A mesura que els canvis a curt termini de Bitcoin apunten a un risc elevat, els operadors busquen donar suport a prop de 6.550 dòlars: mercat criptogràfic diari

Dilluns, 13 d’abril: després de rebotar diumenge, la majoria dels principals mercats de criptomonedes veuen correccions entre el 2-5 per cent el dia. Bitcoin (BTC), que ahir va trencar una mica més de 7.000 dòlars, es negociava lateralment al voltant de 6.700 dòlars des de primera hora del matí.

BTC va poder veure fluctuacions dràstiques en el període de consolidació

Gràfic 1H Dades d’intercanvi perpetu BTC / USD. Font: OKEx.com

El cap de setmana passat, BTC es va estabilitzar breument per sobre dels 6.750 dòlars després de trencar la falca baixista. El preu es va repuntar lleugerament per sota de la resistència de 7.200 dòlars el diumenge 12 d’abril.

No obstant això, amb la ràpida contracció dels volums de negociació, la tendència es va consolidar en les properes hores. Aquest matí s’ha reduït ràpidament a uns 6.700 dòlars i ha deixat un patró d’entrada positiu.

L’equip d’anàlisi del mercat d’OKEx creu que la línia de retrocés de Fibonacci mostra una possible ruta mòbil clara per a la tendència futura. Actualment, la millor opció és obrir posicions curtes si el preu pot arribar als 6.900 i 7.000 dòlars a curt termini; després tanqueu al voltant de 6.070 dòlars si el preu es baixa per sota de 6.550 dòlars, ja que hi ha la línia de Fibonacci.

No obstant això, aquest procés de ruptura serà més llarg de l’habitual. Com que el volum baixista s’ha ampliat excessivament, el mercat necessita temps per corregir-lo. Podrien produir-se grans fluctuacions en qualsevol moment durant aquest període de consolidació.

És probable que els mercats BTC trobin suport al voltant de 6.500 dòlars

Gràfic 1D Dades de permutació perpetua BTC / USD. Font: OKEx.com

El gràfic diari de Bitcoin anterior mostra que, tot i que el rebot de diumenge va mostrar una tendència d’augment de volum i preu en el període anterior, BTC sembla seguir una tendència de retorn a l’altura anterior. Tanmateix, el primer candeler baixista ha aparegut a la 1:00 del matí d’avui a HKT i ha estat acompanyat de volums similars al rebot de l’hora anterior. Això va indicar que el rebot s’havia bloquejat i que els canelobres es van tancar amb creus, que es van demostrar en les pròximes hores.

El retrocés d’aquest matí és en realitat la liquidació dels beneficis dels principals fons després que el preu es recuperés ahir. El fet que el punt més baix va caure per sota dels 6.750 dòlars també és un reflex del comportament de venda dels inversors minoristes, a causa del funcionament dels fons majoritaris.

En l’etapa actual, el preu ha estat pressionat a 6.750 dòlars. Hi ha una alta probabilitat que el mercat continuï trobant suport al voltant de 6.500 dòlars.

6.500 dòlars i la mitjana mòbil de 30 dies (MA (30)) ofereixen un fort suport al preu al mateix temps, tal com s’indica al gràfic anterior. Per aquest motiu, la tendència no superarà aquest nivell en un curt període de temps.

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 6.750 dòlars
 • Resistència a mitjà termini: 69,00 dòlars
 • Suport a curt termini: 6.550 dòlars
 • Suport a mitjà termini: 6.150 dòlars

ETH sensible al mercat, possible bomba o abocament ràpid

Dades d’intercanvi perpetuos de 4H ETH / USD. Font: OKEx.com

L’ETH ha estat suprimit pel nivell de 154 dòlars després de caure per sota d’ell. Com mostra el gràfic de 4 hores, el volum de vendes d’avui és gairebé el mateix que el divendres: els fons baixistes són encara més forts que els alcistes.

No obstant això, el fet que el volum hagi estat a un nivell baix la major part del temps recentment indica que la tendència encara està en consolidació. El mercat serà sensible i es pot produir un abocament ràpid o una bomba en qualsevol moment durant aquest període. És probable que el preu pugi una mica al principi i després retrocedeixi ràpidament.

A causa del debilitament de l’estat actual del mercat, també és possible que es produeixi un abocament lent i les dues següents àrees de suport en aquest cas rondarien els 140 dòlars i els 120 dòlars..

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 155 dòlars
 • Resistència a mitjà termini: 165 dòlars
 • Suport a curt termini: 140 dòlars
 • Suport a mitjà termini: 120 dòlars

XRP en consolidació temporal

Dades d’intercanvi perpetuos de 1H XRP / USD. Font: OKEx.com

El gràfic d’1 hora de XRP mostra que la tendència es troba en un curt període de consolidació després de la caiguda d’aquest matí. Tanmateix, tenint en compte la seva àmplia gamma de fluctuacions, el medi ambient és actualment arriscat.

Donat un gran creixement en els volums de venda, el preu pot moure’s entre 0,1860 i 0,1750 dòlars avui mateix. Els óssos també necessiten temps per descansar i preparar-se per al proper abocador, si és possible. Si el preu no pot trencar 0,1925 dòlars en el següent rebot, la tendència pot caure directament fins que compleixi el nivell de suport al voltant dels 0,1760 dòlars. Aquesta és una posició de rebot potencial si el preu s’estabilitza allà, en cas contrari es pot moure cap avall per trobar el següent nivell d’assistència al voltant dels 0,1660 dòlars..

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 0,1853 dòlars
 • Resistència a mitjà termini: 0,1925 dòlars
 • Suport a curt termini: 0,1760 dòlars
 • Suport a mitjà termini: 1665 dòlars

Exempció de responsabilitat: Aquest material no s’ha de prendre com a base per prendre decisions d’inversió ni interpretar-se com una recomanació per realitzar transaccions d’inversió. El comerç d’actius digitals comporta un risc important i pot provocar la pèrdua del capital invertit. Heu d’assegurar-vos que compreneu plenament el risc que comporta i que tingueu en compte el vostre nivell d’experiència, els objectius d’inversió i, si cal, consulteu assessorament financer independent.

Seguiu OKEx a:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner