RealBlocks recapta 3,1 milions de dòlars per a la plataforma immobiliària Tokenized

Un augment impressionant

La companyia Blockchain, RealBlocks, ha anunciat recentment el tancament de la seva última ronda de finançament. Aquesta reeixida recaptació va suposar que RealBlocks guanyés 3,1 milions de dòlars.

Diverses empreses van contribuir a aquest finançament. Destaquen Science Inc. i Morgan Creek Digital. Cadascuna d’aquestes empreses manté estretes relacions amb el sector dels valors digitals, ja que treballen per a la maduració continuada de la indústria.

Amb aquest finançament, RealBlocks pretén continuar el desenvolupament de la seva plataforma immobiliària basada en blockchain. Com a empresa, han reconegut els mèrits dels valors digitals avalats per actius del món real com ara la propietat immobiliària. Com a tals, pretenen aportar, no només accessibilitat, sinó liquiditat al mercat immobiliari.

Els inclosos també en la pujada van ser Zelkova Ventures, Ulu Ventures, i Cross Culture Ventures.  Totes les empreses de capital risc.

Comentari

Després de publicar l’anunci, representants de cada empresa van parlar sobre l’assumpte. A continuació, es detallen algunes paraules d’aquestes persones:

Perrin Quarshie, Fundador & CEO de RealBlocks, va afirmar,

“Amb el suport dels nostres inversors estratègics, accelerem el desenvolupament del nostre producte i l’adopció de tecnologia blockchain per a béns immobles, una indústria que fins ara no havia vist molta innovació. Aquesta és una gran oportunitat per millorar l’experiència d’inversió tant per als patrocinadors com per als inversors, alhora que es minimitzen les friccions durant tot el procés “.

Greg Gilman, Cofundador & Director General de Science Inc.., va afirmar,

“Vam invertir en RealBlocks perquè aquest ús de la tecnologia blockchain té avantatges del món real que s’adiuen perfectament amb el nostre model d’inversió. Creiem que el mercat immobiliari, com gairebé totes les classes d’actius, serà cada vegada més basat en dades i digitalitzats o natius digitalment, i esperem aprofitar la nostra història d’empreses transformadores ”.

Anthony Pompliano, Fundador & Soci de Morgan Creek Digital, va afirmar,

“El 2019 serà un any increïblement important per als projectes de blockchain. Després d’anys d’experimentació i desenvolupament, el mercat espera que aquestes empreses solucionin ara problemes reals. RealBlocks és un dels equips que té un producte que funciona i que ha demostrat que pot executar-se a un nivell elevat; aquest és un dels motius pels quals ens fa il·lusió invertir. Una de les nostres tesis bàsiques a Morgan Creek Digital ha estat que totes les accions, bons, divises i productes bàsics seran simbolitzats en algun moment del futur. RealBlocks ha desenvolupat una solució que ajudarà els millors jugadors de la indústria immobiliària a unir-se a la revolució blockchain “.

RealBlocks

Els impulsors de RealBlocks van fundar l’empresa el 2017, amb seu a Nova York. Sobretot, RealBlocks facilita la captació de capital. Ho fan mitjançant la fusió de blockchain i immobles. Mitjançant l’emissió de valors digitals, RealBlocks atrau l’atractiu tant dels inversors com dels emissors de fitxes de seguretat.

Les operacions de l’empresa estan dirigides pel fundador, Perrin Quarshie – Llicenciat tant a l’Institut Tecnològic de Geòrgia com a l’Institut Tecnològic de Massachusetts.

En el seu comunicat de premsa, Quarshie va descriure breument alguns avantatges de la plataforma RealBlocks. Va afirmar, “La nostra plataforma també ofereix oportunitats de liquiditat posterior a l’emissió. Els inversors podran acreditar les seves carteres de plataformes amb moneda digital / Fiat i, després, comprar fitxes que representin la propietat dels béns immobles subjacents mitjançant ubicacions privades. A través de la nostra plataforma, els inversors de tot el món tenen la possibilitat d’invertir i recaptar fons de manera eficient per a ofertes immobiliàries sense les complicacions i els costos excessius del registre de valors públics ”.

Science Inc..

Science Inc. té la seva seu a Santa Mònica. Sobretot, la companyia actua com una empresa de capital risc invertint en empreses prometedores. Alguns exemples d’aquests inclouen empreses com DollarShaveClub, Science Blockchain i altres.

A més de detallar els esdeveniments de finançament, també hem analitzat Science Blockchain els darrers mesos. Per obtenir més informació sobre aquest projecte, visiteu la pàgina de fitxes de fitxes AQUÍ.

Morgan Creek Digital

Morgan Creek Digital és un grup recentment fundat de Morgan Creek Capital Management. Tot i que cada sucursal actua com a empreses de capital risc, aquest nou braç està especialitzat en cadena de blocs i valors digitals.

Aquesta branca es va formar a principis del 2018 i està liderada per Anthony Pompliano – una figura destacada de la indústria.

A altres notícies

El finançament que es parla avui continua una tendència d’interès cap a les empreses que desenvolupen el sector dels valors digitals. A continuació, es mostren altres exemples d’un èxit de finançament:

Securitize recapta 12,75 milions de dòlars a la sèrie A.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner