Invertir en medicina Editas (NASDAQ: EDIT)

Medicina Editas (NASDAQ: EDITAR) és una empresa de biotecnologia que se centra en la investigació de medicaments mitjançant CRISPR. CRISPR, abreviatura de repeticions palindròmiques curtes intercalades regularment i intercalades, és una tecnologia desenvolupada com a resultat de l’observació d’un procés que es produeix naturalment dins dels virus. Aïllant aquest segment CRISPR del virus responsable de la replicació i la supressió, els científics han estat capaços de desenvolupar “tisores genètiques”, que poden eliminar, eliminar i modificar porcions d’ADN. Amb aquests tractaments, l’empresa confia en poder curar algunes de les malalties més greus del món, incloses moltes que encara no tenen opcions de tractament..

Què és Editas Medicine (EDIT)?

Editas Medicine va ser fundada el 2013 per un equip de científics vinculats a Harvard i el MIT. Amb un equip científic estel·lar al capdavant, l’empresa va aconseguir finançar-se ben aviat per continuar investigant fonamentalment el CRISPR. Mitjançant la seva primera ronda de finançament de la sèrie B, la companyia va rebre l’interès d’un important grup d’inversors que hi havia inclòs Bill Gates i el seu assessor en ciències i tecnologia Boris Nikolic. Editas va poder utilitzar aquest interès per recaptar més de 120 milions de dòlars i també establir valuoses connexions amb empreses més grans del sector. Al principi, la companyia va iniciar una col·laboració amb Juno Therapeutics per desenvolupar teràpies per tractar el càncer. Les dues empreses van estimar que el valor potencial de la col·laboració era 737 milions de dòlars. 

L’equip de recerca i desenvolupament de les empreses se centra tant en medicaments in vivo, que editen gens a l’interior del cos, com en medicaments ex vivo, que editen gens fora del cos i els transfereixen de nou al pacient. La plataforma utilitzada per al desenvolupament de medicaments CRISPR implica tant el Nucleases Cas9 i Cas12a. Aquestes dues proteïnes diferents s’uneixen a l’ADN i permeten l’edició gènica de maneres lleugerament diferents. Aquestes dues variants de CRISPR permeten diferents capacitats d’orientació i edició, donant als investigadors múltiples opcions a l’hora de considerar la millor opció per al desenvolupament de fàrmacs per dirigir-se a malalties específiques..

Per què és important Editas Medicine (EDIT)??

Editas té una sèrie de fàrmacs en desenvolupament que se centren en tres grans categories: malalties oculars, malalties de la sang i oncologia. El més llunyà són els medicaments que editen gens per tractar malalties oculars. L’amaurosi congènita de Leber, o LCA, és una mutació genètica heretada en almenys 18 gens diferents. L’ACV és la principal causa de daltonisme en nens i pot provocar una pèrdua de visió significativa amb el pas del temps. La mutació que causa l’ACL es troba en 3 de cada 100.000 nens i actualment no hi ha cap cura per a l’ACV al mercat. Igualment es troben els seus tractaments per a malalties de la sang conegudes com a hemoglobinopaties. Editas està lleugerament per darrere de CRISPR Therapeutics, una altra empresa que opera en aquest espai i que disposa de múltiples fàrmacs per tractar la malaltia de cèl·lules falciformes i la β-talassèmia en assajos clínics. Una altra categoria de fàrmacs en curs són els fàrmacs de tractament oncològic, que se centren en l’edició de cèl·lules T per millorar-los en la lluita contra el càncer del cos..

El nou enfocament que adopta Editas dels medicaments basats en CRISPR l’ajuda a destacar-se de la competència. Editas era el primera empresa que va desenvolupar i provar un medicament per a ús in vivo. Mitjançant aquesta tècnica, els investigadors d’Editas van injectar un virus que contenia ADN editat en un pacient que patia LCA. Aquest ADN editat contenia instruccions que indicaven al cos com modificar el seu propi ADN per eliminar el segment genètic que causa el trastorn. Tot i que encara es troba en les primeres etapes, el potencial d’aquest tipus d’opcions de tractament només cimenta el potencial de CRISPR en el futur de la medicina..

Editas Medicine (EDIT) Perspectives

Actualment, Editas té prop d’una dotzena de medicaments desenvolupats per CRISPR en diverses etapes de producció. Molts d’aquests s’estan desenvolupant en col·laboració amb empreses més grans com Allergan Pharmaceuticals. Mitjançant aquestes associacions, els medicaments són es desenvolupen conjuntament i després es reparteixen els beneficis per igual, amb l’empresa més gran responsable de la majoria del procés de comercialització. Tant Editas com els socis han desenvolupat un robust procés de fabricació intern i extern, i l’empresa està preparada per escalar si els seus medicaments arriben a la fase d’aprovació. Pel que fa a l’oncologia, la companyia s’ha associat amb el gegant de la indústria Bristol Myers Squibb. Mitjançant aquesta relació, fins ara Editas ha rebut més de 100 milions de dòlars en finançament.

A part del seu enfocament actual en malalties oculars, malalties de la sang i oncologia, els mètodes desenvolupats fins ara per la companyia estan preparant el terreny per a futurs medicaments per tractar altres trastorns genètics. La companyia calcula que hi ha més de 6.000 trastorns genètics humans, que poden curar-se mitjançant l’edició genètica. Qualsevol investigació feta avui per Editas mitjançant la plataforma CRISPR només accelerarà el creixement futur en altres àrees. La companyia utilitza molts mètodes nous i ha estat protegint aquests mètodes mitjançant patents. En total, la companyia té més de 220 patents i té 800 pendents addicionals. Experiments com el primer en el món en opcions de tractament in vivo continuen impulsant els límits del que és capaç de fer la tecnologia CRISPR.

On comprar la medicina Editas (EDIT)?

Un corredor que recomanem és Firstrade.

Firstrade és una empresa líder en corretatge en línia que ofereix una línia completa de productes i eines d’inversió dissenyats per ajudar inversors com vosaltres a controlar el vostre futur financer. Des de la seva fundació el 1985, Firstrade s’ha compromès a proporcionar serveis d’alt valor i qualitat.

Combinant tecnologia comercial exclusiva, una interfície d’usuari altament intuïtiva, un servei d’atenció al client excepcional i aplicacions mòbils, Firstrade ofereix una solució completa per a totes les vostres necessitats d’inversió..  Firstrade és membre de FINRA / SIPC.

Invertir en medicina Editas (NASDAQ: EDIT) Invertir en medicina Editas (NASDAQ: EDIT) Invertir en medicina Editas (NASDAQ: EDIT)
★★★★★ ★★★★★ Firstrade Review

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors de valors té en compte desenes de factors, incloses les comissions i mínims del compte, les plataformes de negociació, l’atenció al client, els organismes reguladors i les opcions d’inversió..

★★★★★ ★★★★★ M1 Finance Review

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors de valors té en compte desenes de factors, incloses les comissions i mínims del compte, les plataformes de negociació, l’atenció al client, els organismes reguladors i les opcions d’inversió..

★★★★★ ★★★★★ Revisió de Public.com

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors de valors té en compte desenes de factors, incloses les comissions i mínims del compte, les plataformes de negociació, l’atenció al client, els organismes reguladors i les opcions d’inversió..

Tarifes

Comissió zero

Tarifes

Comissió zero

Tarifes

Comissió zero

Compte mínim

Cap

Compte mínim

100 dòlars

Compte mínim

Cap

Promocions

Accions gratuïtes *

* Consulteu el lloc web per obtenir més informació.

Promocions

Cap

Promoció

Cap

Resum

Editas és una de les moltes empreses biotecnològiques més recents que utilitzen la plataforma CRISPR per investigar i desenvolupar nous fàrmacs. Per destacar en un camp concorregut, la companyia ha destinat els diners a la investigació i el desenvolupament, prenent els coneixements actuals sobre CRISPR i buscant formes noves i innovadores per impulsar aplicacions de difusió més àmplia. Sens dubte, CRISPR estarà a l’avantguarda de la pròxima generació de medicaments i Editas s’ha posicionat bé per seguir sent un líder mundial.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner