The Nu + Company – Sostenibilitat amb xocolata i arbres

No totes les STO necessiten girar al voltant de la tokenització de mil milions de dòlars. Un dels atractius cap al sector dels valors digitals és la capacitat d’obrir oportunitats de generació de capital per a empreses de totes les mides. Una start-up jove ha reconegut els beneficis potencials que experimenten en recórrer a aquesta nova forma d’aconseguir capital.

La companyia Nu +, una empresa alemanya centrada en pràctiques alimentàries saludables i sostenibles, ha anunciat la seva intenció de recaptar fons a través de la plataforma de tokenització, NeuFund. L’empresa està especialitzada en la seva línia de barres de xocolata, que presenten característiques úniques.

Tot i que encara no s’han divulgat tots els detalls de la seva pujada prevista, la companyia ha posat a la seva disposició el seu pitch pitch perquè els interessats puguin llegir.

Com que aquest esdeveniment de generació de capital s’estructura com una oferta de fitxes de seguretat a Liechtenstein, és probable que s’establisquen mesures de compliment estrictes. Això significa només accés a inversors acreditats, juntament amb AML típics & Pràctiques de KYC, tot i que, com s’ha dit, l’estructuració de l’esdeveniment encara no s’ha confirmat.

Blockchain

Una gran part de l’atractiu d’una empresa com The Nu + Company és la ideologia que els impulsa. Aquest fet no és estrany en moltes empreses que han buscat els beneficis de la cadena de blocs. Com que la tecnologia té la capacitat de permetre l’accés fàcil al capital –també genera nous nivells d’eficiència en moltes operacions de la companyia–, la tokenització a través de Neufund és just al carreró de The Nu + Company.

Un altre exemple d’empresa que utilitza blockchain, per aconseguir els seus objectius per millorar el nostre impacte a la terra, és l’Ametlla. Aquesta start-up amb seu a Londres ha desenvolupat una aplicació intuïtiva, dissenyada per incentivar hàbits de compra sostenibles. Igual que The Nu + Company, Almond plantarà arbres per compensar les petjades de carboni, en funció de l’activitat dels usuaris. Consulteu els articles següents per obtenir més informació sobre com Almond té la intenció d’afectar el canvi.

Ametlla: és el canvi que necessita la terra

Sèrie d’entrevistes: Oliver Bolton, conseller delegat d’Almond Impact

Xocolata conscient de la salut

Fins ara la Companyia Nu + ha desenvolupat diverses barres de xocolata. Aquests productes van ser dissenyats tenint en compte la salut de l’ambient, del medi ambient i del cos humà. Són vegans, rics en nutrients i presenten que contenen un 65% menys de sucre que una barra de xocolata tradicional.

Actualment, The Nu + Company té una línia de productes amb tres productes estrella.

  • nucao
  • nucao blanc
  • nupro
  • Petit a la superfície, gran canvi per sota

Fins ara, aquests productes han venut més de 1,5 milions de dòlars venuts, cosa que va suposar ingressos de més de 2 milions d’euros l’any passat.

Paquet complet

La companyia Nu + és molt més que el seu producte. Tot i que la seva xocolata s’ha dissenyat pensant en la salut i la sostenibilitat, l’equip no es va quedar aquí. Quin sentit té desenvolupar aquest producte, només per empaquetar la xocolata de manera tradicional ?, és a dir. plàstic.

Això va portar l’equip a establir recentment un acord amb una empresa anomenada Futamura. En fer-ho, The Nu + Company farà ús d’un producte Futamura anomenat ‘NatureFlex’. Es tracta d’una nova forma d’envasar, que pot substituir el plàstic. A continuació es detallen alguns trets clau del que ofereix NatureFlex.

  • Segellable tèrmicament
  • Renovables
  • Compostable

Plantació d’arbres

L’esmentada ideologia, que impulsa The Nu + Company, no és només per mostrar. L’equip darrere del projecte té la intenció d’actuar plenament sobre la seva idea de sostenibilitat. Això és més evident en la seva promesa de fer la seva part per restablir la silvicultura a la nació insular de Madagascar.

La promesa, en nom de The Nu + Company, és que per cada bar venut, la companyia finançarà la plantació d’un arbre. Més específicament, plantaran arbres de manglars, coneguts per la seva capacitat de consumir nivells alts de CO2.

Madagascar és com cap altre lloc de la Terra i ha captivat els humans durant dècades, a causa de la fauna única que es troba als seus boscos. Malauradament, es creu que aproximadament el 97% dels boscos secs del país han estat delmats, principalment a causa de l’activitat humana. Per als subscriptors de Netflix, es va produir una producció original sota el títol ‘El nostre planeta’. Hi ha un episodi il·luminador en aquesta sèrie, que discuteix l’abast d’aquest número, que continua patint Madagascar.

L’equip 

Tot i que l’equip de The Nu + Company compta amb més de 40 persones, inclosos assessors, és la visió d’un trio de cofundadors el que va fer que la companyia es posés en marxa..

Cadascuna d’aquestes persones compta amb titulacions en Enginyeria Industrial, una professió que normalment es basa en maximitzar l’eficiència de sistemes i productes. Això és una cosa que hauria de servir bé a l’equip, ja que aquesta start-up sembla començar realment a terra.

Mirant-te

La Nu + Company es troba en la sort de seguir una altra campanya recentment reeixida, organitzada a través de Neufund. GreyP és una empresa de tecnologia croata que té com a objectiu transformar el sector de la mobilitat, amb una afluència de «funcions intel·ligents». També van celebrar la seva STO a Liechtenstein, de la mateixa manera que la propera STO que es va comentar avui aquí. El seu procés i experiències haurien d’actuar com un pla aproximat, avançant, per a The Nu + Company, ja que pretenen replicar l’èxit de GreyP.

Puntuacions de GreyP amb NeuFund STO – Black One Entertainment a la coberta

Promo
banner
Promo
banner