Reclutament d’assessors STO

El llançament d’un ICO és un procés complicat, però el llançament d’un STO és encara més desconcertant. La raó es deu al compliment legal addicional que es requereix i a la necessitat de completar els KYC i AML en curs adequats als inversors..

Les empreses i les empreses emergents haurien de centrar-se en allò que és important, i això és l’èxit del seu negoci. L’aprenentatge de tots els aspectes i avantatges del llançament d’una STO no hauria de ser el paper que feu. És un mercat massa complicat per a principiants i qualsevol error o omissió accidental podria acabar costant molt més a l’empresa en el futur que si les coses s’haguessin fet correctament..

A continuació, es mostren alguns dels problemes que trobareu si la vostra STO no es realitza segons el codi.

 • Els intercanvis no mostraran cap STO que tingui possibles problemes legals. Fins i tot la pèrdua d’un intercanvi pot diluir la liquiditat i el valor futurs de la vostra marca.
 • La SEC o altres organismes governamentals us poden donar una penalització o, en el pitjor dels casos, tancar les vostres operacions.
 • El fet de no fer correctament KYC o AML pot posar en perill les futures relacions bancàries i pot provocar la confiscació de fons.
 • Podríeu semblar que no són professionals dels que hi ha a l’espai.
 • Desoptimització de la pujada potencial.

Aquestes són una mostra de les raons legals i financeres per les quals heu d’externalitzar al màxim. Això no té en compte el cost d’oportunitat perdut, de tenir el vostre personal centrat en la tecnologia d’una STO enfront de dirigir un negoci. Especialitzeu-vos en allò que us serveix, que gestiona el vostre negoci, i externalitzeu la resta.

Pot ser difícil saber per on començar. La inclinació natural és buscar un assessor. L’enfocament incorrecte per trobar un assessor és cercar “STO Advisor” a Google i utilitzar el primer servei que trobeu. Això no fa que algú sigui un assessor STO, sinó que només el converteix en algú que és bo en l’optimització de motors de cerca.

Us hauríeu de familiaritzar amb la indústria de valors simbolitzada. Esbrineu en qui podeu confiar en la indústria i en qui simplement es beneficia. Assistiu a algunes conferències de proves de seguretat si podeu. Mingle, en xarxa, però el més important és aprendre.

La indústria criptogràfica està plena d’atrevits, però el més sorprenent és l’elevat nombre de persones que simplement no tenen cap tipus de sentit empresarial. Assegureu-vos que qui contracti com a assessor tingui experiència i sigui un nom creïble.

Un valuós assessor STO només iniciarà sessió amb la vostra empresa si creu en el projecte. No voleu un assessor que assessori cegament ningú que es posi en contacte amb ells. La raó d’això és que el paper més valuós de l’assessor és com algú que us presenta els contactes adequats. Si un assessor STO intenta connectar projectes brossa amb la seva xarxa existent, aquesta xarxa aprendrà ràpidament a ignorar-lo. Per això, els millors assessors són molt selectius amb qui treballen.

El segon paper més important d’un assessor és com a caixa de ressonància. No esteu segur de com reaccionarà el mercat davant la vostra idea de negoci? Si és així, l’assessor pot ser algú amb qui consulti. Un bon assessor serà honest amb vosaltres si creu que alguna cosa farà malbé la vostra reputació.

Un assessor també pot realitzar el següent:

 • Introducció al consell jurídic adequat
 • Introducció als emissors de tokens
 • Introducció a possibles inversors
 • Recomanacions sobre jurisdiccions a incorporar
 • Optimització del llibre blanc / pla de negoci.
 • Connectant en esdeveniments per debatre el projecte.
 • Recomanar canvis a l’estructura corporativa prevista.

Com es compensa un assessor? Això pot adoptar la forma d’equitat o fitxes. És important que l’assessor estigui realment implicat i que simplement no se’l compensi per tenir el seu perfil al lloc web de STOs. La compensació pot arribar al 3%, però és una mica elevada i depèn del valor del projecte, del seu potencial d’escala, etc. Si algú creu en el vostre projecte hauria d’estar disposat a ser assessor d’1 a 1.5. % en renda variable o fitxes.

L’important és que utilitzeu algú que es converteixi en soci comercial. Tenen en compte el vostre èxit i, per això, faran tot el possible per garantir-vos l’èxit. També tenim una llista d’assessors de token de seguretat.

Comentari addicional: Com a cofundador de Securities.io i BlockVentures De tant en tant se’m sol·licita assessorament / consultoria STO. Només ho consideraré després de reunir-me amb els fundadors i d’haver-me sentit còmode amb el projecte.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner