Invertir en accions de Regeneron Pharmaceuticals (NASDAQ: REGN)

Regeneron Pharmaceuticals (NASDAQ: REGN) és una companyia farmacèutica amb seu a Nova York. Amb més de tres dècades d’experiència, l’empresa ha estat capaç d’utilitzar les seves capacitats de recerca i desenvolupament per introduir ràpidament al mercat medicaments que han canviat la vida d’innombrables persones. Les innovacions desenvolupades per l’empresa han racionalitzat el calendari de desenvolupament de medicaments, cosa que comporta una eficiència en els costos i redueix els costos de comercialització de medicaments. L’empresa continua sent activa en el camp de la investigació i el desenvolupament, vigilant les darreres innovacions científiques i buscant maneres d’aprofitar-les per al creixement a llarg termini.. 

Què és Regeneron Pharmaceuticals (REGN)?

Fundada el 1988, l’enfocament original de la investigació farmacèutica de Regeneron era la regeneració de neurones cerebrals per tractar pacients amb malaltia de Huntington, Alzheimer i Parkinson. Quatre anys després de l’establiment, el seu primer medicament va començar assajos clínics. Tot i que el medicament original no va superar aquests assaigs, Regeneron ha ampliat des de llavors la seva investigació a diverses altres àrees. Després de dues dècades de proves i errors, el primer medicament ARCALYST de la companyia va entrar al mercat a principis de la dècada de 2000. Ara l’empresa dóna feina a prop de 9.000 persones a tot el món i actualment té vuit tractaments aprovats per la FDA al mercat. La seva cartera cobreix una àmplia gamma de medicaments, que inclouen malalties al·lèrgiques i inflamatòries, càncer, malalties cardiovasculars i metabòliques, malalties neuromusculars, malalties infeccioses i malalties rares..

El cofundador George D. Yancopoulos és científic de formació i va figurar com a investigador principal de 6 dels 8 medicaments aprovats per Regeneron al mercat. Malgrat el seu paper com a president i director científic, Yancopoulos segueix estant altament implicat en la investigació i desenvolupament de la companyia. A través del seu treball continuat, Yancopoulos es va convertir en l’11è científic més citat dels anys noranta, i molts dels mètodes i tècniques que s’utilitzen en la investigació farmacèutica actual són el resultat directe de la seva investigació..

Per què Regeneron Pharmaceuticals (REGN) Matèria?

El cicle de vida d’investigació i desenvolupament de Regeneron es beneficia enormement de la tecnologia ‘Velocisuite’ desenvolupada per la companyia el 2003. Mitjançant l’ús d’aquest conjunt d’eines, es fan possibles resultats innovadors i precisos durant totes les fases del procés d’assaig de drogues. Aquest conjunt de tecnologia es va començar a desenvolupar el 2003 i inclou VeolciGene, VeolciMouse i VeolciHum. En conjunt, aquest conjunt d’eines permet la manipulació i la replicació ràpides del material genètic dels ratolins de laboratori. En fer-ho, es poden reproduir diferents trastorns genètics en massa, cosa que permet produir anticossos totalment humans en ratolins. Aquests factors són molt beneficiosos per a les proves de drogues, ja que permeten obtenir un resultat extremadament precís que reflecteix l’impacte de la terapèutica en humans. El desenvolupament de ratolins amb composicions genètiques similars a les humanes va permetre a la companyia afaitar-se mesos fora de la línia de temps de desenvolupament de medicaments.

Més recentment, l’empresa va rebre una atenció important pel desenvolupament d’un tractament COVID-19. Mitjançant Velocisuite i altres tecnologies, Regeneron va rebre 450 milions de dòlars pel Departament de Salut i Serveis Humans per desenvolupar un tractament d’anticossos contra el virus com a part de l’operació Warp Speed ​​del govern dels Estats Units. El tractament, conegut com REGN-COV2, va rebre l’autorització d’ús d’emergència per part de la FDA. Regeneron va rebre una important atenció mediàtica quan es va informar que REGN-COV2 es va donar al president Donald Trump quan estava sent tractat pel seu diagnòstic de COVID-19. El tractament és molt similar al desenvolupat per la companyia durant la pandèmia d’Ebola. Un còctel similar de medicaments administrats als pacients amb Ebola ha conduït a una taxa de supervivència de gairebé el 90% si s’administra durant els primers dies de la infecció.

Regeneron Pharmaceuticals (REGN) Perspectives

L’empresa té diversos medicaments en diferents fases del procés d’assaig de la FDA. En total, hi ha 31 medicaments produïts internament per Regeneron que actualment es troben en fases 1, 2 o 3 d’assaigs clínics. Aquests assajos inclouen 8.400 pacients en més de 53 països. Tot i que és impossible predir quins s’aprovaran, les capacitats internes d’investigació de l’empresa tenen una sòlida trajectòria en la creació de productes que arribin al mercat. L’empresa reinverteix un impressionant El 30% dels ingressos anuals tornen a la investigació i el desenvolupament. Aquesta quota d’ingressos està en línia amb gegants de la indústria, com ara Pfizer, i assenyala un compromís seriós amb el creixement continu mitjançant la diversificació de les ofertes de productes. mercat.

L’enfocament de Regeneron pel que fa al desenvolupament de fàrmacs és únic i té molts avantatges. Potser el més important per al seu enfocament és el Regeneron Genetics Center, que es va inaugurar el 2013 i que ja ha seqüenciat els genomes de més d’un milió de persones. Aquest treball ha convertit Regeneron en el titular d’una de les bases de dades genètiques més grans del món. A través d’estudis de recerca i voluntaris consentents, Regeneron recopila informació genètica, l’anonima i, a continuació, utilitza el seu programari analític per examinar els trets genètics. Un cop analitzades les dades, l’empresa podrà utilitzar aquestes seqüències genètiques en la seva investigació sobre medicaments. En comprendre la importància que tindrà la seqüenciació genètica en el futur de les proves i el desenvolupament de medicaments, Regeneron també ha col·laborat amb grans fabricants de medicaments, com ara Pfizer i AstraZeneca finançar iniciatives mundials de recerca destinades a accelerar i millorar la tecnologia de seqüenciació genètica. L’objectiu d’aquesta col·laboració és crear eficiències en la investigació, que condueixin a més avenços en el desenvolupament i el descobriment de medicaments i, en definitiva, a millorar la salut humana.

On comprar Regeneron Pharmaceuticals (REGN) Existències

Un corredor que recomanem és Firstrade.

Firstrade és una empresa líder en corretatge en línia que ofereix una línia completa de productes i eines d’inversió dissenyats per ajudar inversors com vosaltres a controlar el vostre futur financer. Des de la seva fundació el 1985, Firstrade s’ha compromès a proporcionar serveis d’alt valor i qualitat.

Combinant tecnologia comercial exclusiva, una interfície d’usuari altament intuïtiva, un servei d’atenció al client excepcional i aplicacions mòbils, Firstrade ofereix una solució completa per a totes les vostres necessitats d’inversió..  Firstrade és membre de FINRA / SIPC.

Invertir en accions de Regeneron Pharmaceuticals (NASDAQ: REGN) Invertir en accions de Regeneron Pharmaceuticals (NASDAQ: REGN) Invertir en accions de Regeneron Pharmaceuticals (NASDAQ: REGN)
★★★★★ ★★★★★ Firstrade Review

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors de valors té en compte desenes de factors, incloses les comissions i mínims del compte, les plataformes de negociació, l’atenció al client, els organismes reguladors i les opcions d’inversió..

★★★★★ ★★★★★ M1 Finance Review

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors de valors té en compte desenes de factors, incloses les comissions i mínims del compte, les plataformes de negociació, l’atenció al client, els organismes reguladors i les opcions d’inversió..

★★★★★ ★★★★★ Revisió de Public.com

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors de valors té en compte desenes de factors, incloses les comissions i mínims del compte, les plataformes de negociació, l’atenció al client, els organismes reguladors i les opcions d’inversió..

Tarifes

Comissió zero

Tarifes

Comissió zero

Tarifes

Comissió zero

Compte mínim

Cap

Compte mínim

100 dòlars

Compte mínim

Cap

Promocions

Accions gratuïtes *

* Consulteu el lloc web per obtenir més informació.

Promocions

Cap

Promoció

Cap

Resum

Regeneron és una companyia farmacèutica que ha apostat fermament per invertir en recerca i desenvolupament. Mitjançant aquest compromís, han produït diversos enfocaments i mètodes únics a la indústria. Aquests desenvolupaments han permès arribar a un mercat constant de medicaments terapèutics. Amb el seu enfocament continuat en la seqüenciació genètica com a enfocament al desenvolupament de medicaments, les millores tecnològiques al llarg del temps només consolidaran el seu lloc com una de les empreses més innovadores de la indústria farmacèutica..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner