Bitcoin continua tenint efectivitat el suport de 7.000 dòlars després d’introduir-se a l’àrea de consolidació: Crypto Market Daily

Dimarts 7 d’abril: els mercats de criptomonedes es troben en el sòlid verd avui.

De les tres primeres monedes, Ether (ETH) ha registrat el major creixement del dia, amb un augment superior al 13% fins a operar al voltant de 175 $. La moneda va créixer significativament a partir d’ahir, des de la zona de 145 dòlars, on es negociava des del divendres 3 d’abril.

Bitcoin (BTC) també va experimentar un fort creixement durant els darrers dies, aconseguint superar els 7.000 dòlars sense caure immediatament cap enrere. La criptomoneda líder augmenta al voltant del 4 per cent el dia i cotitza al voltant de 7.400 dòlars.

El XRP de Ripple també ha trencat el seu nivell de resistència a curt termini, cotitzant al voltant de 0,202 dòlars, un 8% més al dia..

Bitcoin s’enfronta a una dura resistència entre 7.500 i 7.900 dòlars

Gràfic 4H Dades d’intercanvi perpetu BTC / USD. Font: OKEx.com

BTC ha continuat consolidant-se per sobre dels 6.700 dòlars el cap de setmana després de superar aquesta marca el divendres 3 d’abril. El preu va tornar a superar els 7.000 dòlars ahir, 6 d’abril, i va arribar a un nou màxim recent aquest matí. Després de tocar 7.460 dòlars, el preu ha estat pressionat i actualment es troba en consolidació.

L’equip d’anàlisi del mercat d’OKEx creu que el preu i la divergència de convergència mitjana mòbil (MACD) indiquen una divergència superior, tal com mostra el gràfic de 4 hores anterior. Aquest és un senyal de debilitament alcista.

Tanmateix, els inversors han de tenir en compte que la divergència sempre s’acaba quan el preu té una forta resistència. Els inversors han de tenir cura d’un abocador, ja que l’àrea entre 7.500 i 7.900 dòlars és una àrea de resistència absolutament dura..

Si la tendència a curt termini es pot estabilitzar per sobre dels 7.000 dòlars després d’introduir una correcció, vol dir que els bous s’estan intensificant progressivament. Per contra, si el preu torna a caure per sota dels 7.000 dòlars, és possible que el mercat continuï publicant un senyal de correcció de la tendència de sobrevenda anterior.

El gràfic BTC 1D mostra que els volums no tenen una millora significativa

Gràfic 1D Dades de permutació perpetua BTC / USD. Font: OKEx.com

El gràfic d’un dia de Bitcoin de més amunt mostra que el fons de devolució de trucada recent supera fermament els 6.700 dòlars. Això pot significar que els toros que s’han quedat atrapats en l’enfonsament anterior s’estan alliberant gradualment.

No obstant això, subjecte al recent sentiment del mercat, BTC no s’ha deslliurat del tot de la recessió. El volum de negociació no té una millora significativa, de manera que, fins i tot si el preu ha superat els 7.300 dòlars, encara hi ha la possibilitat d’estancament i caiguda en qualsevol moment.

Per no mencionar que l’àrea de 7.500 a 7.950 dòlars està a prop de l’escot de l’àrea contraintensiva al final del 2019. La resistència fa que la probabilitat de provar una nova.

El gràfic de volums de Bitcoin encara mostra un nivell de compra debilitat actualment. Això vol dir que no és una bona opció entrar en una posició llarga, ja que cal provar l’emoció alcista per veure si cada vegada és millor o no.

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 7.400 dòlars
 • Resistència a mitjà termini: 7.500 dòlars
 • Suport a curt termini: 7.250 dòlars
 • Suport a mitjà termini: 7.000 dòlars

Els bous ETH veuen signes de recuperació

Dades d’intercanvi perpetuos de 4H ETH / USD. Font: OKEx.com

Recentment, ETH es va desfer d’una recessió. Amb l’augment de la quantitat de fons de compra, els bous tenen alguns signes de recuperació.

L’ETH ha augmentat més d’un 13% en les darreres 24 hores. El preu està ara pressionat per la dura resistència de 180 dòlars. A partir de la tendència actual, el preu s’ha tancat amb un martell invertit absolutament llarg en una sola hora, durant el qual ha assolit el nou màxim i la resistència anterior ha estat forta.

Els inversors haurien de prestar atenció al rang de correcció a curt termini: si l’ETH es pot mantenir ferm a 165 dòlars, pot continuar sent alcista.

El gràfic de volums mostra que la compra de fons és cada vegada més gran que la setmana passada. Si el preu es pot mantenir al nivell actual o augmentar més, és possible trencar 180 dòlars. En cas contrari, un retrocés a 165 dòlars per trobar suport és un esdeveniment més probable.

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 180 dòlars
 • Resistència a mitjà termini: 190 dòlars
 • Assistència a curt termini: 165 dòlars
 • Suport a mitjà termini: 160 dòlars

XRP irromp en la seva àrea de consolidació anterior

Dades d’intercanvi perpetuos de 4H XRP / USD. Font: OKEx.com

XRP va iniciar un repunt de prop de 0,1780 dòlars i va continuar trencant la vora superior de l’àrea de consolidació a 0,1880 dòlars durant les pròximes hores..

Després de provar 0,20 dòlars, la tendència pot continuar augmentant si el preu baixa lleugerament i s’estabilitza per sobre dels 0,1880 dòlars.

Els inversors han de ser conscients que 0,2060 dòlars solien ser l’última àrea de consolidació abans de la caiguda a mitjan març. Si el preu pot trencar aquest punt, això vol dir que pot venir un rebot real i és probable que la tendència surti del seu dèbil estat. Combinat amb el creixement del volum, és possible provar 0,2060 dòlars aquesta setmana.

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 0,2060 dòlars
 • Resistència a mitjà termini: 0,2140 dòlars
 • Suport a curt termini: 0,1950 dòlars
 • Suport a mitjà termini: 0,1880 dòlars

Exempció de responsabilitat: Aquest material no s’ha de prendre com a base per prendre decisions d’inversió ni interpretar-se com una recomanació per realitzar transaccions d’inversió. El comerç d’actius digitals comporta un risc important i pot provocar la pèrdua del capital invertit. Heu d’assegurar-vos que enteneu plenament el risc que comporta i que tingueu en compte el vostre nivell d’experiència, els objectius d’inversió i, si cal, consulteu assessorament financer independent.

Seguiu OKEx a:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner