Invertir en CRISPR Therapeutics (NASDAQ: CRSP)

CRISPR Terapèutics (NASDAQ: CRSP) és una empresa de biotecnologia que desenvolupa productes terapèutics mitjançant una nova i innovadora metodologia. CRISPR Therapeutics rep el nom d’una tècnica d’edició genètica desenvolupada per un dels seus cofundadors. Coneguda informalment com a “tisores genètiques”, la tecnologia CRISPR aporta la capacitat de tallar, reemplaçar i editar gens a la comunitat de recerca científica. En desenvolupar aquesta tècnica, l’empresa ha obert la porta a una forma completament nova de desenvolupar opcions de tractament per a diverses malalties. Aquestes noves opcions canvien la nostra manera de veure les malalties i el potencial per eliminar completament les malalties heretades s’està convertint en una possibilitat real.

Què és CRISPR Therapeutics (CRSP)

L’empresa porta el nom de CRISPR, abreviatura de repeticions curtes palindròmiques intercalades regularment i intercalades. CRISPR és un tipus de seqüència d’ADN que detecta i destrueix el bacteriòfag, la porció de virus que s’encarrega de replicar i infectar el cos. L’empresa porta el nom de CRISPR perquè una de les seves cofundadores, Emmanuelle Charpentier, va ser la pionera a desenvolupar una manera d’utilitzar CRISPR en un entorn científic per editar material genètic. Charpentier, juntament amb la companya Jennifer Doudna, van ser capaços de desxifrar aquest comportament molecular en bacteris i aplicar les lliçons apreses de l’observació per desenvolupar una eina d’edició genètica. Aïllant aquest mecanisme que es troba en bacteris, els dos científics van ser capaços de crear una manera senzilla de fer talls a l’ADN amb facilitat, permetent afegir o substituir certs segments de material genètic. Aquest va ser un descobriment innovador que va permetre als investigadors de tot el món investigar fàcilment els organismes i desenvolupar una comprensió molt més profunda del paper que té l’ADN en les malalties. Per les seves contribucions, Charpentier i Doudna van guanyar el Premi Nobel de Química per al 2020.

La companyia té la seu central a Suïssa i també té instal·lacions de recerca i desenvolupament als Estats Units. Pocs anys després que Charpentier comencés a treballar a CRISPR el 2011, va ser cofundadora de la companyia el 2013. La companyia va rebre un interès important al principi amb Bayer, una de les companyies farmacèutiques més grans del món, que inverteix en la companyia. Des de llavors, la companyia ha crescut fins a superar els 300 empleats i va fer IPO’d el 2016. L’empresa ha desenvolupat diversos productes terapèutics mitjançant CRISPR que es troben en diverses etapes del procés d’assaig clínic..

Per què és important CRISPR Therapeutics (CRSP)?

La plataforma d’edició de gens CRISPR és un mètode revolucionari amb el potencial d’abordar diverses malalties greus. Diversos medicaments innovadors estan actualment sotmesos a proves clíniques. El més llunyà en el camí cap a l’aprovació reguladora és el tractament de la beta-talassèmia (TDT) i de la malaltia de les cèl·lules falciformes (SCD), dependents de la transfusió, que aborda una malaltia greu de la sang amb taxes de mortalitat elevades. L’objectiu d’aquest tractament és imitar una variació genètica en determinats individus que comporta que tingui símptomes reduïts o nuls quan es diagnostiqui. En crear aquesta variació en pacients que pateixen SCD i β-talassèmia, s’ha demostrat que els símptomes es redueixen. Aquest grup de malalties, agrupades sota el paraigua de les hemoglobinopaties, solen requerir un tractament de tota la vida, incloent transfusions de sang i hospitalitzacions freqüents. Anualment, 360.000 neixen amb aquestes malalties, tot i que no tots els casos són prou greus com per justificar un tractament de tota la vida. L’objectiu d’aquest terapèutic desenvolupat per CRISPR és reduir la taxa de mortalitat i fer que la malaltia sigui més manejable per als pacients. Tot i que els tractaments amb SCD i β-talassèmia són els més allunyats en els assaigs clínics, la companyia també té a la seva disposició diversos candidats prometedors.

Perspectives de CRISPR Therapeutics (CRSP)

El treball actual sobre SCD i β-talassèmia és només una manera molt petita però prometedora d’aplicar la tecnologia CRISPR a la medicina. Només als Estats Units i a Europa, on s’estan realitzant assajos clínics, el nombre de pacients potencials que es podrien beneficiar d’aquest tractament tal com està ara és de més de 30.000. Aquests són només els casos més greus i CRISPR Therapeutics estima que, un cop simplificat el règim de tractament, els que presenten casos més lleus també en buscaran tractament. Això portaria el nombre total de pacients a més de 160.000 només als Estats Units i a Europa. Si s’aprova per la normativa de la UE i els Estats Units, és probable que la droga s’adopti també en altres països. Les taxes d’aquesta malaltia a la població són molt elevades més alt en llocs com Àfrica, i una distribució generalitzada tindria un gran efecte sobre les poblacions de tot el món.

Tot i que aquestes estadístiques són impressionants, la SCD i la β-talassèmia són només una de les moltes malalties que la tecnologia CRISPR té el potencial de tractar. En diverses altres etapes del procés de desenvolupament hi ha règims basats en CRISPR per tractar malalties com el càncer, la diabetis i la fibrosi quística. Dels assaigs en curs, prop de la meitat són col·laboracions amb Bayer i altres grans empreses. Això permet a l’empresa reduir el risc sobre si mateixos i també presta a CRISPR Therapeutics una gran quantitat de coneixements i experiència. Altres associacions inclouen les empreses americanes Viacyte i Vertex Pharmaceuticals. En un moment donat, es va especular amb això Vertex estava interessat a fusionar-se amb CRISPR, notícies que van donar lloc a un augment del preu de les accions. Amb un equip científic amb talent i una investigació d’avantguarda realitzada per CRISPR, la companyia ha captat l’atenció de la indústria i el potencial a llarg termini de la companyia continua sent molt prometedor per als inversors..

On comprar CRISPR Therapeutics (CRSP)?

Firstrade és una empresa líder en corretatge en línia que ofereix una línia completa de productes i eines d’inversió dissenyats per ajudar inversors com vosaltres a controlar el vostre futur financer. Des de la seva fundació el 1985, Firstrade s’ha compromès a proporcionar serveis d’alt valor i qualitat.

Combinant tecnologia comercial exclusiva, una interfície d’usuari altament intuïtiva, un servei d’atenció al client excepcional i aplicacions mòbils, Firstrade ofereix una solució completa per a totes les vostres necessitats d’inversió..  Firstrade és membre de FINRA / SIPC.

Invertir en CRISPR Therapeutics (NASDAQ: CRSP) Invertir en CRISPR Therapeutics (NASDAQ: CRSP) Invertir en CRISPR Therapeutics (NASDAQ: CRSP)
★★★★★ ★★★★★ Firstrade Review

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors de valors té en compte desenes de factors, incloses les comissions i mínims del compte, les plataformes de negociació, l’atenció al client, els organismes reguladors i les opcions d’inversió..

★★★★★ ★★★★★ M1 Finance Review

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors de valors té en compte desenes de factors, incloses les comissions i mínims del compte, les plataformes de negociació, l’atenció al client, els organismes reguladors i les opcions d’inversió..

★★★★★ ★★★★★ Revisió de Public.com

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors de valors té en compte desenes de factors, incloses les comissions i mínims del compte, les plataformes de negociació, l’atenció al client, els organismes reguladors i les opcions d’inversió..

Tarifes

Comissió zero

Tarifes

Comissió zero

Tarifes

Comissió zero

Compte mínim

Cap

Compte mínim

100 dòlars

Compte mínim

Cap

Promocions

Accions gratuïtes *

* Consulteu el lloc web per obtenir més informació.

Promocions

Cap

Promoció

Cap

Resum

La tecnologia CRISPR és un dels descobriments científics més emocionants i prometedors de la memòria recent. En crear una manera d’estudiar i canviar l’ADN d’una manera precisa, la capacitat de curar malalties heretades s’acosta a la realitat. Amb un equip científic amb talent, l’empresa es troba molt lluny en el procés de desenvolupament de medicaments i compta amb diversos medicaments prometedors en el procés de prova i aprovació. Juntament amb les seves connexions amb les principals empreses farmacèutiques, CRISPR Therapeutics disposa de totes les eines necessàries per convertir-se en un actor important de l’espai..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner