Invertir en Twist Biosciences Corp (NASDAQ: TWST)

Twist Biosciences Corp (NASDAQ: TWST) és una empresa especialitzada en síntesi d’ADN. Twist Biosciences opera al sector de la biologia sintètica, que implica aplicar principis d’enginyeria al camp de la biologia per crear material genètic que no existeix al món natural. Com a resultat de la biologia sintètica, es van fer possibles innovacions com la creació de microorganismes per netejar els vessaments de petroli. La tecnologia darrere d’aquest treball és encara molt nova i Twist Biosciences ha guanyat un gran avantatge en competència gràcies als avenços realitzats a través de la investigació i el desenvolupament..

Què és Twist Biosciences Corp (NASDAQ: TWST)?

Twist Biosciences va ser fundada el 2013 per dos científics, Emily Leproust i Bill Peck. Els fundadors de la companyia van construir el Twist amb la intenció de fabricar i vendre ADN personalitzat per a ús en investigació i desenvolupament. La fabricació es fa a través de la plataforma de síntesi d’ADN de Twist Bioscience, que utilitza tecnologia avançada per produir ADN a escala “escrivint-los” a microplates de silici. L’escriptura de seqüències genètiques és sovint la part més costosa i costosa del procés quan es treballa en investigacions relacionades amb l’ADN. Com a resultat, moltes empreses d’investigació opten per comprar a empreses com Twist en lloc d’escriure-les a casa. En fer-ho, són capaços d’obtenir costos inferiors aprofitant els processos de Twist Biosciences en economies d’escala i experiència en la indústria. Escriure la seqüència correcta és necessari per crear el material genètic exacte necessari per dur a terme els seus estudis de recerca. El procés de compra és tan senzill com penjar les seqüències necessàries en línia i fer una comanda. En reduir els costos i augmentar la quantitat de material lliurat, es redueix considerablement el temps necessari per dur a terme la investigació.

La companyia té la seu central a San Francisco i dóna feina a més de 500 persones a tot el món. Una de les seves grans bases de clients són les empreses del sector biofarmacèutic. Utilitzant el material genètic fabricat per Twist, investigadors en aquest camp han estat capaços de dur a terme experiments per comprendre millor i trobar possibles cures per al càncer, les malalties autoimmunes, les malalties cardiovasculars i les malalties infeccioses. Gran part d’aquest treball es realitza a través de Twist Biopharma, una divisió de Twist Biosciences. Aquesta divisió ha creat una biblioteca genètica propietària que emmagatzema el codi genètic en una àmplia gamma de seqüències existents que es produeixen de manera natural dins del cos humà. Aquests poden ser utilitzats per investigadors per estudiar en un laboratori com es comporta i reacciona el cos davant els diferents tipus de medicaments i és vital en les primeres etapes del desenvolupament del medicament..

Per què Twist Biosciences Corp (TWST) Matèria?

L’ADN és el bloc fonamental en l’estudi de les ciències biològiques. L’ADN sintètic de baix cost i de gran confiança obre les portes a altres àrees de recerca amb un potencial disruptiu sense explotar. L’empresa té clients que utilitzen els seus productes i serveis en una àmplia gamma d’aplicacions, inclosa la sanitat, l’agricultura i la fabricació de productes químics. A través de la investigació feta en aquests camps mitjançant l ‘ADN fabricat per Twist, es produeixen productes com biocombustibles avançats, bioproductes, productes químics renovables, productes químics especials de base biològica s’han desenvolupat.

Twist Biosciences és més conegut pel desenvolupament de microplates de silici, que han reduït dràsticament la quantitat de temps i recursos necessaris per escriure i emmagatzemar l’ADN. Mitjançant la tecnologia Twist, l’ADN sintètic es fabrica i després s’escriu en xips de silici anomenats microplates. Aquestes microplates es poden personalitzar per contenir seqüències específiques de material genètic, cosa que permet als científics i investigadors adquirir microplates que contenen exactament el que necessiten per dur a terme la seva investigació. Tradicionalment, cada microplaca era de plàstic i contenia 96 pous, que són les zones on s’emmagatzema l’ADN i altres materials genètics a les microplates. A través dels avenços desenvolupats per Twist que imiten la miniaturització dels semiconductors en els darrers anys, l’empresa té la capacitat de fabricar microplates de silici que contenen 9.600 pous. Aquest augment permet a cada placa escriure i emmagatzemar una quantitat molt més gran de material biològic sintètic, com ara gens, biblioteques de variants i piscines d’oligonucleòtids. De mitjana, els productes Twist poden estalviar fins a 90.000 dòlars i 37 hores en un laboratori de recerca en comparació amb la realització del treball intern.

Twist Biosciences Corp (TWST) Perspectives

L’empresa ha estat capaç de mantenir-se al dia amb les tendències canviants en un mercat relativament nou i no té por d’invertir diners en idees amb una perspectiva a llarg termini. Per exemple, quan l’empresa va començar a posar recursos a NGS (seqüenciació de nova generació) el 2018, era una petita part del negoci de l’empresa. Només uns anys més tard, NGS genera gairebé la meitat dels seus ingressos totals. El desenvolupament de la tecnologia per Twist ha estat descrit pel CEO Leproust com un que permet a les empreses ascendents. Com que el preu i el temps necessaris perquè Twist produeixi seqüències d’ADN continuen disminuint, és probable que hi hagi més empreses que els externalitzin la fabricació de material genètic..

En previsió del creixement futur, Twist té previst ampliar les seves capacitats comercials i de fabricació amb l’addició de la “Fàbrica del Futur” situada als afores de Portland, a Wilsonville. És probable que aquesta instal·lació de 110.000 peus quadrats estigui operativa el 2022. Aquesta expansió duplicarà gairebé la mida de la plantilla i permetrà a l’empresa créixer exponencialment, cosa que els permetrà assolir un ampliar la base de clients i ampliar el seu abast a nivell mundial a nous sectors. A mesura que la demanda dels seus productes continua creixent, aquesta expansió permetrà a la companyia ampliar-se i posicionar-la bé per a un creixement agressiu en nous mercats..

On comprar Twist Biosciences Corp (TWST) Existències

Un corredor que recomanem és Firstrade.

Firstrade és una empresa líder en corretatge en línia que ofereix una línia completa de productes i eines d’inversió dissenyats per ajudar inversors com vosaltres a controlar el vostre futur financer. Des de la seva fundació el 1985, Firstrade s’ha compromès a proporcionar serveis d’alt valor i qualitat.

Combinant tecnologia comercial exclusiva, una interfície d’usuari altament intuïtiva, un servei d’atenció al client excel·lent i aplicacions mòbils, Firstrade ofereix una solució completa per a totes les vostres necessitats d’inversió..  Firstrade és membre de FINRA / SIPC.

Invertir en Twist Biosciences Corp (NASDAQ: TWST) Invertir en Twist Biosciences Corp (NASDAQ: TWST) Invertir en Twist Biosciences Corp (NASDAQ: TWST)
★★★★★ ★★★★★ Firstrade Review

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors de valors té en compte desenes de factors, incloses les comissions i mínims del compte, les plataformes de negociació, l’atenció al client, els organismes reguladors i les opcions d’inversió..

★★★★★ ★★★★★ M1 Finance Review

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors de valors té en compte desenes de factors, incloses les comissions i mínims del compte, les plataformes de negociació, l’atenció al client, els organismes reguladors i les opcions d’inversió..

★★★★★ ★★★★★ Revisió de Public.com

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors de valors té en compte desenes de factors, incloses les comissions i mínims del compte, les plataformes de negociació, l’atenció al client, els organismes reguladors i les opcions d’inversió..

Tarifes

Comissió zero

Tarifes

Comissió zero

Tarifes

Comissió zero

Compte mínim

Cap

Compte mínim

100 dòlars

Compte mínim

Cap

Promocions

Accions gratuïtes *

* Consulteu el lloc web per obtenir més informació.

Promocions

Cap

Promoció

Cap

Resum

Amb la fabricació de material genètic possible gràcies a la biologia sintètica, hi ha infinites possibilitats per a noves i emocionants innovacions científiques. La tecnologia de microplaca de silici de Twist per a la seqüenciació d’ADN els ha permès fabricar material sintètic d’alta qualitat a un cost molt inferior i un volum superior en comparació amb els seus companys. A mesura que més empreses es coneixen i coneixen el potencial de la biologia sintètica i es descobreixen noves innovacions, les opcions de creixement de Twist continuen sent molt prometedores..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner