Bitcoin sota pressió a 7 mil dòlars, el preu continua buscant assistència a 6.500 dòlars: mercat criptogràfic diari

Dimecres 15 d’abril: Els mercats criptogràfics experimenten molt poca volatilitat durant les darreres 24 hores. La majoria de les criptomonedes principals veuen menys del 1% de fluctuacions de preu el dia.

La volatilitat dels preus de BTC necessita volums coincidents per esclatar

Gràfic 1H Dades d’intercanvi perpetu BTC / USD. Font: OKEx.com

Ahir, el rebot a petita escala de Bitcoin no va poder provar el rang de resistència de 6.900 a 7.000 dòlars. El preu va caure a 6.800 dòlars només després d’una curta estada a 6.990 dòlars. És possible que el preu continuï comprovant aquest nivell de resistència.

L’equip d’anàlisi del mercat d’OKEx creu que la tendència actual d’1 hora està pressionada al nivell de resistència clau de 7.000 dòlars. Aquest nivell es pot convertir en el màxim d’aquest rebot horari i hi ha una probabilitat relativament alta que el preu continuï buscant suport en la direcció de 6.500 dòlars..

Tot i que aquesta setmana es poden tractar 6.500 i 7.000 dòlars com a les vores superiors i inferiors de la zona de tendència, les fluctuacions a petita escala poden fer que el preu es superi els 7.000 dòlars o baixi de 6.500 dòlars..

Tot i això, amb el baix nivell recent de volum de negociació, és gairebé impossible que es produeixi un avenç efectiu. Només quan la volatilitat del preu coincideix amb el volum, un descans pot ser prou fort per continuar.

El rebot actual podria ser la primera onada alcista

Gràfic 1W Dades de permutació perpetua BTC / USD. Font: OKEx.com

Ampliant el marc del gràfic, l’equip d’anàlisi del mercat d’OKEx va marcar la part superior i inferior anterior per assegurar-se que queda clar on identificar les ones.

Normalment, hi ha tres ones principals de retrocés i cinc ones alcistes principals en tot un cicle. Si imaginem que l’enfonsament al març és inferior, l’onada de retrocés des de la part superior, a 13.898 dòlars, pot connectar tres ones, com mostra el gràfic..

La tercera ona de retrocés principal també pot incloure cinc ones secundàries; això significa que el fons actual al voltant de 3.880 $ no és el més baix, de manera que el preu pot crear un nou fons si passa aquesta condició..

A causa de l’efecte de l’apropament a la meitat al maig, la primera condició descrita anteriorment pot tenir una probabilitat més gran de succeir. El rebot actual es pot convertir en la primera onada alcista i, després d’una ona de retrocés (com l’onada 2 en vermell), el preu pot tornar a bombar fins a un punt relativament alt en el futur.

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 6.950 dòlars
 • Resistència a mitjà termini: 7.100 dòlars
 • Suport a curt termini: 6.750 dòlars
 • Suport a mitjà termini: 6.550 dòlars

ETH passa a un patró doble superior

Dades d’intercanvi perpetuos de 1H ETH / USD. Font: OKEx.com

El rebot de l’ETH per avui s’ha bloquejat en 161 dòlars, una mica inferior a l’anterior, que rondava els 162 dòlars. El preu s’ha suprimit en 160 dòlars després d’un feble rebot.

Si observem el gràfic d’1 hora d’ETH a dalt, la tendència evoluciona cap a un patró doble superior. Com que la segona part superior és inferior a la primera, aquest patró serà més feble que l’escenari clàssic.

Si el següent rebot no pot trencar els 160 dòlars, el patró doble superior es podria formar amb èxit i és probable que el preu provi el suport al voltant dels 155 dòlars. Si cau per sota, el preu continuarà obtenint suport a 150 dòlars.

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 160 dòlars
 • Resistència a mitjà termini: 165 dòlars
 • Suport a curt termini: 155 dòlars
 • Suport a mitjà termini: 150 dòlars

Els rebots XRP recents formen una línia de tendència baixista

Dades d’intercanvi perpetuos de 1H XRP / USD. Font: OKEx.com

0,1900 dòlars s’està convertint en la primera resistència al preu de XRP. El gràfic d’1 hora anterior mostra que connectar cada part superior de cada rebot recent crea una línia de tendència baixista. La línia de tendència ja s’ha provat efectivament dues vegades.

Si la línia de tendència encara suprimeix la tendència per tercera vegada, pot significar que la línia de tendència es pot tractar com una resistència dura i serà una referència significativa per jutjar la direcció futura de la tendència..

Si la tendència no torna a provar 0,1900 dòlars a curt termini, és probable que baixi de 0,1850 dòlars i, fins i tot, fins i tot per provar el suport per sota de 0,1800 dòlars, que és a prop de 0,1760 dòlars..

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 0,1925 dòlars
 • Resistència a mig termini: 0,1960 dòlars
 • Suport a curt termini: 0,1850 dòlars
 • Suport a mitjà termini: 0,1760 dòlars

Exempció de responsabilitat: Aquest material no s’ha de prendre com a base per prendre decisions d’inversió ni interpretar-se com una recomanació per realitzar transaccions d’inversió. El comerç d’actius digitals comporta un risc important i pot provocar la pèrdua del capital invertit. Heu d’assegurar-vos que enteneu plenament el risc que comporta i que tingueu en compte el vostre nivell d’experiència, els objectius d’inversió i, si cal, consulteu assessorament financer independent.

Seguiu OKEx a:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner