el divendres 20 de març..

Els bous van anar acompanyats d’una certa quantitat de volum quan el preu va passar per la franja de consolidació la setmana passada, però no van aconseguir mantenir el volum després d’aquest.

A mesura que el preu va augmentar lentament fins als 7.000 dòlars, els volums van ser significativament baixos. A més, alguns bous que havien obert posicions superiors als 4.000 dòlars van obtenir beneficis i van abandonar el mercat, provocant una caiguda després de les proves fallides.

Avui en dia, els inversors també podrien tractar la vora inferior del patró del triangle com una línia de tendència alcista. Si es pot suportar el preu quan toca la vora inferior, vol dir que aquesta línia ha demostrat ser efectiva i que la possibilitat d’un moviment alcista serà més gran. En cas contrari, la part inferior pot acumular uns 5.000 dòlars.

Gràfic 1D Dades de permutació perpetua BTC / USD. Souce: OKEx.com

El gràfic d’un dia de Bitcoin també mostra la importància de la línia de tendència alcista esmentada anteriorment. El futur es determinarà si es pot suportar o no el preu a prop d’aquesta línia. Això no vol dir que el fet que aquesta vegada ja s’hagi demostrat eficaç significa que la tendència diària es manté en una tendència alcista: una línia de tendència vàlida sempre ha de demostrar la seva efectivitat almenys tres vegades..

En aquesta etapa, el sentiment del mercat continua dominat per posicions curtes, i tant les parts llargues com curtes necessiten més temps per acumular comptadors. Per tant, és molt probable que el fons es construeixi uns 5.000 dòlars aquesta setmana. El patró de fluctuacions estretes i volàtils encara té una alta probabilitat d’aparició freqüent.

S’ha de recordar als inversors a curt termini que no mantinguin posicions durant massa temps mentre no s’hagi trencat una tendència de forta resistència o suport, per evitar el risc d’explosió provocat per una inversió brusca de la tendència.

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 6.000 dòlars
 • Resistència a mitjà termini: 6.450 dòlars
 • Suport a curt termini: 5.600 dòlars
 • Suport a mitjà termini: 5.000 dòlars

ETH es manté a la zona de proves de bear-bull sòlids de 120 dòlars

Dades d’intercanvi perpetuos de 1H ETH / USD. Font: OKEx.com

Després d’haver aconseguit trencar la forta resistència dels 155 dòlars, ETH ha caigut per sobre del nivell de suport de 120 dòlars. Hi ha molta força de venda entre 137 i 155 dòlars.

El risc de caiguda serà més gran si es trenca el suport de 120 dòlars, ja que és una bona posició per jutjar la força dels bous i els óssos. A més, l’àrea entre 110 i 120 dòlars es pot considerar com una àrea de suport en general, on trencar menys de 120 dòlars és només un senyal de debilitament i només trencar 110 dòlars indica que es provaran 100 dòlars..

Els inversors haurien de notar que si el preu es pot mantenir per sobre dels 120 dòlars, s’espera tornar a provar els 155 dòlars la segona meitat de la setmana.

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 120 dòlars
 • Resistència a mig termini: 134 dòlars
 • Assistència a curt termini: 120 dòlars
 • Suport a mitjà termini: 110 dòlars

Els comerciants XRP busquen assistència a curt termini

Dades d’intercanvi perpetuos de 1H XRP / USD. Font: OKEx.com

No hi ha tantes posicions de suport per a XRP com per a ETH. XRP només té tres nivells de suport eficaç provats abans de crear un nou mínim, que ronda els 0,1400 $, els 0,1270 $ i els 0,1028 $.

El rebot de la setmana passada va ser feble: després que el preu va augmentar només una hora, el volum de compra es va reduir immediatament a un nivell baix i no va experimentar un creixement sòlid després. En lloc d’això, l’activitat de venda va augmentar, cosa que significa que els bous mostraven debilitat i que no és possible trencar 0,1750 dòlars a curt termini.

Els inversors haurien de preocupar-se més pel nivell d’assistència al voltant dels 0,1400 dòlars, si es baixa per sota d’ell significa que es poden tocar en gran mesura els dos següents suports.

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 0,1620 dòlars
 • Resistència a mitjà termini: 0,1750 dòlars
 • Suport a curt termini: 0,1400 dòlars
 • Suport a mitjà termini: 0,1270 dòlars

Exempció de responsabilitat: Aquest material no s’ha de prendre com a base per prendre decisions d’inversió ni interpretar-se com una recomanació per realitzar transaccions d’inversió. El comerç d’actius digitals comporta un risc important i pot provocar la pèrdua del capital invertit. Heu d’assegurar-vos que enteneu plenament el risc que comporta i que tingueu en compte el vostre nivell d’experiència, els objectius d’inversió i, si cal, consulteu assessorament financer independent.

Seguiu OKEx a:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner