Howard Marks, conseller delegat de StartEngine – Sèrie d’entrevistes

Howard Marks és cofundador i CEO de StartEngine. Des dels seus inicis, s’han completat prop de 150 finançaments amb èxit per a startups i altres empreses mitjançant la plataforma StartEngine.

Molt abans que les ICO es convertissin en llenguatge estàndard, Howard va veure el futur de les ofertes de testimoni de seguretat. A la seva bloc i també a través d’articles de convidats com a col·laborador de Forbes, Hacker Noon, The Mission i Next Web, Howard ha compartit la seva visió de l’espai i ha treballat per traçar el camí cap a la liquiditat.

StartEngine va participar en l’èxit tZERO STO, celebren conferències anuals i moltes STO estan augmentant a través de la plataforma StartEngine.

AT: teniu un fons impressionant, amb una àmplia història en programari i jocs. Tot i això, heu decidit llançar un programa accelerador anomenat StartEngine. Què va inspirar això??

HM: Sentia que la comunitat tecnològica de Los Angeles necessitava un accelerador per invertir en empreses joves. Vam ser el primer accelerador a llançar-nos a Los Angeles, seguit de molts més. La missió era ajudar Los Angeles a convertir-se en una ciutat tecnològica.

AT: Quant de temps va passar fins que StartEngine va pivotar cap al finançament participatiu de capital?

HM: Hem invertit en 60 startups i la majoria no han aconseguit captar cap capital. Aquest va ser un problema enorme. Els inversors només estaven interessats en un conjunt d’idees molt estret i en un determinat tipus de fundadors. Això va provocar el fracàs de la majoria de les nostres inversions. Això es considera normal donat el caràcter inicial de les empreses, però l’accés al capital era difícil per a la majoria d’elles, especialment per a les fundadores dirigides per dones. El 2014, dos anys després del llançament de l’accelerador, vam crear la plataforma de finançament col·lectiu i el vam llançar el juny del 2015.

AT: El vostre primer client a StartEngine Elio Motors va recaptar 16,9 milions de dòlars impressionants. Com heu obtingut aquest client?

HM: Ens van presentar Paul Elio a través d’una empresa de màrqueting que considerava que seria el primer client perfecte per a la nostra empresa. Paul estava fermament invertit en la seva comunitat i ens feia il·lusió tenir un èxit tan primerenc.

AT: Quan StartEngine va decidir oferir també ICO?

HM: Al juny del 2017, llegia sobre l’informe DAO publicat per la SEC. Aquest informe explicava com el DAO era una inversió en valors, tot i que es posicionava com a fitxes d’utilitat. Això em va intrigar per obtenir més informació sobre els ICO i vaig trobar un mercat enorme d’inversors que creixia ràpidament i que utilitzava criptomonedes per a empreses de finançament participatiu. Hi havia dues diferències principals respecte al nostre mercat: no seguien les lleis de valors i oferien molts mercats de liquidació per als inversors. Vam decidir ajudar els ICO a sortir de l’ombra i utilitzar el JOBS ACT per vendre valors dins de les normes de valors. El primer ICO significatiu que vam llançar va ser tZero al febrer de 2018.

AT: Vareu ser una de les primeres empreses que van pivotar des d’ICO fins a STO. Què us va fer pivotar cap a les STO?

HM: El públic en general considerava els ICO com una inversió en fitxes d’utilitat. Tot i que la majoria d’aquestes fitxes eren valors, no es van vendre com a tals. Canviar el nom per STO tenia sentit perquè era evident que aquestes ofertes eren per a valors.

AT: Som enormes fans de tZERO, com va aconseguir que tZERO incorporés a la plataforma StartEngine?

HM: Quan vam llançar la nostra primera cimera el 10 de novembre del 2017, vam convidar Ralph Diauto de tZero a venir a parlar. Va veure tota la nostra organització i com ens centràvem en el compliment i el seguiment de les normes. Això va ser refrescant per a ell, atès el gran nombre de plataformes que llançaven fitxes d’utilitat ignorant les lleis.

AT: La Cimera StartEngine ha tingut força èxit. La meva única queixa és que no és prou llarg, hi ha previst fer aquesta conferència de dos dies?

HM: Fins ara hem completat tres cimeres i la propera és el 12 d’abril. Crec que una conferència de dos dies té sentit, però, implica el doble de ponents i molta més logística. De moment, ampliem la conferència d’un dia i en col·laboració amb moltes altres empreses de Los Angeles per oferir una increïble setmana de Blockchain de Los Angeles..

AT: En el passat heu parlat fermament sobre el suport a les dones emprenedores, ja que sovint els capitalistes de risc tradicionals no els proporcionen el suport i el finançament que necessiten. Creieu que el crowdfunding i les STO ofereixen un terreny de joc més net??

HM: Hem après que menys del 4% del capital risc s’inverteix en empreses dirigides per dones. Això es tradueix en el desànim de les dones a perseguir els seus somnis i aspiracions comercials. Aquest biaix contribueix a la manca de diversificació en els tipus d’empreses que es financen i també en els tipus d’idees disponibles per als inversors. Fins ara, StartEngine té dones al capdavant del 22% de les empreses de la nostra plataforma de finançament col·lectiu. Això encara és baix, però suposa un gran pas endavant. Creiem que el crowdfunding i les STO ajudaran a finançar més empreses dirigides per dones que VC i Angels junts.

AT: sé que creieu en les declaracions de missió, quina és la declaració de missió de Start Engine?

HM: La nostra missió és ajudar els empresaris a assolir els seus somnis.

AT: StartEngine està executant el seu propi STO. Ens podríeu informar sobre aquesta STO, l’import de la pujada i les condicions que s’ofereixen?

HM: Tenim una campanya de recaptació de fons per a inversors acreditats anomenada OWN Limited. Això es limita a un curt període de temps abans que rebem la qualificació de la SEC per a la nostra propera oferta pública de la Normativa A +. Les condicions OWN Limited són de 7,50 USD per testimoni. Cada testimoni representa una quota d’accions preferents a l’empresa.

AT: Qualsevol altra cosa que vulgueu compartir sobre StartEngine?

HM: Estem enfocats a construir una empresa financera moderna que pugui ajudar els empresaris a capitalitzar les seves empreses directament de la multitud. També volem proporcionar als inversors opcions de liquiditat. Estem en procés de registre a la SEC per al nostre broker-dealer i Alternative Trading System. Recentment hem llançat una proposta d’estàndard anomenada ERC-1450 per simbolitzar els valors. El propòsit és oferir als inversors la possibilitat de rebre certificats d’accions digitals en forma de tokens i, a continuació, facilitar la negociació a la nostra propera plataforma.

AT: Gràcies per l’entrevista. Som grans fans de StartEngine i ens feia il·lusió que poguessis acompanyar-nos.

Si voleu obtenir més informació sobre StartEngine o Howard, consulteu els enllaços següents:

StartEngine – Invertiu en empreses mitjançant crowdfunding de capital o STOs.

Blog de Howard – Howard discuteix les seves opinions sobre la indústria.

Twitter de Howard – Un dels millors comptes de Twitter de la indústria a seguir.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner